Skocz do zawartości

Zdjęcie

Alex

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
37 odpowiedzi w tym temacie

#21 Mr.UnFriendly

Mr.UnFriendly

Starszy szeregowy

• Email
  • 122 postów

Napisano 04.11.2006 - |22:14|

Cóż może z tym 28 lat Troszeczke przesadziłem ale napewno nie wygląda na 18,19lat nie mówiąc o 16latach życia.. Jak dla mnie to ona ma 23 - 24 lata... Już mogliby się reżyserzy postarć bardziej dbać o szczegóły.. mogli zatrudnić jakąś co faktycznie ma te 16 lat..

W filmach amerykańskich często postacie nastolatków wyglądają na starszych niż w rzeczywistości. Przyjrzyjcie się szczególnie serialom dla młodzieży.
Być może wynika to z szybszego dojrzewania fizycznego uwarunkowanego genetycznie w jakiś sposób, ale na pewno nie z mutacji i eksperymentów ;)
Jak dla mnie Alex wygląda an 18-19 lat max. Taka ocena wieku wynika może z tego, że sam jest mniej więcej w podobnym :P

Użytkownik Mr.UnFriendly edytował ten post 04.11.2006 - |22:16|

• 0

#22 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 10.11.2006 - |18:36|

Ho ho ho! No i znowu pojawiła się w serialu...a z jaką furią atakowała kolegów! Trochę to było śmieszne- z procą na uzbrojonych mężczyzn?! Widać Alex była wychowywana przez kogoś ważnego na wyspie...może właśnie przez Bena. Widać to po tym, że Othersi nie chcą jej skrzywdzić i łagodnie traktują jej grymasy oraz po pytaniu Bena przed operacją... A kto był jej przybraną matką?
  • 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

#23 Charli

Charli

Szeregowy

• Użytkownik
  • 7 postów
  • MiastoStargard Szczeciński

Napisano 11.11.2006 - |09:01|

Moim zdaniem Alex to dziewczyna ponieważ Alex to skrót a Alexandra to pełne imię!!!!!!!!!

Dziękujemy za lekcję seksuologii i prosimy zastanowić się co się pisze.
Hans

Załączone pliki

• Załączony plik  232.jpg   40,99 KB   61 Ilość pobrań

Użytkownik Hans Olo edytował ten post 11.11.2006 - |16:16|

• 0

#24 Shalom

Shalom

Plutonowy

• Użytkownik
  • 375 postów
  • MiastoBędzin

Napisano 11.11.2006 - |14:49|

LOL odkrywca ameryki sie znalazł. Każdy wie ze jest kobietą (co chyba widać?)

Ja mysle że Ben wychowywał Alex. A "matką" mogłabyć np. Juliet (przybraną oczywiscie, ale lepiej to podkreślić bo jakiś noob zaraz zacznie spamować ze przecież jej matką jest Rousseau)

Użytkownik Shalom edytował ten post 11.11.2006 - |14:50|

• 0

#25 Zetnktel

Zetnktel

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 589 postów
  • MiastoLublin

Napisano 22.11.2006 - |22:01|

Przecież jej matką jest Rousseau!!!!! :lol: :D :-D Sory nie mogłem się powstrzymać. :aniolek:

A co do Twojej wypowiedzi to mozliwe ze Ben i Juliet ją wychowywali. Ale nie da się tego potwierdzic. Wiadomo ze jej chłopaka zabili i tyle. (tego z klatki gdzie teraz Kate trzymają)
  • 0

#26 b4ko

b4ko

Szeregowy

• Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 06.05.2007 - |11:23|

Alex, ma cos naprawde w sobie Bardzo mi sie podoba

Użytkownik b4ko edytował ten post 06.05.2007 - |11:24|

• 0

#27 jacekfreeman

jacekfreeman

Plutonowy

• Użytkownik
  • 431 postów
  • MiastoLublin

Napisano 17.05.2007 - |18:28|

Jak widzimy po najnowszym odcinku (3x21) to Alex ma wątpliwości, czy na pewno jest córką Bena, może nawet wie coś więcej na ten temat?
  • 0
Rok 2007 był to dziwny rok, w którym rozmaite znaki na niebie i ziemi zwiastowały jakoweś klęski i nadzywczajne zdarzenia.

Zapraszam do Lublina :)

#28 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 17.05.2007 - |18:36|

Jak widzimy po najnowszym odcinku (3x21) to Alex ma wątpliwości, czy na pewno jest córką Bena, może nawet wie coś więcej na ten temat?

watpliwosci te zasial Sayid w Man z Tella...
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#29 jacekfreeman

jacekfreeman

Plutonowy

• Użytkownik
  • 431 postów
  • MiastoLublin

Napisano 17.05.2007 - |19:07|

watpliwosci te zasial Sayid w Man z Tella...

Zasiał wątpliwości związane z matką, chociaż to pewnie przełożyło się na jej postrzeganie swojego ojca. Chociaż od dłuższego czasu było pokazane, że ich wzajemne stosunki są nienajlepsze.
  • 0
Rok 2007 był to dziwny rok, w którym rozmaite znaki na niebie i ziemi zwiastowały jakoweś klęski i nadzywczajne zdarzenia.

Zapraszam do Lublina :)

#30 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 17.05.2007 - |19:17|

Zasiał wątpliwości związane z matką, chociaż to pewnie przełożyło się na jej postrzeganie swojego ojca. Chociaż od dłuższego czasu było pokazane, że ich wzajemne stosunki są nienajlepsze.

Typowy bunt nastolatki.
  • 0
Genesis

#31 Vismund

Vismund

Kapral

• Email
  • 249 postów

Napisano 17.05.2007 - |19:56|

No nie wiem, jej przybrany ojciec jest w końcu potworem.
  • 0
"Wiiiiiiiiiiith... a HERRING!"

#32 znawca

znawca

Kapral

• Użytkownik
  • 190 postów

Napisano 17.05.2007 - |20:27|

Myślę, że niedługo Alex dowie się wszystkiego, a w ogóle to bardzo mało wiemy o niej jak i o Karlu. Czemu Karl się ukrywa? Czemu Alex pomaga zagubionym?
  • 0

#33 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 17.05.2007 - |20:38|

No nie wiem, jej przybrany ojciec jest w końcu potworem.

Tak oczywiście, że jest. Napewno jednak gdy Ależ miała lat sześc, czy dziesięc swego "papę" bardo kochała i nie dostrzegałą w nim potwora. Dopiero gdy wkroczyłą w wiek nastoletni, w typowym dla tego wieku okresie buntu, podważania autorytetów itd, dostzregłą wszelkie nagatywne cechy ojca. W jej przypadku mato szczególnie dramatyczny pzrebieg, gdyż jest on człwieekiem złym. U normalnych dzieci, normalnych rodziców, ten anstoletni bunt zwykle przybiera łągodniejsze formy, lecz opiera się na tym samym mechanizmie.
  • 0
Genesis

#34 Luk@

Luk@

Kapral

• Użytkownik
  • 197 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 17.05.2007 - |22:33|

Myślę, że niedługo Alex dowie się wszystkiego, a w ogóle to bardzo mało wiemy o niej jak i o Karlu. Czemu Karl się ukrywa? Czemu Alex pomaga zagubionym?

Czemu Karl sie ukrywa? jak widzieliśmy wcześniej Inni chcieli mu mózg wyprać. Widać przeskrobał coś chłopak, nie wiem może Benowi nie podoba sie związek Alex, może Ben sie boji, że Alex mogłaby zajść w ciąże z nim na wyspie i umrzeć, ale to tylko takie gdybanie. Alex chyba pomaga innym bo sama nie znosi swojego przybranego starego, widzi co sie z nim ostatnio dzieje.
Po dzisiejszym odcinku Alex urosła w moich oczach. Odważna dziewczyna, mam nadzieje, że odegra ważna role w tym serialu, ale to chyba juz w 4 serii...
  • 0

#35 Santiago

Santiago

Kapral

• Email
  • 170 postów
  • MiastoThe Swan

Napisano 18.05.2007 - |11:09|

A ja mam głupie przeczucie, że Alex kogoś zabije w finale. Skąd taki wniosek? Zakrwawione ręce, a w nich pistolet. Myślę, że twórcy mogli coś zasugerować:)
  • 0
"If we can't live together, we're gonna die alone."

#36 reisefieber

reisefieber

Szeregowy

• Użytkownik
  • 51 postów

Napisano 18.05.2007 - |18:02|

Zakrwawione ręce, a w nich pistolet.

jak dla mnie jeden z ładniejszych kadrów w tym serialu
  • 0

#37 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 21.05.2007 - |17:11|

Chciałbym, żeby Alex odegrała jakąś większą rolę w kolejnym sezonie Lost. Jej rola coraz bardziej mi się podoba i coraz bardziej ją lubię. Może dojdzie do jakiegoś rozłamu w ostatnim odcinku, wtedy Alex poznałaby swoją matkę i przykładowo zamieszkałyby razem z Lostowiczami, Carlem i tworzyli wielką szczęśliwą rodzinę. Życzę Alex jak najlepiej :)
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#38 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 22.05.2007 - |18:18|

Mi też zaczęła się bardzo podobać, również jako dziewczyna. Śliczna jest. Oby było jej więcej na ekranie:)
  • 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych