Fani VM połączmy siły i postarajmy się o emisję w Polsce.Uznałem, że chyba najbliżej TVN do emisji tego serialu i proponuję zawalić ich mailami

Jeśli ktoś chce to może oczywiście trochę zmienić tekst i wysłać do innej stacji.
Wysyłajcie tekst na adres:
widzowie@tvn.pl
Witam,
jako jeden z wielu fanów serialu pt. "Veronica Mars" zgłaszam się z uprzejmą prośba o emisję tego wspaniałego serialu w Państwa stacji. Serial ten zdobył dużą popularność wśród młodzieży i był już emitowany w kilku stacjach na całym świecie. Zdobył także bardzo przychylne recenzje wielu krytyków.
Serial to amerykański kryminał z 2004 roku. Oto krótki opis:
Akcja serialu rozgrywa się w Neptune - nadmorskiej miejscowości, w której bogaci i potężni ustalają reguły, jednocześnie starając się ukryć swoje sekrety - głównie przed Veronicą Mars i jej ojcem, Keithem, który jest prywatnym detektywem. Veronica jest na codzień zwyczajną uczennicą, ale w wolnym czasie pomaga swojemu ojcu w rozwiązywaniu zagadek. Musi także dowiedzieć się, kto zamordował jej najlepszą przyjaciółkę.
Do tej pory powstały dwa znakomite sezony tego serialu i właśnie jest kręcony trzeci sezon. Jest to serial z dużą dawką humoru, fascynującą fabułą i świetną grą aktorską. Jestem pewien, że serial ten zdobyłby dużą popularność także w Polsce i zyskałby uznanie w oczach polskiej widowni tak samo jak miało to miejsce w przypadku takich seriali emitowanych przez TVN jak "Życie na fali", czy też "Smallville".
Proszę o zapoznanie się z moją propozycją i o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Byłbym wdzięczny za emisję "Veronici Mars" na Państwa antenie.
Z poważaniem
Imię i nazwisko
Postarajmy się, a może niedługo wyemitują.Jeśli dali radę z The O.C to może z VM też dadzą

Podpiszcie petycję i dajcie link dalej
http://www.petycje.p...?petycjeid=1639
Użytkownik Randall85 edytował ten post 11.08.2006 - |20:46|