Skocz do zawartości

Zdjęcie

Doctor Who

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
698 odpowiedzi w tym temacie

#21 Kalliope

Kalliope

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 132 postów
  • MiastoWarszawa Żoliborz

Napisano 15.05.2005 - |21:05|

Swoją drogą, On jest Emitowany na BBC Prime w soboty o 19? Bo coś mi się obiło. Czyli można go legalnie w TV oglądać ?!

Wyświetl post

Sobota się zgadza, 19:00 też, tyle że nie na BBC Prime (chciałabym bardzo!), a na BBC 1 w Anglii... BBC Prime też pewnie kiedyś go puści, pamiętam kilka lat temu jeszcze jak BBC Prime było w kablu w wersji oryginalej, że kilka sezonów Doctora Who puszczali, tak że może za jakiś rok albo 2 lata się doczekamy...
  • 0
Katarzyna

CBOOL #72
CEO #15
FAM #34

"She will lie and steal and do whatever, but she has a moral compass" Claudia Black o Vali, Stargate Magazine Yearbook Mar/Apr 2006

Dołączona grafika

Gadu Gadu: 1454784

#22 Kalliope

Kalliope

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 132 postów

Napisano 15.05.2005 - |21:08|

Napisy beda pojawiac sie na pewno. Juz jestem w trakcie tlumaczenia 2 odcinka, ale Medium ma priorytet wiec pojawia sie za jakis czas.

Wyświetl post

A ten jakiś czas to tak +- jak długo? Dzisiaj ściągnęłam 8-my odcinek, a obejrzałam dopiero 1, bo czekam na napisy do kolejnych, ale zdaje się, że chyba jednak w tzw. międzyczasie zacznę oglądać bez napisów, bo trochę długo to trwa...
  • 0
Katarzyna

CBOOL #72
CEO #15
FAM #34

"She will lie and steal and do whatever, but she has a moral compass" Claudia Black o Vali, Stargate Magazine Yearbook Mar/Apr 2006

Dołączona grafika

#23 Hesuspl

Hesuspl

Szeregowy

• Email
  • 74 postów
  • MiastoDesperacja

Napisano 16.05.2005 - |14:48|

Przez ostatnie dni mialem prawdziwe urwanie glowy, ale napisy do 2 odcinka pojawia sie napewno w tym tygodniu. A potem juz w miare regularnie.
  • 0

~I rather be dead than cool~

(\ /)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

#24 adalo

adalo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów
  • MiastoPrzeworsk

Napisano 17.05.2005 - |13:12|

Właśnie oglądnąłem pierwszy odcinek. No cóż, powiem szczerze, że nie zachwycił mnie.
Angielski humor to ja wolę w takim serialu jak Allo,Allo albo Jaś Fasola a nie w produkcji SF. Sam doktor kompletnie zwariowany. W zasadzie to dokładnie nie wiadomo do jakiej grupy odbiorców jest skierowany ten serial . No tak ,... familijny. :]
Następnych odcinków chyba już nie będę oglądać.

Sry, jeśli kogoś swoją opinią uraziłem, ale przecież wszystkim napewno nie może się to samo podobać. :hyhy:
  • 0
Nihil obstat

Cenzura to ograniczenie prawa do wypowiedzi jednej osoby przez inną.

#25 Gosiek

Gosiek

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 261 postów
  • MiastoWarszawka

Napisano 28.05.2005 - |08:11|

Właśnie oglądnąłem pierwszy odcinek. No cóż, powiem szczerze,  że nie zachwycił mnie.

Moje odczucia są niestety podobne - odcinek miał masę dłużyzn, humor na poziomie krawężnika, a głównu bohater nie jest dla mnie postacią przyciągającą widza do tego serialu a wprost odwrotnie. Być może po prostu nie lubię głupkowatych samochwałów z przyklejonym do twarzy uśmiechem. :>

Przez pierwszych kilka minut wydawało się, że może być całkiem ciekawie (scena z atakującymi manekinami była bardzo udana), ale po pojawieniu się Doktora było już tylko gorzej i gorzej... Z angielskiego humoru to ja jednak zdecydowanie wolę Monty Pythona. :> Mam zamiar zobaczyć jeszcze 1-2 odcinki ale jakoś wątpię, żeby ten serial trafił na moją listę rzeczy do cotygodniwego oglądania.
  • 0
Blood is life
Blood is the truth...

Interesuje Cię Star Trek? Zapraszam na: www.trek.pl

#26 Kalliope

Kalliope

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 132 postów

Napisano 31.05.2005 - |17:20|

Przez ostatnie dni mialem prawdziwe urwanie glowy, ale napisy do 2 odcinka pojawia sie napewno w tym tygodniu. A potem juz w miare regularnie.

Wyświetl post

w tym to znaczy w którym? ;)
  • 0
Katarzyna

CBOOL #72
CEO #15
FAM #34

Dołączona grafika

#27 Kalliope

Kalliope

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 132 postów

Napisano 08.06.2005 - |22:53|

HESUSPL, NO I CO Z TYMI NAPISAMI ???????????????????????????????
  • 0
Katarzyna

CBOOL #72
CEO #15
FAM #34

Dołączona grafika

#28 Gajdi

Gajdi

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 09.06.2005 - |20:23|

ja tez czekam i czekam na te napisy a tu nic kiedy je dostaniemy HESUS bo ja juz narazie przestaje sciagac jak nie ma napisow :(
  • 0

#29 Sokar

Sokar

snapik.com

• VIP
  • 1 337 postów
  • MiastoOleśnica

Napisano 09.06.2005 - |20:44|

Po pierwsze łamiecie regulamin, pytając się o napisy. Po drugie nie wiem co z napisami. Hesus, nie odpowiada na żadne emaila i wiadomości GG.
  • 0

#30 Kalliope

Kalliope

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 132 postów

Napisano 10.06.2005 - |17:38|

Domyślam się, że Hesus jest JEDYNĄ osobą, która tłumaczy Doctora Who? Fatalnie...
  • 0
Katarzyna

CBOOL #72
CEO #15
FAM #34

Dołączona grafika

#31 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 25.08.2005 - |16:56|

Kożystająć z tego , że zmieniłą się osoba robiąca napisy , zaczełem dalej oglądac .
I musze sie przyznać , że oglądanie nowego Doktora jest dla mnie czystą przyjemnością . Może dlatego , że przygody , znam nie z poprzednich serji TV , a z serji książek o jego przygodach - które były inne niż pokazane w serialu .
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#32 coldmaN

coldmaN

Starszy kapral

• Email
  • 294 postów
  • MiastoGlobalna Wioska

Napisano 26.08.2005 - |00:51|

Miło słyszeć że komuś moje napisy przypadły do gustu :P
Zainteresowało mnie Obi to co napisałeś o książkach o przygodach Doctora Who, możesz polecić jakieś tytuły ? Może znasz linki do wersji w PDF?
  • 0
The man in black fled across the desert, and the gunslinger followed...

We are walking on a thin line and you better avoid the risk ...

#33 Hesuspl

Hesuspl

Szeregowy

• Email
  • 74 postów
  • MiastoDesperacja

Napisano 07.09.2005 - |17:55|

I'mmmmmmm...back. Ksiazki z doktorkiem sa dostepne na emulu....spakowane 205 e-bookow podzielonych na poszczegolnych doktorkow. Dostepna jest rowniez trylogia w ktorej wystepuja wampiry...blizej nic nie wiem bo mam na kompie, ale jeszcze nie czytalem.
  • 0

~I rather be dead than cool~

(\ /)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

#34 Hakson

Hakson

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 86 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 02.10.2005 - |21:51|

Ja właśnie remake dr Who uwielbiam za humor i fakt że serial ma lekkie podejście do wszystkiego, zawsze jest inna przygoda, zawsze na weosoło.
  • 0

#35 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 08.03.2006 - |16:08|

Oczywiście mój post też zostanie wyrzucony tak jak koleżanki która pytała o to samo, ale i tak zapytam czemu zniknął Doctor Who z hataka.
  • 0

#36 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 08.03.2006 - |17:23|

Zapewne brak osoby tłumaczącej .
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#37 HePi

HePi

Szeregowy

• Użytkownik
  • 43 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 09.03.2006 - |00:14|

No właśnie dla czego go usunięto. W sumie serial jak najbardziej SF. O to że był na HATAKu rokowało nadzieję że może ktoś go będzie tłumaczył. Po za tym nie długo ma być drugi sezon. Szkoda :(
  • 0

#38 omega_ra

omega_ra

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 09.03.2006 - |11:24|

Czy jest szansa na reaktywację napisów i dokończenie 1 sezonu? Nowego Doktora ogląda się z przyjemnością.
  • 0

#39 Kalliope

Kalliope

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 132 postów

Napisano 09.03.2006 - |16:19|

Oczywiście mój post też zostanie wyrzucony tak jak koleżanki która pytała o to samo, ale i tak zapytam czemu zniknął Doctor Who z hataka.

Dzięki za wsparcie, właśnie się zastanawiałam, gdzie wyparował mój post odnośnie tłumaczenia nowego Doctora Who...
  • 0
Katarzyna

CBOOL #72
CEO #15
FAM #34

Dołączona grafika

#40 obelix

obelix

Szeregowy

• Email
  • 28 postów

Napisano 13.03.2006 - |14:55|

Popieram prosby o dokonczenie tłumaczenia doktorka .w sumie duzo nie zostalo
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych