Skocz do zawartości

Zdjęcie

The Shield

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
140 odpowiedzi w tym temacie

#21 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 21.12.2006 - |20:07|

The Shield powroci z 6 seria 9 stycznia 2007 roku :0
  • 0

#22 mojer

mojer

Szeregowy

• Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 25.02.2007 - |23:21|

Potrzebuje od was małej pomocy.. Jask się nazywa cover szkockiej pieśni pogrzebowej grane na pogrzebie Gilroya w sezonie 4 ep.2
  • 0
- Panowie czas rozwalać rzeczy i ranić ludzi..
Operator systemów ofensywnych B1 sięgnął do przycisku odpalenia i zrzucił na ziemie kawałek piekła...

#23 Rand

Rand

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 264 postów

Napisano 26.02.2007 - |00:19|

Tak sie składa że mam soundtrack z Shield i ten kawałek to prawdopodobnie Dropkick Murphys - Amazing Grace. Jakbyś miał problemy ze znalezieniem to pisz, postaram sie Ci pomóc ;)
  • 0
1. BSG/Shield/Dexter/Spartacus/Skins/Caprica/SG:Universe
2. 24h/Black Donnellys/Rescue Me/SoA/True Blood/Supernatural/Veronica Mars/Entourage/HIMYM/Chuck/White Collar/House
3. Lost/Rome/Moonlight/Californication/Breaking Bad/Tudors/Castle
4. Weeds/The 4400/Damages/V/SG/SG:A/Desperate Houswives/Greys anatomy

#24 mojer

mojer

Szeregowy

• Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 28.02.2007 - |18:40|

wielkie dzięki za ten tytuł; wyruszam na poszukiwania, chyba żebyś pomógł z nim na maila
btw dzięki
  • 0
- Panowie czas rozwalać rzeczy i ranić ludzi..
Operator systemów ofensywnych B1 sięgnął do przycisku odpalenia i zrzucił na ziemie kawałek piekła...

#25 majkel78

majkel78

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 109 postów
  • MiastoBiałystok

Napisano 02.03.2007 - |11:28|

Serial znalazł kolejnego fana czyli mnie odłożyłem wszystkie bieżące seriale na bok żeby obejrzec Shield. Rewelacja kto nie widział musi zobaczyć. Najlepszy serial o gliniarzach tak jak ktoś juz pisał. Ostatni sezon najlepszy co też rzadko się zdarza w serialach wielosezonowcyh.

Bardzo dobrym posunięciem reżysera było wprowadzenie nowych postaci granych przez znanych aktorów . W czwarytm sezonie Glen Close i genialny Forest Whitaker w sezonie piątym. Moim zdanie postać grana przez tegorocznego zdobywce oskara przyćmiła samego Vika. To co zrobił Forest Whitaker to mistrzostowo świata.

Na koniec dodatkowy plus za moją ulubioną piosenkę "Disarm" Smashing Pumpkins , ktora pojawia sie na koniec odcinka "Of Mice and Lem"

Użytkownik majkel78 edytował ten post 02.03.2007 - |11:28|

• 0

#26 Banshee

Banshee

Szeregowy

• Użytkownik
  • 46 postów
  • MiastoDublin, Irlandia

Napisano 02.03.2007 - |14:11|

The Shield powróci z 6 seria 9 stycznia 2007 roku :0

Według nowszych informacji 6 sezon "The Shield" startuje 3 kwietnia. Czyli trzeba jeszcze trochę poczekać. Z dobrych wiadomości - Forest Whitaker pozostaje w obsadzie.
  • 0
"Come out, come out wherever you are and see the young man that fell from the star."
John Crichton

#27 greck

greck

Szeregowy

• Użytkownik
  • 10 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 05.04.2007 - |13:39|

The Shield 6x01 juz jest :D
  • 0

#28 Rand

Rand

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 264 postów

Napisano 06.04.2007 - |00:17|

jest, jest, ale jak zawsze na napisy to będzie trzeba troszke poczekać :)
ale bądzmy cierpliwi ważne że w końcu będą :]
  • 0
2. 24h/Black Donnellys/Rescue Me/SoA/True Blood/Supernatural/Veronica Mars/Entourage/HIMYM/Chuck/White Collar/House

#29 fearless

fearless

Szeregowy

• Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 06.04.2007 - |11:38|

Forrest bedzie tylko w odcinkach nr 1 i nr 2, jak się nie mylę. Ale ponoć cały sezon jest znowu doskonały.
  • 0

#30 majkel78

majkel78

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 109 postów
  • MiastoBiałystok

Napisano 06.04.2007 - |19:15|

Nowy sezon trzyma poziom jeżeli Forrest ma wystąpić tylko w dwóch odcinkach to wielka szkoda bo wiele wnosi do serialu . Odcinek 6x01 świetny myslałem że będzie ciężko dorównać sezonowi nr 5 obym się mylił .
  • 0

#31 Rand

Rand

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 264 postów

Napisano 06.04.2007 - |21:07|

Co tu dużo gadać serial trzyma poziom, ładna kontynuacja poprzedniej serii, z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki. Zwłaszcza że ostatnie odcinki Prison breaka był tak durne że sie zmeczyłem oglądaniem seriali, na szczęscie The Shiled sprawia że wciaz mam co oglądać i na co czekać :)
  • 0

#32 majkel78

majkel78

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 109 postów
  • MiastoBiałystok

Napisano 12.04.2007 - |21:48|

6x02 - kolejny bardzo dobry odcinek , Vic szaleje zobaczymy co z tego wyniknie , jedynym minusem jest to że Forresta nie zobaczymy pewnie zbyt często :(

Nowe odcinki Shield o wiele lepsze niż powrót Rodziny Soprano ( tu już może być tylko lepiej po słabym ostatnim odcinku)
  • 0

#33 franek

franek

Kapral

• Użytkownik
  • 240 postów

Napisano 16.04.2007 - |22:30|

Jeden z najlepszych seriali, jakie miałem okazję zobaczyć. Już po pierwszym odcinku, po zastosowanym tam dość niecodziennym chwycie (nie będę zdradzał ;]) jest się po prostu wessanym w serial. Ciekawy rozwój akcji, FENOMENALNA gra aktorów (w szczególności Vic, ale Kavanaugh grany przez Foresta Whitakera również zasługuje na brawa, a reszta nie odstaje zbytnio) i niezła muzyka. A w dodatku serial po tylu sezonach jest nadal świetny. 2, 3 i 4 sezon były odrobinę słabsze, niż pierwszy, ale 5 i obecny 6 po prostu wymiatają. Tak naprawdę dziwię się, że ten serial jest tak mało u nas znany.
  • 0

#34 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 01.05.2007 - |11:47|

Co sezon to bardziej ciężki klimat. :bag:
Wydaje sie to niemożliwe a jednak.

Sezon 6 czyli jak potrafią spier.. sie sprawy.

The Shield to jeden z niewielu seriali gdzie każdy sezon nie schodzi poniżej poziomy ŚWIETNY.

Absolutna ścisła czołówka co roku.
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#35 infango

infango

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 96 postów
  • MiastoStrzegom

Napisano 15.05.2007 - |16:40|

ile sezonów leciało w Polsce bo nie wiem od którego pobierać :huh:
  • 0

#36 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 15.05.2007 - |16:59|

Na AXN tłukli s1-2 dlatego znałem i zakochałem sie w tym serialu.
Teraz lecieli z s3.

Jak wiemy leci aktualnie s6, zresztą oglądanie seriali/filmów w TV nie ma sensu.
Kto będzie co tydzień o konkretnej godzinie w domu by oglądać film a tym bardziej serial, na dodatek przerywany na okrągło reklamami.
Zresztą ktoś kto zaczął oglądać już seriale tzw "serią" nigdy już nie wróci do oglądanie sprzed epoki szybkiego netu.

Użytkownik Quendi edytował ten post 15.05.2007 - |17:00|

• 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#37 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 529 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 15.05.2007 - |17:36|

Na C+ leciały przynajmniej 3 o ile nie 4 sezony.
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#38 infango

infango

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 96 postów
  • MiastoStrzegom

Napisano 15.05.2007 - |17:43|

ale kiedyś jakoś w TVP chyba leciał czy na TVN lub c+ i oglądałem go wtedy i był ciekawy i bym se teraz pociągnął bo łącze jest seedy są :E
  • 0

#39 YoJin

YoJin

Szeregowy

• Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 20.05.2007 - |09:45|

ktoś, gdzieś, kiedyś widział napisy do 8-ego odcineczka tej serii ?

bo cieżko w tych czasach jakies napisy wyhaczyc :(
  • 0

#40 Pan Kracy

Pan Kracy

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów
  • MiastoL.A.

Napisano 24.05.2007 - |10:31|

Ktoś by się mógł zlitować i przetłumaczyć ostatnie 3 odcinki 6 serii, normalnie seriale mogę oglądać bez napisów, jako tako wszystko rozumiem, ale ten bełkot w Shieldzie, slangi przeróżne - normalnie zgroza :/ Dotychczasowi tłumacze dzięki genialnej-akcji-naszej-wspaniałej-policji się wystraszyli i zeszli do podziemia. :( Serial jest naprawdę dobry więc dziwi mnie, że tak mało osób interesuje się jego tłumaczeniem.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych