Skocz do zawartości

Zdjęcie

"Station 5/6 - The Goblet"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
45 odpowiedzi w tym temacie

#21 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 26.03.2006 - |19:58|

aaa... no to sorry zwracam honor :) :]

eeee.....tego jakos zakumac nie moge ;]

Czyli wkoncu prawdziwy czy falszywy?

1) spoko
2) chodzi o to chytba, ze na tym forum sie malo pan udziela... w sumie tez tak mysle, w oczy rzuca mi sie tlyko arwen :D
3) no wlasnie, prawdziwy czy falszywy? prosze tu jakiegos specjaliste

nic nie chcialem przez to specialnego powiedzieć... poprostu chciałem zaznaczyć, że to forum jest koedukacyjne :] - za dużo czytam "Narnii"...

narnii??
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#22 Hubi

Hubi

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 26.03.2006 - |20:09|

Ta babka mowi cos o tej czerwonej lini ze jest wokol wyspy w odleglosci 1 km

ta linia wyznacza granicę działania systemu alarmowego wyspy - tak wynika z filmu
  • 0
www.mytorrent.pl - zapraszam ;)

Nie regulaminowa grafika.

#23 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 26.03.2006 - |20:11|

ta linia wyznacza granicę działania systemu alarmowego wyspy - tak wynika z filmu

a wiesz moze co mowi o niebieskiej lini?? wskazuje jeszcze na napis na srodku oceanu, ale jest niewyrazny i sie nie da odczytac ;)
  • 0

#24 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 26.03.2006 - |20:11|

i co ta linia idzie długo przez wode
wydaje mi sie ze ktos sobie jaja robi z tym filmikiem
  • 0
Dołączona grafika
see you in another life brother...

#25 Hubi

Hubi

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 26.03.2006 - |20:14|

jeszcze jest tam, że co ranka poprzez komputer (lub. mikrokomputer) cały TEAM bedzie dostawał zadania składające się z eksperymentów, którą sa częścią całego testu...

a co do niebieskiej linii to za moment.. wyciągneem sobie do mp3 z swf i teraz odłuchuje po kawałku.

edit:
komputer mają uzywać do celów:
odbieranie zadań i wysyłanie rezultaków swoich experymentów.

edit2:
osoby postronne które znajdą sie w miejscu aktualnych badań są narazone na wielkie niebezpieczeństwo

Użytkownik Hubi edytował ten post 26.03.2006 - |20:22|

• 0

#26 Stroumfita

Stroumfita

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 26.03.2006 - |20:20|

No właśnie czy jest tutaj ktoś kto zna się profesjonalnie na "składaniu" filmów? (wiem, że jest --> specjalista od "niegrzecznych chłopców wyspy" i innych takich :P ) który potrafi stwierdzić, że film został złożony z kawałków filmu o "the Swan"? Może ktoś obeznany w temacie potrafi to stwierdzić?

Czy ten filmik z 6 stacjami udostępniony w necie jest w końcu prawdziwy czy nie? Czy producenci LOSTa są jakoś ustosunkowni do niego? Ktoś wie? :hyhy:
  • 0

#27 Hubi

Hubi

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 26.03.2006 - |20:34|

link do filmu w avi:
http://hubi.pl/filmy/lost/goblet.avi

link do mp3:

wyciągnięte z tego swf - może komuś się przyda np. do zrobienia transkrypcji :)
  • 0

#28 Black Rock

Black Rock

Starszy szeregowy

• Email
  • 85 postów

Napisano 27.03.2006 - |14:59|

wg mnie ten filmik nie jest oficjlalny. gość mi sie niepodoba, niepasuje do tego miejsca, i ten jeko japoński ukłon na koniec, raczej napewno udawany:P
  • 0

#29 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 27.03.2006 - |15:15|

wg mnie ten filmik nie jest oficjlalny. gość mi sie niepodoba, niepasuje do tego miejsca, i ten jeko japoński ukłon na koniec, raczej napewno udawany:P

Ty wogole widzieles ten filmik...? :P Tam nie ma zadnego 'goscia' tam wystepuje kobieta :D
  • 0

#30 olorin669

olorin669

Kapral

• Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 27.03.2006 - |15:47|

Ty wogole widzieles ten filmik...? :P Tam nie ma zadnego 'goscia' tam wystepuje kobieta :D

Odsłuchałem to pare razy, wydaje mi sie ze ten film nie jest oryginalny. Tak naprawde to nie wnosi on niczego nowego (dla mnie) pozatym, ze dowiaduje sie ze istnieje (bądź nie) bunkier oznaczony symbolem "goblet" oraz ze wyspe otacza pole elektromanetyczne poza którego nie wolno przkraczać bo stanie sie komus krzywda. Tak pozatym to bunkier jest przeznaczony do badań (ale okrycie) z tym ze nei wiadomo do jakich bo pani nic o nich nie wspomina. Mówi jedynie ze polecenia co do badań będą dostawali poprzez komp. Nie mogą porozumiewać sie ze swiatem zewnętrznym poprzez komp (z kąś to znamy) poza przesyłaniem wyników badań. Ten moment co go urwali mogł nam rozjaśnic sytuację z ty systemem zabezpieczeń ale oczywiście coś go urwało:).

Sory za ewentualne błędy w "tłumaczniu" mój angielski nie jest perfect
  • 0

#31 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 27.03.2006 - |16:04|

Odsłuchałem to pare razy, wydaje mi sie ze ten film nie jest oryginalny. Tak naprawde to nie wnosi on niczego nowego (dla mnie) pozatym, ze dowiaduje sie ze istnieje (bądź nie) bunkier oznaczony symbolem "goblet" oraz ze wyspe otacza pole elektromanetyczne poza którego nie wolno przkraczać bo stanie sie komus krzywda. Tak pozatym to bunkier jest przeznaczony do badań (ale okrycie) z tym ze nei wiadomo do jakich bo pani nic o nich nie wspomina. Mówi jedynie ze polecenia co do badań będą dostawali poprzez komp. Nie mogą porozumiewać sie ze swiatem zewnętrznym poprzez komp (z kąś to znamy) poza przesyłaniem wyników badań. Ten moment co go urwali mogł nam rozjaśnic sytuację z ty systemem zabezpieczeń ale oczywiście coś go urwało:).

Sory za ewentualne błędy w "tłumaczniu" mój angielski nie jest perfect

Tyle to ja sam zrozumialem :hyhy: ale chociaz ty to opisales calkiem wporzadku. Jednak chcialbym poznac wiecej szczegolow :>
  • 0

#32 olorin669

olorin669

Kapral

• Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 27.03.2006 - |16:11|

Tyle to ja sam zrozumialem :hyhy: ale chociaz ty to opisales calkiem wporzadku. Jednak chcialbym poznac wiecej szczegolow :>

Ok. jak tylko znajde chwilke (jestem w pracy :] ) to przesłucham jeszcze pare razy moze coś ciekawego wyłapie.
Moze Jonasz nam pomoze on ma angielski w jednym palcu.
  • 0

#33 Black Rock

Black Rock

Starszy szeregowy

• Email
  • 85 postów

Napisano 27.03.2006 - |16:33|

a no tak.... za duże okulary to coś miało i nierozróżniłm płci:P
  • 0

#34 znawca

znawca

Kapral

• Użytkownik
  • 190 postów

Napisano 27.03.2006 - |17:12|

Ja również uwarzam że ten filmik nie jest zrobiomy przez twórców serialu Lost. Chociaz musze przyznac że jest dobrze zrobiony.
  • 0

#35 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 27.03.2006 - |18:08|

Ja również uwarzam że ten filmik nie jest zrobiomy przez twórców serialu Lost. Chociaz musze przyznac że jest dobrze zrobiony.

przy dzisiejszej technice wszytko mozna zrobic,pewnie sobie ktos tak dla beki go zrobil,moze ma radoche z tego
  • 0
Dołączona grafika
see you in another life brother...

#36 Hubi

Hubi

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 27.03.2006 - |21:16|

a co do filmu to pasuje do serialu. jest w nim mowa o KIMŚ i jego team'ie.. czyli np. Zeke+ekipa = grupa naukowców i oni prowadza badania - z tym co zobaczylismy dotychczas to sie zgadza... teraz przyjmująć że granica wyznaczona przez Zeke nie jet metafora (przebrać miarkę) tylko oznacza rzeczywista granicę, to mogło to być ostrzeżenie Zeke o tym zeby nie zbliżali sie do pola experymentów o którym jest mowa w tym filmiku, ze jezeli ktos obcy nzajdzie sie w obszarze badać to moze zginąć...

może juz niedługo wyjaśni się czy ten film to fikcja czy prawda... jak zoabczymy prawdziwy 5 bunkier ;]
  • 0

#37 Black Rock

Black Rock

Starszy szeregowy

• Email
  • 85 postów

Napisano 27.03.2006 - |21:22|

na "video studio 7" można ładnie postarzeć filmik(a to już stara wersja programu)
wycięcie klatek to kwestja wprawy, a sama gra aktorska i pomieszczenie to już najmniejszy problem. texst który mówi musiał być napisany i powiedziany wiarygodnie, bez żadnych wpadek zaprzeczającymi fabule serialu.
wg mnie to na 99,7% podróbka:)
  • 0

#38 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 27.03.2006 - |21:27|

ja jednak wierzę w ukryte intencje twórców LOST i wg. mnie oba filmiki są narazie prawdziwe... będzie trzeba troszkę w necie poszperać i poszukać może się znajdzie coś istotnego...

P.S.: ma ktoś może kogoś znajomego pracującego w ABC ??? :hyhy:
  • 0

Dołączona grafika

#39 EDiSON

EDiSON

Kapral

• Email
  • 230 postów

Napisano 31.03.2006 - |13:57|

a jakie sa wypowiedzi na zagranicznych forach na temat tych filmikow czy moze nawet autorow Losta??
  • 0

#40 nilhir

nilhir

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 105 postów

Napisano 31.03.2006 - |17:07|

Bardziej jestem za tym, że to jest zrobione przez jakiegoś fana - ta strona thetailsection wygląda bardziej na fanowską - wątpie żeby twórcom serialu chciało się coś takiego tworzyć i aktualizować - poprostu twórcy strony chcieli zwiększyć jej oglądalność.
Patrzyłem się na kogo jest domena zarejestrowana ale jedyne praktycznie co tam jest to "Registered through: GoDaddy.com" a, że to jest strona sprzedająca hosting to nic o tym czyja jest domena nie wiemy.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych