Użytkownik Raúl edytował ten post 20.02.2006 - |20:35|
[program] - zegar - Old Death
Napisano 20.02.2006 - |20:34|
Napisano 20.02.2006 - |20:38|
Napisano 20.02.2006 - |21:28|
Tylko mi chodzi oto że ten ma być ulepszeniem : :]Taki program istnieje: http://forum.gwrota....showtopic=4048#
Napisano 20.02.2006 - |21:31|
Napisano 20.02.2006 - |21:43|
Napisano 20.02.2006 - |21:49|
Moje propozycje są takie:
- zegar powinien być tutaj na stronie www
- codziennie ktoś inny mógłby pełnić dyżur
- jeżeli ktoś nie zdążył by wpisać na czas kodu to wykonywana by była jakaś losowa kara np. zablokowanie konta tego użytkownika na 3 dni (lub losowo wybranych użytkowników na 1 dzień) albo nawet całej strony na 1 dzień z komunikatem opisującym dlaczego i przez kogo strona jest nie czynna.
Pamiętanie o punktualnym wpisaniu kodu, gdy od tego może zależeć los całej grupy to chyba większa przyjemność :hyhy:
Napisano 20.02.2006 - |22:37|
Czemu nie, ale powinna być nadana kolejność kto ma wpisać kod, najlepiej według kolejności userów
Pozdrawiam
... AND THEY HAVE A PLAN ...
Napisano 20.02.2006 - |23:02|
Napisano 21.02.2006 - |20:25|
Pozdro dla wytrwałego, który urzeczywistni nasze [lostomaniaków] marzenia na temat tego progsa!!!
Napisano 22.02.2006 - |08:55|
Bede mial ze szkoly biec w polowie lekcji zeby jakis kod wpisac bo mi konto zbanuja??
Co jedna wypowiedz to glupsza :/
![]()
![]()
No tak ze szkoły biec to nie nalepszy pomysł ,warto żebyś chodził bo troszkę wiedzy Ci się przyda
A jak obiec taką sytuację , ze naciskac będą ludzie którzy są w danej chwili aktywni na forum, skoro na raz obecnych na forum będzie ze 20 osób to kto ma nacisnąc ?
A jak osoba naciskająca będzie wybierana drogą loteri, to skąd pewność , że nie natrafi się na takiego
usera jak Ty , który bedzie siedział w szkolnej ławce i nie bedzie miał możliwości wpisania kodu ?
Krytykować i obrażać innych na forum to jest łatwo, nieprawdaż ???
Kolego Poi2on jak już kogoś zbluzgasz , to przynajmniej zaproponuj jakieś inne rozwiazanie, a jezeli nie stac Cię na to - to w ogóle nie pisz postów , bo takie są do d....
Pozdrawiam i bez obrazy (Pio2on)
Użytkownik Abyss edytował ten post 22.02.2006 - |08:58|
... AND THEY HAVE A PLAN ...
Napisano 22.02.2006 - |15:11|
No tak ze szkoły biec to nie nalepszy pomysł ,warto żebyś chodził bo troszkę wiedzy Ci się przyda
A jak obiec taką sytuację , ze naciskac będą ludzie którzy są w danej chwili aktywni na forum, skoro na raz obecnych na forum będzie ze 20 osób to kto ma nacisnąc ?
A jak osoba naciskająca będzie wybierana drogą loteri, to skąd pewność , że nie natrafi się na takiego
usera jak Ty , który bedzie siedział w szkolnej ławce i nie bedzie miał możliwości wpisania kodu ?
Krytykować i obrażać innych na forum to jest łatwo, nieprawdaż ???
Kolego Poi2on jak już kogoś zbluzgasz , to przynajmniej zaproponuj jakieś inne rozwiazanie, a jezeli nie stac Cię na to - to w ogóle nie pisz postów , bo takie są do d....
Pozdrawiam i bez obrazy (Pio2on)
Nie mam lepszych propozycji, a tę wypowiedź "skrytykowałem" ponieważ mi się taka 'zabawa' nie widzi w wpisywanie kodu na forum, a sam napisałeś:
Zegar na stronie
Czemu nie, ale powinna być nadana kolejność kto ma wpisać kod, najlepiej według kolejności userów
Pozdrawiam
Dla mnie, podkreślam dla mnie to jest bezsens i ja np. nie mam na tyle czasu aby przesiadywać na forum i czekać na moją kolej
Pozdrawiam ! :]
Napisano 22.02.2006 - |23:14|
Tak czy inaczej, jeśli już coś ruszy i będą potrzebne animowane cyferki, to można pisać do mnie.
Użytkownik mathix edytował ten post 22.02.2006 - |23:15|
Those who understand binary and those who don't.
Napisano 23.02.2006 - |11:21|
Napisano 23.02.2006 - |11:29|
Napisano 28.02.2006 - |17:13|
Napisano 04.03.2006 - |21:49|
internet, a zwłaszcza wyszukiwarka google
uczysz sie gramatyki jezyka, a potem zaczynasz pisac i ciagle natrafiajac na rozne problemy i pytania, szukasz rozwiazan i odpowiedzi w necie. Polecam kombinacje C++/C# z OpenGL (biblioteka w której możesz graficznie zrobić wszystko co chcesz)
Nic wiecej juz nie mowie. Zycze milej zabawy.
No co Ty, początkującemu polecać C++?
Napisano 08.03.2006 - |23:39|
No wlasnie- po co polecac C++? Co to wogole za jezyk? Amatorski jakisNo co Ty, początkującemu polecać C++?
Fakt, potężne narzędzie, ale dla newbie jednak lepsze będzie Delphy - składnia bardziej przypomina angielski, zresztą Pascal to idealny język dla początkujących.
A tak serio- nie ma nic takiego w C++, czego by nie mialo Delphi, za to jest mnostwo ciekawych rzeczy w Delphi, ktorych nie ma C++ (chociazby bardziej logiczny kod). Na potwierdzenie tych slow dodam, ze w Delphi napisano m.in.: Delphi, Skype, Total Commander, dev-c++, The Bat!, Avant Browser, Fruity Loops, Macromedia HomeSite, IZArc, ASPack, 40tude Dialog, Hot Dog Professional, CloneCD, CloneDVD, Panda Anti-virus , GetRight, NetVampire , Counter Strike, MDK, Winrar, Audio GoGo, CoffeeCUP HTML i wszystkie inne produkty CoffeeCup :]
Zas jesli chodzi o sens pisania takiego programu- osobiscie nie widze zadnego, jesli ktos lubi gry wymagajace systematycznosci to moze sobie pograc w Tamagotchi, albo jakas cre sieciowa w stylu thecrims.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »