Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ben (Henry Gale)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
416 odpowiedzi w tym temacie

#21 mieszkoradom

mieszkoradom

Szeregowy

• Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 15.02.2006 - |15:42|

pomyślcie dlaczego odcinek jest zatytułowany ONE of THEM
bo to jest jeden z tamtych [innych}
wątpliwe jets słowo sayda
mówi do tego kogoś
MY name i s Sayid Jahal Im a tocher
nie wiem co znaczy to tocher
możę źle to napisałem ale ciekawi mnie to
  • 0

#22 Oswald

Oswald

Szeregowy

• Email
  • 32 postów

Napisano 15.02.2006 - |16:17|

pomyślcie dlaczego odcinek jest zatytułowany ONE of THEM
bo to jest jeden z tamtych [innych}
wątpliwe jets słowo sayda
mówi do tego kogoś
MY name i s Sayid Jahal Im a tocher
nie wiem co znaczy to tocher
możę źle to napisałem ale ciekawi mnie to

Sayid mowi : My name is Sayid Jahal and I'm a TORTURER :D
Torturer - specjalista od 'komunikacji', gdy druga strona nie chce sie komunikowac :P
  • 0
"Screw you guys, I'm goin' home" - Eric Theodore Cartman

#23 sahrk

sahrk

Szeregowy

• Email
  • 32 postów

Napisano 17.02.2006 - |12:18|

Nie wiem jak wy ale ja po obejrzeniu 14 odcinka jestem przekonany ze zlapany gostek nalezy do innych.
  • 0

#24 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 17.02.2006 - |13:49|

Nie wiem jak wy ale ja po obejrzeniu 14 odcinka jestem przekonany ze zlapany gostek nalezy do innych.

W końcówce rozmowy Jacka i Locke padło zdanie, że "Inny" to sprawa wsględna. jest on innym w stosunku do rozbitków 815. Kim jest naprawdę dowiemy się w przyszłości. Nie raz byliśmy juz zwodzeni. Spojlery mówia, że ta postać zostanie do konca sezonu.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#25 EDiSON

EDiSON

Kapral

• Email
  • 230 postów

Napisano 17.02.2006 - |17:39|

moze gdy Des uciekl to przypadkiem znalazl jakis bunkier i tamtego goscia wypedzil bo wyglada to na stroj taki jaki mial Des
  • 0

#26 sahrk

sahrk

Szeregowy

• Email
  • 32 postów

Napisano 17.02.2006 - |23:28|

Obejrzalem jeszcze raz i pomyslalem troche i doszedlem do wnisku ze koles raczej nie jest szpiegiem innych bo, Inni wiedzieli ze po wyslaniu wczesniej Ethana i tego z 2 grupy, beda wiedzieli ze Lostowicze nie moga nie uwierzyc. Teoria ze koles jest inny i wpadl w pulapke przypadkiem jest bezsensu bo przecierz inni sa za dobrzy zeby wpasc nagle w pulapke francuski, pozatym koles wisial i wydzieral sie kilkanascie godzin Inni mogli go uwolnic 10 razy. Co do rozwarzan ze koles jest z innego bunkra rowniez nie bardza w to wierze bo koles widzial ze goscie rezyduja rowniez rezyduja w bunkrze wiec pewnie by sie przyznal ze tez jest z bunkra, pozatym jak w jego bunkrze jest rowniez zegar to pewnie przyznal by sie zeby jak najszybciej wklepac liczby. W to ze koles mowi prawde rowniez nie wierze, podczas przesluchania i toz po nim widac bylo ze koles klamie.
Bylo w co nie wierze teraz beddzie co mi sie wydaje:
Wydaje mi sie ze koles moze nalezec do innych ale uciekl on od nich(moze np znudzilo mu sie bycie innym i sobie pomyslal ze wsrod rozbitkow ma szanse na odnalezienie i ratunek, mogl rowniez szukac czegos, albo poprostu inni maja kiepskie zarcie{nawiasem mowiac to Hurley mogl by niezla restauracje otwirzyc z tymi zapasami...})
  • 0

#27 Lvs

Lvs

Starszy szeregowy

• Email
  • 125 postów
  • MiastoZ Matrixa ;D

Napisano 18.02.2006 - |07:30|

O ile sie orientuje to nie ma już zapasów. W jedną noc 2x4 zjedli wszystko co było.
  • 0

#28 sahrk

sahrk

Szeregowy

• Email
  • 32 postów

Napisano 18.02.2006 - |09:53|

O ile sie orientuje to nie ma już zapasów. W jedną noc 2x4 zjedli wszystko co było.

A ogladles odcinek 2x14, widziales ile jeszcze Hurley trzyma w ukryciu.
  • 0

#29 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 18.02.2006 - |20:10|

Odcinek 9/10... Bardzo dobry... 2 sprawy:
- wątpie, żeby twórcy bez powodu dali wątek z żabą... Po coś to było i pewnie póżniej dowiemy się po co...
- hmm jak dla mnie Gale to inny... na początku wydawało mi się że mówi prawdę, nawet jak sayid go przesłuchiwał to byłem skłonny wierzyć, że on nic nie wie.. w końcu po takim szoku (złapanie w sieć, zabranie do bunkra którego prawdopodobnie nie znał, dostanie strzałą) - to mogło się przyczynic się do tego że musiał mieć troche czasu na odpowiedzi na pytania, i coś mu sie mogło pomieszać.. Jak dla mnie zdradziły go słowa "nie pamiętam" kiedy sayid pytał się go o grób... A już jego wyraz twarzy, kiedy jack wyciągnął sayida z magazynu... takie prawie że zadowolenie...
  • 0
The memory remains.

#30 sahrk

sahrk

Szeregowy

• Email
  • 32 postów

Napisano 18.02.2006 - |22:12|

- wątpie, żeby twórcy bez powodu dali wątek z żabą... Po coś to było i pewnie póżniej dowiemy się po co...

Cos mi mowi ze nie wyjdzie to na zdrowie Sawyerowi, Hurleyowi rowiez przeciez wizal ja potem.
  • 0

#31 interista

interista

Szeregowy

• Email
  • 21 postów

Napisano 19.02.2006 - |21:21|

Co do obcego:
-moim zdaniem to jeden z innych, w tej kwestii ufam Sayidowi
-nie dał złapać się przypadkowo
-napewno nie jest tak jak ktoś napisał, że znudziło mu się życie u innych i odszedł od nich bo by nie opowiadał historyjek o balonie
-ma jakąś misje do wykonania (raczej bardzo niecną) np pozbycie się lidera grupy (porwanie ,morderstwo) aby osłabić rozbitków, albo jakiś sabotaz aby podzielic grupę
-być może znajdzie kogoś chętnego do współpracy (Sawyer-jako samolób interesujący się tylko sobą w sam raz nadaje się na zdrajcę, mniej prawdopodobny jest Charlie, któremu jednak zależy na dziecku więc nie bedzie go raczej świadomie narażał, a może zdrada nadejdzie z zupełnie innej strony :/ )
-podejrzewam , że nowy bedzie milutki i posłuszny szczególnie wobec Jacka (będzie chciał jak najwięcej dowiedzieć się o jego armii, może do niej wstąpi :rolleyes: )
-tak czy siak wydaje mi się opcją najciekawszą dla serialu aby był to jeden z innych, ponieważ nowy dobry bohater nie jest zbyt potrzebny
  • 0

#32 lahcimm

lahcimm

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 20.02.2006 - |00:10|

Z desmondem jest bardzo niejasna sytuacja. Ta jego ucieczka. Wyglądało to jakby wiedział gdzie uciekać, a to by sugerowało jakies głebsze związki z wyspą. Mógł byc to także akt rozpaczy. Byle dalej. Może gdzies sie ukrywa w samotności, albo zginął.

Desmond usłyszał głos z wyspy RUN DESMOND RUN i ..... pobiegł.
Mam nadzieję, że jeszcze go zobaczymy.
Oceniam go pozytywnie.

(....) nawiasem mowiac to Hurley mogl by niezla restauracje otwirzyc z tymi zapasami...})

Ten cały Szczęściarz Hurley zaczyna mnie juz trochę denerowować. Jest wprawdzie lubiany przez innych Lostów, ale:

- nie ma rzeczy, której Hurley nie wygada,
- z pożeraniem wspólnych zapasów zachowuje się jak zapyziały egoista.

Mógłby tym żarciem chociaż podzielić się z Libby :)
  • 0

#33 interista

interista

Szeregowy

• Email
  • 21 postów

Napisano 20.02.2006 - |00:39|

wątpie, żeby twórcy bez powodu dali wątek z żabą... Po coś to było i pewnie póżniej dowiemy się po co

A może ten wątek to zwykły zapychacz, jak na przykład gra w golfa i nie należy nim się za bardzo interesować :P
Może chodzi jedynie o pokazanie Sawyera w złym świetle (co nie jest trudne, ani szczególnie odkrywcze)
  • 0

#34 nikanna

nikanna

Szeregowy

• Email
  • 5 postów

Napisano 20.02.2006 - |11:54|

Nie zapominajmy,że kije od golfa to przyniesli Lock z ...Ethanem ...

Może obcy ma zwyczajnie zamknąc-przejąc ten bunkier bo po tym jak ojciec Wolta odpisał ,zniknął
to inni już wiedzą,że bunkier jest w niepowołanych rękach.
  • 0

#35 Picy

Picy

Kapral

• Użytkownik
  • 244 postów
  • MiastoCzłuchów

Napisano 20.02.2006 - |12:10|

Ten kolo jest napewno kłamcą.wierzylem mu ale po tym spojrzeniu jak Jack wyciągnąl Sayida to juz nawet w jedno słowo mu bym nie uwierzył!
Miał za zadanie dostac sie do grupy,a jak zrobic to najlepiej.
zastosowac sie do reguły aby oni zrobili to co ty chcesz tak zeby mysleli ze to ich pomysł :)
No ale tak na serio to wydaje mi sie ze on ma za zadanie sobotowac grupe.
Skłucic ja ze soba albo jako szpieg dowiedziec sie co rozbitkowie wiedza jaka dysponuja siła itd.
Teraz powinni go zmusic do podania namiarów na balon jaskinie i grób i wszystko sprawdzic !!
  • 0

#36 2rock

2rock

Szeregowy

• Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 21.02.2006 - |09:13|

Ten kolo jest napewno kłamcą.wierzylem mu ale po tym spojrzeniu jak Jack wyciągnąl Sayida to juz nawet w jedno słowo mu bym nie uwierzył!

Właśnie na jego twarzy pojawił sie coś jakby uśmiech, gość kłamie, a pozatym myśle że celowo dał sie złapać żeby od środka sprawdzić co sie dzieje w obozie...
  • 0

#37 Lvs

Lvs

Starszy szeregowy

• Email
  • 125 postów
  • MiastoZ Matrixa ;D

Napisano 22.02.2006 - |17:06|

Hmm.. A może on ma zadanie sprawdzać czy robinsonowie wcijkają klawisz co 108 minut? jak myślicie... Może to poprostu taka wtyczka która zwieje po paru dniach?? Btw. Ciekawe gdzie mieszkał jak się rozbił. Może na drzewie <ironia>

Użytkownik Lvs edytował ten post 22.02.2006 - |17:07|

• 0

#38 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 22.02.2006 - |17:18|

Hmm.. A może on ma zadanie sprawdzać czy robinsonowie wcijkają klawisz co 108 minut? jak myślicie... Może to poprostu taka wtyczka która zwieje po paru dniach?? Btw. Ciekawe gdzie mieszkał jak się rozbił. Może na drzewie <ironia>

Myłślę, że ci którzy są zainteresowani tym wiedza, gdyż odbierają sygnały wysyłane przez terminal.

Użytkownik Jonasz edytował ten post 22.02.2006 - |17:20|

• 0
Genesis

#39 TrAwKa

TrAwKa

Starszy szeregowy

• Email
  • 105 postów
  • MiastoŚwidnica

Napisano 22.02.2006 - |17:43|

Odcinek 9/10... Bardzo dobry... 2 sprawy:
- hmm jak dla mnie Gale to inny... na początku wydawało mi się że mówi prawdę, nawet jak sayid go przesłuchiwał to byłem skłonny wierzyć, że on nic nie wie.. w końcu po takim szoku (złapanie w sieć, zabranie do bunkra którego prawdopodobnie nie znał, dostanie strzałą) - to mogło się przyczynic się do tego że musiał mieć troche czasu na odpowiedzi na pytania, i coś mu sie mogło pomieszać.. Jak dla mnie zdradziły go słowa "nie pamiętam" kiedy sayid pytał się go o grób... A już jego wyraz twarzy, kiedy jack wyciągnął sayida z magazynu... takie prawie że zadowolenie...

Pamietajmy ze to aktorzy a nie prawdziwi rozbitkowie! to jakie robia miny moze wynikac z haakteru aktora a nie postaci w filmie! niesugerujcie sie tym!

Mysle ze gosc mowi prawde a Sayid niema sie na kim wyzyc
  • 0

#40 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 22.02.2006 - |18:21|

Mysle ze gosc mowi prawde a Sayid niema sie na kim wyzyc

Poznaliśmy Sayida już do tego stopnia, że wiemy co mu sprawia przyjemnośc a co nie. Do rzeczy przyjemnych nie należy torturowanie ludzi. Nie jest on psychopatą.

Użytkownik Jonasz edytował ten post 22.02.2006 - |19:30|

• 0
Genesis

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych