Skocz do zawartości

Zdjęcie

The Unit

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
288 odpowiedzi w tym temacie

#21 Gość_jooboo_*

Gość_jooboo_*
  • Gość

Napisano 22.03.2006 - |16:16|

Obejrzałem pierwsze 3 epizody i (póki co) nic specjalnego ;) . Taka sobie pierdółka o "naszych wspaniałych chłopcach". The Unit jak na razie jest przeraźliwie sztampowy, postacie papierowe i napięcia w tym nie ma żadnego. Ściągam z braku innych seriali. Bogu dzięki za Prison Break, bo inaczej w tym tygodniu to kompletna posucha by była. Ani Medium, ani Invasion, na otarcie łez tylko jutrzejszy Lost. Pozostaje zagryźć zęby i czekać aż dociągnie się OBLIVION :clap: .
  • 0

#22 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 23.03.2006 - |21:02|

ja bym tych misjonarzy tam zostawił, "idiotów" się nie ratuje....

ja tez bym ich zostawil ale Jonas ma wpojone do glowy "we don't leave our people behind" :)
  • 0

#23 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 29.03.2006 - |10:39|

1x04 serial już się nie poprawia :( poziom taki jak w 1x03
Akcja ciągle dobra, życie z bazie nie
ale jak już nie ma co robić można zobaczyć...
Ale po tym serialu raczej nie mozna się niczego ciekawego spodziewać.

#24 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 29.03.2006 - |20:59|

no mnie juz zaczyna irytowac ten romans blondyny i pulkownika. wkurza mnie to bo z jednej strony ona kocha meza i jest troskliwa itp itd a z drugiej wskakuje w samolot i leci do waszyngtonu przespac sie z kolonelem :P
mogliby cos z tym zrobic :/
  • 0

#25 WILU

WILU

Szeregowy

• Użytkownik
  • 65 postów
  • MiastoMałą Planeta Zwana Ziem

Napisano 30.03.2006 - |10:48|

Nuuuda, nuuuda, nuuudaa - papier i sztampa ! po 3 odcinkach dałem sobie spokój bo nie ma w tym sierialu NIC co bym zapamiętał, jak dla mnie tam się nic ciekawego nie dzieje, nic co by mnie obchodziło tak żebym był ciekawy następnych odcinków. A to jakieś tam podzespły satelity zdobywją, a to jakiegoś terroryste przejmują, a to kilku zidiociałych młodocianych amerykanów ratują... bleee a o bazie się nie wypowiem bo szkoda na to tych kilku sekund pisania :( Jest tyyyyle innych dużo lepszych (Boston Legal albo zajedwabisty House M.D.) że szkoda czasu.
  • 0

#26 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 30.03.2006 - |19:16|

Wilu - na szczescie kazdy ma inne gusta i mi serial sie bardzo podoba :)
  • 0

#27 mmisiek

mmisiek

B5 SuperFan

• Email
  • 1 219 postów
  • MiastoKnurów ---> Śląsk

Napisano 02.04.2006 - |08:30|

jestem po 1x03 i .... hmmmmmm.... cos słaba akcja. Ogolnie lubie filmy/seriale o roznych oddzialach terrorystycznych (np SWAT) ale tutaj jak dla mnie troszke za wolna akcja. Coś czuje, że serial jak się nei rozkręci bardziej pojdzie na "odstrzał" :/
  • 0
Chcesz wiedziec o jakich serialach można ze mną porozmawiac ?? Kliknij TUTAJ

Dołączona grafika

#28 Miras

Miras

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 02.04.2006 - |12:19|

Mam takie male pytanie gdzie mozna sprawdzic jaka ten serial ma ogladalnosc oraz inne seriale??

Sory za oft
  • 0

#29 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 02.04.2006 - |12:55|

Miras w interneciu publikują tylko rankingi dla 25 najlepszych oglądalności :(

więc na stronach fanów lub stacji która go nadaje, choć szanse są małe, a Instytut nielsena za takie dane chce kase :( (choć moge się mylić)

#30 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 02.04.2006 - |15:35|

Mam takie male pytanie gdzie mozna sprawdzic jaka ten serial ma ogladalnosc oraz inne seriale??

Sory za oft

The Unit nadawany jest we wtorki o 21. O tej godzinie przegrywa rywalizację tylko z serialem House (a i to nieznacznie), także jego oglądalność jest całkiem konkretna.
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#31 Miras

Miras

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 03.04.2006 - |11:11|

Miras w interneciu publikują tylko rankingi dla 25 najlepszych oglądalności :(

więc na stronach fanów lub stacji która go nadaje, choć szanse są małe, a Instytut nielsena za takie dane chce kase :( (choć moge się mylić)

A czy moglbys podac takowa strone z rankingiem dla 25 najlepszych ogladalnosci??
  • 0

#32 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 03.04.2006 - |11:28|

np tu http://tv.yahoo.com/nielsen/ (10 sekund na google, czasem trzeba spróbować, co ludzie)

ps, unit nieźle sobie radzi, jest na 8 miejsciu z 14 punktami czyli jakieś 10,5 mln domów, ładna sumka....

#33 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 03.04.2006 - |16:37|

Co tu dużo mówić fajny serialik, extra sie ogląda :clap: :clap:
  • 0

#34 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 05.04.2006 - |13:22|

1x05 najlepszy z wyemitowanych dotychczas.

coż by mówić, niepowodzenie w akcji, kłopoty w rodzinie i preblemy z ucieczką...
wsumie kłopoty rodzinne robią się najciekawsze :)

#35 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 05.04.2006 - |21:23|

(10 sekund na google, czasem trzeba spróbować, co ludzie)

nie wiesz ze wiekszosc ludzi ma bana na goglach albo nie ma uprawnien aby z nich korzystac ? :P :> :hyhy:

zaraz biore sie za ogladanie kolejnego odcinka, bo skoro najlepszy dotychczas, to mam nadzieje ze tlumaczenie tez pojdzie dobrze :P
  • 0

#36 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 06.04.2006 - |08:51|

Ten serial ma większe szanse na drugi sezon niż unit...

Jeśli oglądalność The Unit będzie dalej na takim samym poziomie to bez problemu powinni dostać 2 sezon.
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#37 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 06.04.2006 - |08:54|

Jeśli oglądalność The Unit będzie dalej na takim samym poziomie to bez problemu powinni dostać 2 sezon.

już dostał :(
info na sajfaj...

#38 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 06.04.2006 - |17:52|

w USA jest zapotrzebowanie na seriale typu The Unit ;) pamietajcie ze oni praktycznie sami tocza wojne z terroryzmem, a serial ten wlasnie o tym opowiada.
Dziwie sie ze nie ma wiecej tego typu seriali. MOzna by chociaz nakrecic miniserie na podstawie "centrum" Toma Clancyego.
  • 0

#39 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 12.04.2006 - |14:36|

powiem, że serial zaczyna mi się podobać :)

irytuje mnie wsumie tylko jeszcze romans między T1000 a tą blądyną, ale może wkońcu coś z nim zrobią? bo to tłumaczenie do mnie nie dociera, bił ją bo był zestresowany robotą w Jednostce, a ona do dowódcy do łóżka z tego powodu... koszmarnie głupia to historyjka...

miłym akcentem odcinka był Colm Meaney, miło było go zobaczyć :D

#40 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 26.04.2006 - |13:15|

1x08 zapowiadał się całkiem fajny odcinek, powiem wiecej, wszystko było by OK, gdyby nie dwie sprawy...

Jak można robić takie szkolenie, i pozwolić by Ci "więźniowie" mieli kontakt z z przyjaciółmi, co to za szkolenie?

I zachowanie tej jędzy, co tym dowodziła, nawet nie idzie o jej podstęp ale o ogólną jej podtawę, przecież ona oszukiwała nawet osoby odpowiedzialne za nadzór...

Hmm gdyby twórcy przyłożyli się do tego aspektu odcinka, byłby on nienaganny, a tak"wyszło tak ja zwykle".

Swoja drogą serial się rozkręcił, aleciągle jest w nim sporo takich irytujących szczegółów, które coraz bardzie zniechęcają mnie do oglądania, mam nadzieje, ze przed połową sezonu to się zmieni...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych