Skocz do zawartości

Zdjęcie

Czy wszyscy przeżyją??

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
46 odpowiedzi w tym temacie

#21 pawelek

pawelek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 17 postów
  • MiastoRogowo

Napisano 12.02.2006 - |00:19|

faktycznie Charlie może popełnić samobójstwo albo przedawkować narkotyki (w jego przypadku to brązowy cukier :P ) po tym co zrobił to chyba i jabym przedawkował albo strzelił sobie w głowe
  • 0

#22 Picy

Picy

Kapral

• Użytkownik
  • 244 postów
  • MiastoCzłuchów

Napisano 13.02.2006 - |15:03|

faktycznie Charlie może popełnić samobójstwo albo przedawkować narkotyki (w jego przypadku to brązowy cukier :P ) po tym co zrobił to chyba i jabym przedawkował albo strzelił sobie w głowe

EEE :blink: wątpie zeby znowu zaczał brac here..podejrzewam raczej ze zrobi jakis gest w kierunku odkupienia win i zginie w tragicznym wypadku albo poswieci sie dla ratowania kogos z grupy.No moze byc teh tak ze bedzie umieral w bolu po odniesionych ranach a wtedy Claire z Aronem mu wybacza i bedzie piekna scena jak to charlie odchodzi :hyhy: do lepszego swiata
ciekawa perspektywa ciom :wacko:
pozdro :P
  • 0

#23 TrAwKa

TrAwKa

Starszy szeregowy

• Email
  • 105 postów
  • MiastoŚwidnica

Napisano 13.02.2006 - |15:10|

Kazdt moze zginac ale najlepiej jakby zostali i zgineli ci ktorych nieznamy:D
  • 0

#24 sahrk

sahrk

Szeregowy

• Email
  • 32 postów

Napisano 13.02.2006 - |15:33|

Kazdt moze zginac ale najlepiej jakby zostali i zgineli ci ktorych nieznamy

Moze i najlepiej ale znajac zycie i scenarzystow lostow to bedzie dokladnie odwrotnie.

Acha Kate napewno zginie, przynajmniiej tak nieoficjalnie, zeby do pudla nie isc.
  • 0

#25 TrAwKa

TrAwKa

Starszy szeregowy

• Email
  • 105 postów
  • MiastoŚwidnica

Napisano 13.02.2006 - |15:35|

Moze i najlepiej ale znajac zycie i scenarzystow lostow to bedzie dokladnie odwrotnie.

Acha Kate napewno zginie, przynajmniiej tak nieoficjalnie, zeby do pudla nie isc.

buhaha specjalnie s e zginie ? ;D lol myslisz ze ich uratuja ? b o ja watpie
  • 0

#26 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 13.02.2006 - |15:37|

buhaha specjalnie s e zginie ? ;D lol myslisz ze ich uratuja ? b o ja watpie

Nie ważne co ty myłśisz. ważne co oni myśla.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#27 Lvs

Lvs

Starszy szeregowy

• Email
  • 125 postów
  • MiastoZ Matrixa ;D

Napisano 13.02.2006 - |15:37|

Paść to powinien Sawyer bo kręci coś jak Locke ale Locke'a lubie :D
  • 0

#28 sahrk

sahrk

Szeregowy

• Email
  • 32 postów

Napisano 13.02.2006 - |15:50|

Nie ważne co ty myłśisz. ważne co oni myśla.

Egzakly.
Prawdopodobienstwo ze ich uratuja jest rowne temu ze ich nie uratuja, czyli ogolnie to wiem ze nic nie wiem.
  • 0

#29 Picy

Picy

Kapral

• Użytkownik
  • 244 postów
  • MiastoCzłuchów

Napisano 13.02.2006 - |15:53|

Egzakly.
Prawdopodobienstwo ze ich uratuja jest rowne temu ze ich nie uratuja, czyli ogolnie to wiem ze nic nie wiem.

No.
Krotko,zwiezle i na temat!
z przecieków osób pracujacych przy losie wynika ze troche tych odcinków bedzie czyli jeszcze troche nas potrzymaja w niepewnosc.
a niewiedza jest czasami milosierdziem !!
podobno :blink:
  • 0

#30 asik

asik

Szeregowy

• Użytkownik
  • 48 postów

Napisano 13.02.2006 - |16:02|

No a skoro ma byc kilka sezonow to albo na koncu wszyscy zginą albo Jacka uratują >;(
  • 0

#31 TrAwKa

TrAwKa

Starszy szeregowy

• Email
  • 105 postów
  • MiastoŚwidnica

Napisano 13.02.2006 - |16:06|

Gdyby ich uratowali to bylo by banalne zakonczenie... Mysle ze scenarzysci Go niewykorzystaja poniewaz bylby to definytywny koniec. A co do waszych zalosnych docinkow to sie nimi nieprzejmuje.
  • 0

#32 zuzia1

zuzia1

Szeregowy

• Email
  • 35 postów

Napisano 13.02.2006 - |21:56|

Może zginąc każdy ,czy ktokolwiek przypuszczał ,ze scenarzyści moga usmiercic Shannon i jej brata?? :o
A jednak nie żyją .Jesteśmy przyzwyczajeni do tego,że jak serial jest popularny to wszyscy graja do ostatniego odcinka ,chyba ,że coś w życiu prywatnym się zdaży ,albo wyskoczy jakiś durny taniec z gwiazdami HEHE. :P Ale tu piszemy o filmie innek klasy i nikt niczego nie przewidzi, ale możemy spekulować.
  • 0

#33 Picy

Picy

Kapral

• Użytkownik
  • 244 postów
  • MiastoCzłuchów

Napisano 15.02.2006 - |00:36|

mala poprawka,shannon i jej przyrodniego brata :)
niop ale serio, to jest tak ze wytworzywa sie grupa glównych postaci,ktore jak dla mnie sa narazie nie do ruszenia,ale z biegiem czasu to raczej porzegnamy sie z kilkoma.juz widac ogromne zainteresowanie producentow postaciami z Losta.i propozycje filmowe sypia sie po koleii dla kazdego!!
a nie da sie byc na Hawajach i w hollywood jednoczesnie.Ciom
pozdrawiam
  • 0

#34 zuzia1

zuzia1

Szeregowy

• Email
  • 35 postów

Napisano 15.02.2006 - |15:58|

niop ale serio, to jest tak ze wytworzywa sie grupa glównych postaci,ktore jak dla mnie sa narazie nie do ruszenia,ale z biegiem czasu to raczej porzegnamy sie z kilkoma.juz widac ogromne zainteresowanie producentow postaciami z Losta.i propozycje filmowe sypia sie po koleii dla kazdego!!
a nie da sie byc na Hawajach i w hollywood jednoczesnie.Ciom
pozdrawiam

podejrzewam, że umowy aktorów są tak napisane że nie moga sobie bez zgody producentów i ze strata dla serialu ,dobierac innych ról. Gdyby tak było ,po zdobyciu popularnosci w serialu , wszyscy uciekaliby do ról kinowych.
  • 0

#35 Picy

Picy

Kapral

• Użytkownik
  • 244 postów
  • MiastoCzłuchów

Napisano 16.02.2006 - |20:09|

podejrzewam, że umowy aktorów są tak napisane że nie moga sobie bez zgody producentów i ze strata dla serialu ,dobierac innych ról. Gdyby tak było ,po zdobyciu popularnosci w serialu , wszyscy uciekaliby do ról kinowych.

hmm a moze nie masz racji
zobacz Shannon,zgineła
a tu wychodzi Mgła (The FOG ) i co moze powiedziała swoje i bec,musieli ja jakos wycofac.
no ale to juz kwestia producentów a Amerykanie lubuja sie w kontraktacha i klauzulach , intercyzach itd.
bardziej mnie teraz obchodzi czy lock slusznie obawial sie o to ze jak bron bedzie w nie odpowiednich rekach to dojdzie do wypadku.
bo głównie dzieki niemu bedziemy mogli sie o tym szybko przekonac .. :hyhy:
  • 0

#36 znawca

znawca

Kapral

• Użytkownik
  • 190 postów

Napisano 01.03.2006 - |16:19|

Moim zdaniem zginie Mr. Eko, Sun, Sayid.
  • 0

#37 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 01.03.2006 - |16:22|

Moim zdaniem zginie Mr. Eko, Sun, Sayid.

Moim zdaniem Sun przeżyje, a zginie Jin. Mam taką wizję, że zginie w walce broniąc Mickaela. ten zaś zaopiekuje się Sun.

Sayid to możliwe, od początku kreowany ejst na postac tragiczną.

Mr. Eko? być może, postac poboczna łatwa do zlikwidowania.
  • 0
Genesis

#38 zuzia1

zuzia1

Szeregowy

• Email
  • 35 postów

Napisano 01.03.2006 - |19:29|

A moze jak lepiej zorganizuja sobie zycie i upłynie jeszcze troche czasu wcale juz nie będą czekali na ratunek. Przecież tam jest pięknie. :D Z INNYMI :ph34r: przeciez mogą sobie jakos w przyszłości poradzić. Mogą sie role odwrócic.
  • 0

#39 Corristo

Corristo

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 109 postów
  • MiastoChrzanów

Napisano 02.03.2006 - |12:54|

Mi się wydaje, że niedługo zginie Sayid. "inni" sie dowiedzą, że torturował jednego z nich (Henry)i się zemszczą na nim.
  • 0
4 8 15 16 23 42

#40 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 02.03.2006 - |13:29|

Mi się wydaje, że niedługo zginie Sayid. "inni" sie dowiedzą, że torturował jednego z nich (Henry)i się zemszczą na nim.

jeśli przyjąć taka logike to pierwszy powinien zginąć Charlie. On w końcu zabił jednego i nich.
  • 0
Genesis

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych