Skocz do zawartości

Zdjęcie

odcinek 4

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
35 odpowiedzi w tym temacie

#21 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 23.03.2006 - |20:01|

Możesz wrzucić Screena? Bo nie mam pierwszego sezonu na dysku.

niepotrzebny ci pierwszy sezon. odcinek o ktorym mowa jest w drugim sezonie. w drugim sezonie weszli do bunkra. czytaj uwazniej :)
  • 0

#22 Scarlett

Scarlett

Szeregowy

• Użytkownik
  • 14 postów
  • MiastoŚląsk

Napisano 23.03.2006 - |20:03|

Musze przyznac, że chociaż ogladałam LOSt z zaciekawieniem, to takich szczegółów nie zauwazyłam :)
Poza tym, kto powiedział, że to Walt, to moze być ktos inny, bo przynajmniej u mnie nie widać dokładnie twarzy chłopca.
  • 0
Meredith: Okay, here it is, your choice... it's simple, her or me, and I'm sure she is really great. But Derek, I love you, in a really, really big pretend to like your taste in music, let you eat the last piece of cheesecake, hold a radio over my head outside your window, unfortunate way that makes me hate you, love you. So pick me, choose me, love me.

#23 linuś

linuś

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 23.03.2006 - |22:28|

niepotrzebny ci pierwszy sezon. odcinek o ktorym mowa jest w drugim sezonie. w drugim sezonie weszli do bunkra. czytaj uwazniej :)

Akurat scena o której mówię, była w pierwszym sezonie :) To nie ma nic wspólnego z tematem "4 odcinek" ale już nie chciałam zakładac nowego tematu na forum

Umieściłabym screena ale nie wiem jak to zrobic :unsure:
  • 0

#24 martinczesiek

martinczesiek

Szeregowy

• Email
  • 71 postów

Napisano 24.03.2006 - |10:07|

Chyba screen jest tutaj zbędny: Jest to Hurley wsiadający do samochodu... swoją drogą czy u Azjatów interesują się kto wygrał na Loterii w Stanach ?

czy może ta małolata oglądała coś na satelicie ? ;]

Ale zdaje się że są tam azjatyckie znaczki co wyklucza satelite a moje pytanie własciwie pozostaje aktualne...
  • 0

#25 Jinn

Jinn

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 319 postów

Napisano 24.03.2006 - |10:26|

Chyba screen jest tutaj zbędny: Jest to Hurley wsiadający do samochodu... swoją drogą czy u Azjatów interesują się kto wygrał na Loterii w Stanach ?

U nas też czasami pokazywali kto wygrywal w takich loteriach. Zwykle były to baaaardzo duże kwoty.
  • 0

#26 Abdullah Am Adar Um Nahhall

Abdullah Am Adar Um Nahhall

Szeregowy

• Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 24.03.2006 - |11:09|

swoją drogą czy u Azjatów interesują się kto wygrał na Loterii w Stanach ?

Jeśli pada wysoka wygrana to w wiadomościach z pewnością coś o tym napomkną. Sam niejednokrotnie widziałem jak w polskich informacjach podawali wiadomość o wielkich wygranych w loteriach z różnych krajów świata.
  • 0

#27 martinczesiek

martinczesiek

Szeregowy

• Email
  • 71 postów

Napisano 24.03.2006 - |17:45|

Tak tylko z ciekawości zapytałem ... tv prawie nie oglądam ... pewnie dlatego się nie orientuje.
Pozdrawiam ; ]
  • 0

#28 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 24.03.2006 - |19:39|

Ja też coś zauważyłam ciekawego w serialu :)
Zobaczcie co ta mała chińska dziewczynka, której zabrano psa, oglądała w telewizji [ odcinek 1x17 czas 00:15:11 ]

hurleya...

Musze przyznac, że chociaż ogladałam LOSt z zaciekawieniem, to takich szczegółów nie zauwazyłam :)
Poza tym, kto powiedział, że to Walt, to moze być ktos inny, bo przynajmniej u mnie nie widać dokładnie twarzy chłopca.

ja tez nigdy nie zauwazam takich szczegoloe chociaz sie staram, dopiero jak przeczytam o nich w internecie to szukam ch znowu i rzeczywiscie są :D

czy może ta małolata oglądała coś na satelicie ? ;]

Ale zdaje się że są tam azjatyckie znaczki co wyklucza satelite a moje pytanie własciwie pozostaje aktualne...

u nas tez czasami pokazują zwyciezce jakiejs gigantycznej loterii, a hurley zwyciezyl taka wlasnie wielką loterię z wielką wygraną... to nic dizwnego ze go pokazali. przypatrzcie sie dokladniej na informacje, raz na jakis kwartał w tv pojawia sie ktos kto wygral w stanach wielka loterie :P
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#29 Black Rock

Black Rock

Starszy szeregowy

• Email
  • 85 postów

Napisano 28.03.2006 - |19:21|

kochm takie smaczki, jak to zobaczyłem to omało co z krzesła nie spadłem:P
myślałem że to ja jestem spostzregawczy.

PS. wszystko prze te napisy:P
  • 0

#30 piotr_s

piotr_s

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 28.03.2006 - |21:14|

witam jestescie spostrzegawczy, super, aczy ktos wrócił uwage na obsługe techniczmą...,w odcinku gdzie klate widzi czarnego konia, pojawia sie coś, dokladnie w momencie kiedy wychodzą z |sojerem...| z bunkra on mowi chodz wrócimy bo mam omay czy cos takiego,ona odwraca sie i mowi bla bla bla i w tym momencie koń patrzy tylko w jedna stronę..... tu pojawia sie reka tresera w czarnej rekawiczce i czarnym mnkiecie .... po prawej stonie, pozdro all
  • 0

#31 piokos

piokos

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 03.04.2006 - |12:45|

gdy hurley siedzi w bunkrze i przychodzi do niego JIn hugo popija sobie mleko odwraca sie do niego jest to czas 00:01:46 na opakowaniu mleka widnieje podobizna WALTA i napis MISSING czyżby oni wiedzieli żę WALT bedzie poszukiwany przez OJCA i porwany przez ZEKA

to nie był obrazek z podobizną Walt'a, to była mała szybka wprawiona w karton, a Walt był w środku :ph34r: ^_^
  • 0

#32 kitket

kitket

Szeregowy

• Użytkownik
  • 37 postów
  • MiastoPiotrków Trybunalski

Napisano 06.11.2006 - |16:04|

Może się mylę, ale to był tylko sen Hurley więc to mogło musie przyśnić więc według mnie to tylko umysł Hurley to stworzył
  • 0
4 8 15 16 23 42

#33 DreamsCatcher

DreamsCatcher

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 10.11.2006 - |11:07|

DA KTOŚ SCREEN z tą treserkąbo mnie ciekawi ....

klika się PtitScreen (taki klawisz nad DELETE) potem wchodzisz w paint i CTRL+V
  • 0

#34 Wraith

Wraith

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 523 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 10.11.2006 - |13:17|

A moze ktoś by w końcu ten temat zamknął?
  • 0

#35 Corax

Corax

Szeregowy

• Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 10.11.2006 - |18:09|

Wiecie... co do tego Walta na mleku z napisem MISSING to skojarzyły mi się Pingwiny z Madagaskaru (Dream Works). Tam na kartonie z mleka był poszukiwany jeden z pingwinów... Jeden pingwin zapytał: "Gdzie szeregowy?" A drugi pokazując karton odpowiedział: "Najwyraźniej, zaginął w akcji!" hehe :) tak mi się to przypomniało :D
  • 0

#36 Buzzek

Buzzek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 55 postów
  • MiastoSg-1

Napisano 12.12.2006 - |19:35|

Ja apropo tych liczb.
Hurley mógł je usłyszeć od kogoś z DHARMY. :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych