Skocz do zawartości

Zdjęcie

2 grupy othersów!?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
58 odpowiedzi w tym temacie

#21 nilhir

nilhir

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 105 postów

Napisano 24.02.2006 - |19:37|

Możliwe, że grupa Zeke, to też rozbitkowie...

W takim razie czemu jak posiadają statek (przy porwaniu walta) to nie uciekli z tej wyspy tylko tam siedzą ?
  • 0

#22 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 24.02.2006 - |19:49|

W takim razie czemu jak posiadają statek (przy porwaniu walta) to nie uciekli z tej wyspy tylko tam siedzą ?

Sądze, że grupa Zeke nie siedzi na wyspie, przynajmniej na tej. Może mają baze gdzieś poza nią.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#23 mr.Eko

mr.Eko

Szeregowy

• Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 24.02.2006 - |20:09|

No nie pomyślałem o tym ;)
Choć możliwe, że próbowali i jest to niemożliwe... (wiem, że to troche naciągane, ale ta wyspa jest za duża, żeby była nieodkryta, a różnych anomali mamy już dużo)
A może oni są zapomnianymi strażnikami eksperymentu Dharma, zapewne dowiemy się w 3-4 sezonie :)

TrAwKa - a skąd wiesz, że to serum, a nie np. sterydy?
  • 0

#24 TrAwKa

TrAwKa

Starszy szeregowy

• Email
  • 105 postów
  • MiastoŚwidnica

Napisano 24.02.2006 - |21:10|

Przyplyneli tym statkiem (Niewiem jakas fala tsunami ich wyrzucila) ale niemoga wrocic bo to statek krotko-dystansowy Co znalezli na Wyspie - RAJ! Czemu porwali Walta ? Zaciekawilo ich iz spalil tratwe.

No nie pomyślałem o tym ;)
Choć możliwe, że próbowali i jest to niemożliwe... (wiem, że to troche naciągane, ale ta wyspa jest za duża, żeby była nieodkryta, a różnych anomali mamy już dużo)
A może oni są zapomnianymi strażnikami eksperymentu Dharma, zapewne dowiemy się w 3-4 sezonie :)

TrAwKa - a skąd wiesz, że to serum, a nie np. sterydy?

TrAwKa - a skąd wiesz, że to serum, a nie np. sterydy? - Widziales jak on sobie je podawal ? tak sie niebierze sterydow. A pozatym to by bylo banalne rozwiazanie
  • 0

#25 nilhir

nilhir

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 105 postów

Napisano 26.02.2006 - |21:54|

Może nie do końca na temat ale w scenie kiedy było widać bosonogich othersów to nie były te dzieciaki które zostały porwana
Dołączona grafika
  • 0

#26 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 26.02.2006 - |22:50|

Może nie do końca na temat ale w scenie kiedy było widać bosonogich othersów to nie były te dzieciaki które zostały porwana

Masz rację że to nie te dzieciaki, ale niewiemy dokładnie co się dzieje z ludźmi porwanymi przez Innych...

Użytkownik Vol 7 edytował ten post 26.02.2006 - |22:50|

• 0

Dołączona grafika

#27 matlas

matlas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 402 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 27.02.2006 - |04:11|

DEPRESJA ?? BUHAHAHA ALE SIE USMIALEM

Desmond tez byl chory!

no wlasnie to mogla byc depresja a leki ktore przyjmowal szukajac po google jakis wskazowek co to moglo byc natknalem sie na taka opinie:

I decided to figure out the content of Desmond's vials. It has "CR" printed on labels in front of numbers 4-81516-23 42

One of my finds :

Paxil, Paxil CR

DRUG CLASS AND MECHANISM: Paroxetine is an anti-depressant drug that affects the chemicals that nerves in the brain use to communicate with one another. These chemical messengers, called neurotransmitters, are released by one nerve and taken up by other nerves. Neurotransmitters that are released but not taken up by other nerves are taken up by the nerves that release them ("reuptake"). Many experts believe that it is an imbalance among the amounts of the different neurotransmitters that are released that causes depression (http://www.medicinen...?articlekey=342). Paroxetine works by inhibiting the reuptake of serotonin by the nerves that release it, an action which allows more serotonin to be available to be taken up by other nerves. Paroxetine is in a class of drugs called selective serotonin reuptake inhibitors (SSRIs), a class that also contains fluoxetine (http://www.medicinen...?articlekey=818) (Prozac) and sertraline (http://www.medicinen...?articlekey=865) (Zoloft).

http://www.medicinen...ine/article.htm

z tego wynika ze Desmond przyjmowal narkotyki o dzialaniu anty depresyjnym (jak wczeniej ktos napisal depresja mogla doprowadzic do tego ze nie chieli juz zyc, bo wiedzieli ze nie ma juz zadnego ratunku)

a to by pasowalo tez do tej teori: http://forum.gwrota....?showtopic=4382

ze wszystko jest mystyfikacja i ze sa jedynymi zyjacymi ludzmi na swiecie

Desmond sam spytal sie: Czy swiat jeszcze istnieje czy cos takiego, moze on wiedzial cos o koncu swiaata i projekecie i nie dziwi ze szprycowal sie z tego powodu narkotykami
  • 0
O serialach i nie tylko: matlas blog
--- > Mój ranking seriali < ---

#28 TrAwKa

TrAwKa

Starszy szeregowy

• Email
  • 105 postów
  • MiastoŚwidnica

Napisano 27.02.2006 - |07:18|

Dołączona grafika

Tak to nieten sam mis, scenarzysci uzyli nowego - bardziej zniszczonego!
  • 0

#29 radeksz

radeksz

Szeregowy

• Email
  • 52 postów
  • MiastoJarocin | Mechatronik

Napisano 27.02.2006 - |08:50|

unorasz w blocie , przywiazesz sznurek, kawalek jakies szmaty i co mamy takiego samego misiaw wersji :beta: wiec to moga byc te same dzieci :clap:
  • 0

#30 Eko

Eko

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 27.02.2006 - |10:10|

Miś ma nieco inne nogi, ale to o niczym nie świadczy. Może to być zwykła wpadka, nie mieli skąd wziąć takiego samego misia więc użyli podobnego.
  • 0

#31 radeksz

radeksz

Szeregowy

• Email
  • 52 postów
  • MiastoJarocin | Mechatronik

Napisano 28.02.2006 - |17:49|

mala nowosc na temat misia http://lost.gwrota.com/page.php?id=101
  • 0

#32 martinczesiek

martinczesiek

Szeregowy

• Email
  • 71 postów

Napisano 28.02.2006 - |19:35|

to mnie nie przekonało że to ten sam mis ;]
  • 0

#33 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 28.02.2006 - |20:38|

a czy to jest jakaś różnica? patrząc na nogi osoby niosącej misia, śmiem twierdzić, że nie niosło go dziecko
  • 0

Dołączona grafika

#34 Corristo

Corristo

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 109 postów
  • MiastoChrzanów

Napisano 01.03.2006 - |15:27|

Dołączona grafika

Jedno małę pytanko: Dlaczego ten miś nie jest niesiony w rekach tylko na sznurku przeciągnietym po brzuchu?
  • 0
4 8 15 16 23 42

#35 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 01.03.2006 - |15:31|

Jedno małę pytanko: Dlaczego ten miś nie jest niesiony w rekach tylko na sznurku przeciągnietym po brzuchu?

A dlaczego nie?

A dlaczego ta dziewczynak ma filoteowa kuszulkę?

Czemu liście są zielone?
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#36 gregul

gregul

Szeregowy

• Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 03.03.2006 - |23:13|

dlatego, aby go było widaćw kadrze

co do różnicy misiów, błąd w filmie jakich pewnie wiele - przykładowo, widać ręke gościa z ekipy w scenie gdy kate będąc z sawyerem (odc. 9, 41:02) widzi i podchodzi do czarnego konia

Użytkownik gregul edytował ten post 05.03.2006 - |21:46|

• 0

#37 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 03.03.2006 - |23:17|

właśnie - może poprostu zmienili misia bo tamtego im gwizdnęli z planu :D może poprostu im się troszkę pobródził, lub lekrze z Dharmy robili im pranko mózgu [dzieciom] i teraz misia zamiast na rękach na sznórku noszą???

Wszystko jest możliwe... :P
  • 0

Dołączona grafika

#38 gilfuin

gilfuin

Szeregowy

• Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 03.03.2006 - |23:26|

Dla zawieszenie misia na sznurku stanowi podkreślenie dzikości tego dziecka. Dziewczynka idzie przed siebie jak w transie, wlokąc za soba zabawkę...
Z resztą nie wiem - może tylko ja tak to odbieram :)
  • 0

#39 maslot

maslot

Starszy kapral

• VIP
  • 343 postów

Napisano 03.03.2006 - |23:35|

Dla zawieszenie misia na sznurku stanowi podkreślenie dzikości tego dziecka. Dziewczynka idzie przed siebie jak w transie, wlokąc za soba zabawkę...
Z resztą nie wiem - może tylko ja tak to odbieram :)

Ja bym powiedział odurzenie, albo otępienie.
  • 0

#40 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 03.03.2006 - |23:37|

Ja bym powiedział odurzenie, albo otępienie.

lub poprostu - widzieliśnie Walta w tej scenie z Shanon? może to było coś tym stylu?
  • 0

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych