Skocz do zawartości

Zdjęcie

Trailery

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
608 odpowiedzi w tym temacie

#21 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 31.03.2006 - |03:02|

Tez slyszalem o Nadi ale jakos to przeoczylem i wogole jej nie zauwazylem, mozesz powiedziec w ktorym to bylo momencie ??

Locke robił inspekcje domu, który kupiła Nadia. Mówił do niej cos takiego, że jej mąz może być zadowolony. Ona odpowiedział, że jest samotna.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#22 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 31.03.2006 - |07:38|

Tez slyszalem o Nadi ale jakos to przeoczylem i wogole jej nie zauwazylem, mozesz powiedziec w ktorym to bylo momencie ??

No więc skoro o trailerach. Po trailerach do 2x18 nasuwają nam się nowe, kolejne pytania. W kanadyjskim Henry mówi, że Brodacz jest nikim, a więc wskazuje to na to, że jest jednym z others, chyba takim "wysokim rangą :D ". W amerykańskim widzimy trochę inne wydarzenia. Spór o jedzenie. Myślę, że powstanie wiele sporów na ten temat, rozbitkowie się podzielą. Czemu Hurley zacznie przypominać sobie tego Dave'a. W ogóle kim on był w przeszłości. Czy Hurley zginie ? :D Czy to tylko sen nad tym urwiskiem. I jak on tam wszedł, a jak weszła tam za nim Libby.

Użytkownik boone edytował ten post 31.03.2006 - |07:38|

• 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#23 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 31.03.2006 - |10:01|

Amerykański trailer pokazuje nam więcej niż tylko "rozmowę" z Henrym (co mamy w całym kanadyjskim trailerze). A co do Hurley'a to albo będzie miał takie "odjazdy" jak Charlie w jedym z odcinków 2 sezonu albo... będzie bardzo ciekawie ;). No i ciekawa sprawa jest taka czy dowiemy się kim naprawdę jest Henry. Coś mnie się wydaje że jednak całej prawdy się nie dowiemy (jak zwykle w Lost ;) ).
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#24 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 31.03.2006 - |12:54|

wiekszosc juz miala takie przywidzenia: jack, boone, kate, charlie wiec dlaczego inni maja nie miec ?
wkoncu wszyscy sa na tej samej wyspie :)
jesli chodzi o henry'ego to calej prawdy sie nie dowiemy (narazie). pozniej byc moze tak, ale nie w najblizszej przyszlosci :)
  • 0

#25 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 31.03.2006 - |13:14|

wiekszosc juz miala takie przywidzenia: jack, boone, kate, charlie wiec dlaczego inni maja nie miec ?
wkoncu wszyscy sa na tej samej wyspie :)
jesli chodzi o henry'ego to calej prawdy sie nie dowiemy (narazie). pozniej byc moze tak, ale nie w najblizszej przyszlosci :)

Wlasnie tez tak sadze ze to sa przewidzenia Hurleya. Co do Henrego to powinno sie wszystko wyjasnic do odcinka 20 bo mial na tyle podpisany kontrakt. Dlatego jestem pewien ze Sayid go nie zastrzelil.
  • 0

#26 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 31.03.2006 - |13:24|

no jesli jeszcze tego nie zrobil to mam nadzieje ze mu pozwola :)
wkoncu nalezy sie arabowi bo zabili mu kobiete i nie ma co ze soba zrobic :)
  • 0

#27 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 31.03.2006 - |19:33|

A co z Hurleyem? On tak stoi na tej skale... spada? Sen? Choroba psychiczna i złudzenie? A może Hurley umrze w tym odcinku ? :P A może Libby jest jedną z nich i go popchnęła ?

Użytkownik boone edytował ten post 31.03.2006 - |19:37|

• 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#28 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 31.03.2006 - |19:39|

A co z Hurleyem? On tak stoi na tej skale... spada? Sen? Choroba psychiczna i złudzenie? A może Hurley umrze w tym odcinku ? :P

Ale sie doczepiles tego umierania dzisiaj :D :P
Ja sadze ze to jest jego koszmar senny badz jakas wizja (takie jak mial chociazby Charlie) Chociaz mozliwe jest to ze nawrot jego choroby psychicznej. Ale przeciez Jack widzial swojego Ojca na wyspie :)
  • 0

#29 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 31.03.2006 - |19:43|

Ale sie doczepiles tego umierania dzisiaj :D :P
Ja sadze ze to jest jego koszmar senny badz jakas wizja (takie jak mial chociazby Charlie) Chociaz mozliwe jest to ze nawrot jego choroby psychicznej. Ale przeciez Jack widzial swojego Ojca na wyspie :)

mowie wam ze Libby go popycha :D
  • 0

#30 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 31.03.2006 - |19:48|

Libby go nie moze popychac, bo to powinno byc raczej na odwrot :hyhy: :D Zreszta oni sie za bardzo polubili i to kolejna rzecz ktora nie pasuje do tej twojej 'rozbudowanej' teorii :P :D
  • 0

#31 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 31.03.2006 - |19:51|

Libby go nie moze popychac, bo to powinno byc raczej na odwrot :hyhy: :D Zreszta oni sie za bardzo polubili i to kolejna rzecz ktora nie pasuje do tej twojej 'rozbudowanej' teorii :P :D

Ale moja rozbudowana teoria zaklada że Libby is one of them :D
  • 0

#32 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 31.03.2006 - |19:58|

Ale moja rozbudowana teoria zaklada że Libby is one of them :D

aaa... ja to przeoczylem (pewnie post edytowany :P) Ale jezeli bylaby od OTHERSOW to w takim razie najlepiej sie ukrywa z wszystkich i dlugo wytrzymala z Ana bo ona wie jak potraktowac INNYCH :D
  • 0

#33 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 31.03.2006 - |20:00|

aaa... ja to przeoczylem (pewnie post edytowany :P) Ale jezeli bylaby od OTHERSOW to w takim razie najlepiej sie ukrywa z wszystkich i dlugo wytrzymala z Ana bo ona wie jak potraktowac INNYCH :D

Bo Libby jest szefem. I była w samolocie jako specjalna delegacja innych. To ona spowodowała katastrofę samolotu, a teraz będzie stopniowo wykańczać rozbitków, w 2x18 zacznie od Hurleya.
  • 0

#34 i don't sleep

i don't sleep

Szeregowy

• Email
  • 37 postów

Napisano 31.03.2006 - |20:09|

wątpię by Libby go popychala - w chwili tego niby upadku Hugo krzyczy "Dave",
  • 0

#35 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 31.03.2006 - |20:35|

jakby chciala go popchnac to sama by sie odbila od jego ciala :P
  • 0

#36 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 31.03.2006 - |20:48|

jakby chciala go popchnac to sama by sie odbila od jego ciala :P

nie wykluczam teorii że Libby również może spaść z klifu. Tam jest wysoko, wąsko, większy podmuch i Libby już nie ma. :D
  • 0

#37 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 31.03.2006 - |21:00|

Libby to fajna babka, nawet ladna i chcialbym zeby zostala :)
nawet zaplace aby ja dalek ogladac w serialu :)
  • 0

#38 rachtek

rachtek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 31.03.2006 - |21:15|

Co do tego "upadku Hurleya" to mysle ze:
-albo myslal ze jest szalony, ma zwidy i mysli o samobojstwie i dlatego chce tak jakby "skoczyc z klifu" cos w stylu "Jeszcze jeden krok i skocze"

-albo ten Dave sie do niego zblizał (oczywiscie wszystko to dzieje sie w wyobrazni Hurleya) a nasz tegi przyjaciel sie go przestraszyl i sie zaczal cofac az doszedl to skaly....

Ja to tak widze ale oczywiscie wszystkiego dowiemy sie za kilka dni :(
  • 0

#39 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 31.03.2006 - |21:22|

bardziej prawdopodobne że to właśnie Libby lub moze jak ją widział Hurley - Dave skoczył lub spadł/a przez nieostrożność - i dlatego Hugo tak krzyczy...

zastanawia mnie jednak po kiego grzyba on tam wlazł.... :/
  • 0

Dołączona grafika

#40 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 31.03.2006 - |21:45|

no dowiemy sie tego 6 kwietnia :(
ja mam nadzieje ze hurley i libby przezyja i nic im sie nie stanie :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych