Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 038 - S02E14 - One of Them

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
392 odpowiedzi w tym temacie

#21 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 16.02.2006 - |17:37|

Sawyer ma chyba jakieś odchyły(komu przeszkadzała biedna żabka),

A może odwrotnie. Zauważcie, że to już tzrecie zwierze "napastujace" sawyera. najpierw biały niedżwiedż z Pilota, potem dzik z The Outlaws, a teraz żabka. jeśłi tręd bedzie kontynuowany następny będzie komar, a potem złośliwa bakteria.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#22 SunFireX

SunFireX

Szeregowy

• Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 16.02.2006 - |17:55|

No w końcu jakiś porządny odcinek.Sayid pokazał na co go stać i nie będzie się ciaćkał z podejrzanymi(ja stawiam na to,że ten schwytany jest jednak othersem).
Sawyer ma chyba jakieś odchyły(komu przeszkadzała biedna żabka),a Hurley wykrada zapasy.
Scena z odliczaniem czasu zabójcza.Ja ma takie dziwne wrażenie,że Locke wie co się stanie gdy nadejdzie 0.
Moim zdaniem coś się uruchomiło,ale co to sie chyba dopiero dowiemy po jakimś czasie.
Ocena 9/10(byłaby 10 gdyby nie ta dziwna scena z żabą)

Bardzo trafjny post.. mam takie same odczucia.
Jestem ciekaw co to za bunkier bedzie w nastepnym odcinku... a mianowicie co bedzie kryl.
  • 0

#23 Senti

Senti

Szeregowy

• Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 16.02.2006 - |18:06|

A może odwrotnie. Zauważcie, że to już tzrecie zwierze "napastujace" sawyera. najpierw biały niedżwiedż z Pilota, potem dzik z The Outlaws, a teraz żabka. jeśłi tręd bedzie kontynuowany następny będzie komar, a potem złośliwa bakteria.

No i jeszcze rekin...

Czy ktoś już wie co oznaczają te hieroglify??
  • 0

#24 scibor

scibor

Szeregowy

• Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 16.02.2006 - |18:06|

Wygląda na to żę w zegarze jest więcej hieroglifów ciekawe od czeg ozależy jakie się pojawiają i do czego odnosi się "cause die"
  • 0

#25 Warson

Warson

Kapral

• Użytkownik
  • 172 postów
  • MiastoSosnowiec

Napisano 16.02.2006 - |18:19|

Okej nie czytajac waszych opinii pisze:, Przed sekunda Obejzalem ocdinek! MAsakra SUper Extra Jak Dla MNie Zauwazylem Duoż DUUUŻO Pytan po tym Odcinku. 9/10 Ocenka

Kurde Ten Gosciu Inny Kogos Mi przypomina z Wczesniejszych Odcinków, Gdzies go Widzialem Wczesniej.

Holera Co Oznaczaja Te Hierogliwy w Cyferkach, Czy Locke Zle Wpisal Liczby, Czy Zdazyl juz w Nieodpowiednim Momencie... Slychac Bylo Glos Jaby pracowala Jakas Machina itp...

Albo Mi Sie Wydaje albo na Tej Fotce co trzymał Amerykanski przywodca Była Mała Kate :D

Kurcze Msuze Ogladnac to Jeszcze Raz bo Nie Moge Zapamietac Wszystkiego, Pozniej Napisze Wiecej..

Zmiażdżył mnie ten Odcinek.
  • 0

#26 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 16.02.2006 - |18:31|

Kurde Ten Gosciu Inny Kogos Mi przypomina z Wczesniejszych Odcinków, Gdzies go Widzialem Wczesniej.

Mało prawdopodobne. Emmerson jest zbyt dobrym aktorem by go pokazana wcześniej bez kredytów. To zupełnie nowa twarz.

Albo Mi Sie Wydaje albo na Tej Fotce co trzymał Amerykanski przywodca Była Mała Kate

Nie mylisz się. To była mała Kaśka, a ten facet to jej ojciec.
  • 0
Genesis

#27 Warson

Warson

Kapral

• Użytkownik
  • 172 postów
  • MiastoSosnowiec

Napisano 16.02.2006 - |18:46|

A Faktycznie, Nie Wpadlo Mi To do Glowy!

JEZUSIU jak oni tu sa wszyscy pwoiazani...

A obejzalem jeszcze raz te hieroglify ten kawalek filmu i na 100% jakas Machina Zaczela Dziala Widac bylo jak Locke Zaczal patzrec w lewo wprawo, zreszta bylo slychac dzwieki... Ale pewnie dowiemy sie gdzies w polowie 3-go sezonu co sie stanie ejsli nie wcisna przycisków :D!

Użytkownik Warson edytował ten post 16.02.2006 - |18:47|

• 0

#28 michelangelo

michelangelo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 16.02.2006 - |18:48|

Tłumaczyć hieroglify można na dwa sposoby o podobnym znaczeniu: Causative die lub Cause to die.

Jak tego nie przetłumaczymy, to i tak brzmi ciekawie.

BTW. Witam jako debiutant na forum :)
  • 0

#29 veN

veN

Szeregowy

• Użytkownik
  • 49 postów

Napisano 16.02.2006 - |18:51|

mnie ciekawi co znaczyly hieroglify, wg. lika ktory dal ktos wdczesniej pisalo tam cos w stylu 'world couse die' ... strasznie niewyrazne pismo tam jest ;/ potrafi ktos odczytac to doklanie???
  • 0

#30 pl4y3r

pl4y3r

Szeregowy

• Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 16.02.2006 - |19:02|

I ja zrobilem screena;) mozna jescze po klatce lookac te co przelatuja i zrobic:>

http://img323.images.../znaczki1zt.jpg

Ten koles co go zlapali odrazu widac ze to "inny" po minie jaka robi kiedy wchodzi Jack... bo wpierw placze lamentuje i wogole potem patrzy na sayida i

http://img113.images...18/morda2qx.jpg
  • 0

#31 Soviet

Soviet

Szeregowy

• Użytkownik
  • 40 postów

Napisano 16.02.2006 - |19:10|

Bardzo ciekawy odcinek, choć myślałem, że cokolwiek się wyjaśni, a mamy coraz więcej pytań. Lock albo wie, co się stanie, gdy nie wpisze się liczb, albo bardzo martwi się o innych rozbitków. No i Sayid, podejrzewa Charliego o to, że ten też jest Other...
  • 0

#32 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 16.02.2006 - |19:12|

Bardzo ciekawy odcinek, choć myślałem, że cokolwiek się wyjaśni, a mamy coraz więcej pytań. Lock albo wie, co się stanie, gdy nie wpisze się liczb, albo bardzo martwi się o innych rozbitków. No i Sayid, podejrzewa Charliego o to, że ten też jest Other...

Absolunie nie. Ich rozmowa w ostetniej scenie epizodu zaprzecza temu zupełnie. Charlie jest osobą poza wszelkimi podejżeniami.
  • 0
Genesis

#33 scibor

scibor

Szeregowy

• Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 16.02.2006 - |19:16|

Mozesz rozwinąć swoją myśl na temat charliego bo nie wydaje mi się zeby zwierzał się ze swoich myśli (planów) komuś kogo podejżewa . Bardziej mi pasuje do tego ze chce go wykożystać przeciwko "othersowi" pamiętając jak się garnął do ścigania francuzki i że zabił ethana za atak na claire
  • 0

#34 Soviet

Soviet

Szeregowy

• Użytkownik
  • 40 postów

Napisano 16.02.2006 - |19:21|

A mnie się wydaje, że go podejrzewa. Dlaczego Sayid sądzi, że baloniarz jest Other? Ponieważ zapomniał szczegóły o śmierci swojej żony. W ostatniej scenie Sayid pyta Charliego czy ten też zapomniał jak był powieszony itp. No i to spojrzenie... A może tylko go sprawdza?
  • 0

#35 scibor

scibor

Szeregowy

• Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 16.02.2006 - |19:37|

A mnie się wydaje, że go podejrzewa. Dlaczego Sayid sądzi, że baloniarz jest Other? Ponieważ zapomniał szczegóły o śmierci swojej żony. W ostatniej scenie Sayid pyta Charliego czy ten też zapomniał jak był powieszony itp. No i to spojrzenie... A może tylko go sprawdza?

Według mnie naciągane z kad wogle takie podejrzenie charliego . Zakładając że charlie byłby othersem a sayid by go podejzewał to by mu chyba nie wyjawił złapania jego "kolegi" . Pozatym Charlie już kilka razy pokazywał czynnie i biernie ze nei lubi się z othersami (jeśli ethan był jednym z nich)
  • 0

#36 pl4y3r

pl4y3r

Szeregowy

• Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 16.02.2006 - |19:46|

On dlatego doniego poszedl i zagadal bo teraz tez jest odrzutkiem jak Sayid.... no ale znowu niby nikt o tym zajsciu nie wie chyba?!

Użytkownik pl4y3r edytował ten post 16.02.2006 - |19:46|

• 0

#37 Makus

Makus

Szeregowy

• Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 16.02.2006 - |19:55|

Sawyer ma chyba jakieś odchyły(komu przeszkadzała biedna żabka),a Hurley wykrada zapasy.

No ale przeciez zapasy byly rozdane...On chyba sobie zachomikowal gdzies poprostu wieksza porcje przed rozdaniem :)

Ten koles co go zlapali odrazu widac ze to "inny" po minie jaka robi kiedy wchodzi Jack... bo wpierw placze lamentuje i wogole potem patrzy na sayida i

http://img113.images...18/morda2qx.jpg

Normalnie jak gollum :) A tak wogole to milo bylo zobaczyc Brata Justina w Loscie :)
  • 0

#38 kamilg64

kamilg64

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 16.02.2006 - |20:12|

Super odcinek :) 9/10 Mi najlepiej się podobało jak Locke nie zdarzył wpisac numerków :D Hurley nieźle zachomikował to jedzenie :D Polecam odcinek
  • 0

#39 live bait

live bait

Szeregowy

• Email
  • 4 postów

Napisano 16.02.2006 - |20:26|

jakby podobni :

http://img113.images...ol0104810cy.jpg

http://img113.images...ol1443138zo.jpg

no nie?
  • 0