Skocz do zawartości

Zdjęcie

Kto z kim powinien być w LOST?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
80 odpowiedzi w tym temacie

#21 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 30.04.2006 - |16:46|

Ana-Lucia + Sawyer = Sayid + Fake Henry :)
przynajmniej takie mam zdanie :)
  • 0

#22 paula19

paula19

Szeregowy

• Email
  • 57 postów
  • MiastoTeBeGie ;)

Napisano 13.05.2006 - |09:35|

Jack + Kate :)
Jin + Sun
Clarie i Charlie :P
Sayid & Schanon, szkoda że umarła
Rose i Bernard

to narazie tyle, reszta sie okarze :)
  • 0

#23 Christof

Christof

Szeregowy

• Użytkownik
  • 74 postów
  • MiastoWarszawa, Bridgetown

Napisano 19.05.2006 - |10:10|

Ana-Lucia + Sawyer = Sayid + Fake Henry :)

W swietle ostanich wydarzen, wyglada to conajmniej niepokojaco :D
Choc w sumie nie wiemy co Sayid zrobil biednemu Henryemu :D
  • 0

#24 Mivan

Mivan

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 120 postów
  • MiastoWałbrzych

Napisano 19.05.2006 - |21:17|

Hugo z Libby :(
Już miał jakieś szanse u niej bidak, a tu koniec... :(
Współczuje mu...

Kate powinna być z Sawyerem, a Charlie z Clare (na pogrzebie złapała go za rękę więc prawdopodobnie się pogodzą)....
  • 0
Drugs are bad. Mkay...?

#25 komórek

komórek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 25.05.2006 - |18:45|

Oczywiście Kate i Sawyer. Zresztą robi sie to coraz bardziej oczywiste. Poza tym mały jack za dużo płacze. UNCOOL.
  • 0

#26 Dawid18

Dawid18

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 102 postów

Napisano 26.07.2006 - |20:19|

Oczywiście Kate i Sawyer. Zresztą robi sie to coraz bardziej oczywiste. Poza tym mały jack za dużo płacze. UNCOOL.

Oj tylko mi proszę nie obrażać Jack'a :D Wg mnie to właśnie Kate i Jack powinni być ze sobą.Fajna była ta scena w 4 odcinku 2 sezonu kiedy oboje jedli obok ogniska i tak słodko się do siebie śmiali ) :hyhy:
  • 0

#27 VendettaCorleone

VendettaCorleone

Szeregowy

• Użytkownik
  • 36 postów

Napisano 28.07.2006 - |10:13|

Hugo z Libby gdy nie....Sami-Wiecie-Co
Sawyer z Aną-Lucią - wybuchowa mieszanka
Kate i Jack (denerwująca para)
szkoda ze Sayid nie byl Shannon - fajna para :)
  • 0

#28 K-a-t-e

K-a-t-e

Szeregowy

• Email
  • 15 postów

Napisano 07.08.2006 - |15:49|

Niektórzy piszą że Kate powinna być z Sawyerem. Nie zgadzam się. Sawyerowi jest potrzebny ktoś, kto by go potrafił zdecydowanie utrzymać na miejscu i nie pozwalać bawić się cudzymi rzeczami :looser: . Kate jest za mało zdecydowana jak dla Sawyera. Jemu przydałaby się Ana Lucia gdyby nie, jak ktoś napisał Sami-Wiecie-Co. Mogłoby być interesująco. Szkoda, że Hurley nie może być już z Libby. A tak fajnie sie to zapowiadało. Kate powinna być z Jackiem, musiał im ten kretyn Michael przerwać rozmowę w S.O.S.! Jestem pewna, że gdyby nagle nie "wpadł" mogłoby być ciekawie. Oni IDEALNIE do siebie psaują. Ona uciekinierka, on lekarz. Ona wolna, on rozwiedziony. Ona widzi konia, on widzi ojca (obydwie rzeczy dziwne). Ale wracając do Sojera, myslę, że dobrze by było jakby "zaprzyjaźnił się" z jakąś "Others'ówną", bo ONI chyba potrafią kogoś przetrzymać, nie sądzicie?
  • 0

#29 Adrian

Adrian

Kapral

• Email
  • 195 postów

Napisano 07.08.2006 - |20:08|

Sawyer powinien byc z Aną Lucią ale to nie możliwe bo ona już nie żyje , Kate powinna byc z Jackiem - nie ma co pasują do siebie !
  • 0

#30 ogqozo

ogqozo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 10.08.2006 - |14:32|

Dla mnie logika nakazuje, by ludzie się połączyli w pary, w końcu ile może człowiek żyć w celibacie. Po miesiącach na wyspie pewnie nawet Hurley jest napalony co niemiara. Przewiduję taki rozwój wydarzeń:

Jack z Sawyerem (kto się czubi ten się lubi - z tego trójkącika musi coś wyniknąć, a związek Kate-Sawyer albo Kate-Jack byłby zbyt oczywisty)
Kate z Hurleyem (to wyluzowany gość, nie zadaje zbędnych pytań, nie bije się z nikim)
Sun z Michaelem (po tragicznej śmierci Jina będą wychowywać Walta)
Eko z drzewem (gość jest niereformowalny)
Claire z Locke'iem (przy nim będzie czuć się bezpieczna, po tym jak Charlie zabije Jina i ucieknie do dżungli:)
Charlie z Saidem (Charlie odkryje, że na wyspie rosną fajne zioła, zapali sobie, zaciągnie się, zeświruje, zabije Jina i prześpi się z Saidem)
  • 0

#31 Silver

Silver

Kapral

• Użytkownik
  • 231 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 11.08.2006 - |19:42|

już całkiem wam odwala przez to czekanie na 3 sezon?? te gejowskie pary wcale mnie jakoś nie śmieszą. Ludzie, co wy w głowach macie, to jest obrzydliwe, fuj.
  • 0
Milcz - albo powiedz coś, co lepsze jest niż milczenie.
E. J. Walten

#32 ogqozo

ogqozo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 12.08.2006 - |03:17|

Ty na LPR głosowałeś? Jack z Sawyerem bardzo do siebie pasują, byłoby to jakieś zaskoczenie, poza tym twórcy sami prowokują taki rozwój wydarzeń umieszczając w serialu więcej postaci męskich niż żeńskich. A co do przewidywanego przeze mnie wybryku Charliego, to cóż... chłopak to ćpun, nigdy nie wiadomo, co mu do łba strzeli, jeśli nagle odkryje, co rośnie na wyspie i zaciągnie się na maksa.
  • 0

#33 Silver

Silver

Kapral

• Użytkownik
  • 231 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 12.08.2006 - |19:53|

Ty na LPR głosowałeś? Jack z Sawyerem bardzo do siebie pasują, byłoby to jakieś zaskoczenie, poza tym twórcy sami prowokują taki rozwój wydarzeń umieszczając w serialu więcej postaci męskich niż żeńskich.

1. Nie głosowałem na LPR i nie chce mieć z nimi nic wspólnego. No może poza tym, że też jestem stanowczo przeciw homoseksualizmowi (to jest po prostu odrażające).
2. Jack z Sawyerem? Wydaje ci się że będzie fajnie? Jak lubisz oglądać gejów biegających po wyspie to twoja sprawa, ale dla mnie ten serial by mocno stracił na tym. Bardzo mocno.
3. Co z tego, że jest więcej facetów. Przecież nie jest powiedziane, że każdy musi mieć parę - to by była wtedy jakaś brazylijska telenowela a nie serial S-F. Zastanówcie sie co wy wypisujecie.
  • 0
Milcz - albo powiedz coś, co lepsze jest niż milczenie.
E. J. Walten

#34 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 20.08.2006 - |21:46|

Jack powinien byc z Kate z tego względu że scenarzyści sami nam taki "scenariusz przypisali". Pierwsze odcinki sezonów, pokazane ich flirty. Głupie byłoby rozwiązanie gdyby była z sawyerem. On jest typem wolnych strzelców szukających dziewczyn tylko dla zabawy, taka Kate do niego nie pasuje.
  • 0
Whatever happens, happens !!!

#35 Evka

Evka

Szeregowy

• Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 19.09.2006 - |19:38|

Stanowczo mówię NIE parze Sawyer&Kate. Może i do siebie pasują, ale w oczach innych, nie moich. Jak tylko widzę jak między nimi iskrzy to mnie szlag trafia i krew zalewa, a powodu sama dokładnie nie znam. Po prostu Sawyer powinien być singlem, facetem na jedną noc, kochankiem, a nie kimś w stałym związku. On się do tego nie nadaje.
Charlie & Claire - to z pewnością. Po prostu do siebie pasują - ona kobieta mimo, że młoda to po przejściach, on facet z przeszłością, który chce dla Aarona i dziewczyny jak najlepiej. Facetów jak Charlie nam trzeba ;)

Jack & Kate - tej parze mówię tak. Nie przepadam za Kate, Jack też dla mnie jest za bardzo hearosowaty, ale już ujdą w tłumie. Men wyspy i królowa wyspy, niech sobie razem rządzą. Ale wara od Sawyera.
  • 0

#36 Zygfryd

Zygfryd

Szeregowy

• Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 09.10.2006 - |17:15|

Pewniaki po 3 sezonie:
Kate + Sawyer;
Jack + Pani doktor;
Charlie + Claire;
Rose + Bernard;
Hurley już nikogo sobie nie znajdzie;
Sun + Jin - tak do końca zostanie, bo michael już na pewno nie zajży na wyspę, chyba,że z pomocą;
Jeszcze najwyżej Sayid + Danielle, ale to już by było naciągane trochę.
Nie wiadomo też, czy (jeśli doszłoby do pokojowego przyłączenia się lostowiczów do othersów, ale to już zachodzi na myślenie abstrakcyjne ;)) ktoś z othersów nie połączylby się w parę z rozbitkami. :D
  • 0

#37 VendettaCorleone

VendettaCorleone

Szeregowy

• Użytkownik
  • 36 postów

Napisano 15.10.2006 - |17:34|

Racja, wara od Sayera...i niech w końcu ukatrupią to Kate - przynajmniej nie będziemy się zastanawiać komu wskoczy do łóżka. :D
  • 0

#38 K-a-t-e

K-a-t-e

Szeregowy

• Email
  • 15 postów

Napisano 19.10.2006 - |12:49|

Cóż, po obejrzeniu tych dwóch odcinków trzeciego sezonu (3x03 ściągam) coraz bardziej mnie wkurza to, jak Sawyer patrzy na Kate. Teraz już całkiem się pogubiłam w owej uciekinierce, bo na początku mówiła: "Gdzie są Sawyer i Jack?" z Sawyerem na pierwszym miejscu, a teraz jakoś wydaje się naszym niegrzecznym chłopcem znudzona. Nie wiem już kogo wybierze. Jest Taka... obojętna. Nie mogę się doczekać następnych odcinków, może potem będziemy wiedzieć coś więcej. Co do innych par, Juliet jakoś kojarzy mi się z Desmondem. Moim zdaniem pasuje do niego i możecie sobie mówić co chcecie. Takie jest moje zdanie. Ale droga pani Komornik, trzymaj mi sie daleko od Jacka. A Sawyer wara od Kate. Jin i Sun chyba mimo wszystko będą razem, mimo tej afery z Łysym. A co do reszty, poczekamy, zobaczymy.

VendettaCorleone, nie wolno ukatrupić Kate, przecież i tak bardzo uszczuplono ekipę kobiecą w serialu, a co do tego, z kim pójdzie do łóżka odpowiadam - pewnie z nikim, z tego prostego względu że raczej nie ma przetłumienia łóżek na wyspie. :P
  • 0

#39 Skate

Skate

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 02.11.2006 - |09:45|

Momim zdaniem Kate powinna być z Sawyerm- jeżeli ktoś widział 3x04 to wie:D
Co do reszty uważam, że Locke mógł startować do Rose kiedy Bernardsa nie było:D
Szkoda tylko ,że wszystkie fajne laski oprucz Kate umarły:/
  • 0

#40 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 02.11.2006 - |09:56|

Żeby nam autorzy Losta nie wycieli brzydkiego kawału. My tak sobie "gdybamy", kogo wybierze Kaśka, a oni nam zrobią baaardzo brzydką niespodziankę.
Nie będzie dylematu Kate+Sawyer czy Kate+dr Jacko, tylko... Kate+ktoś z Othersów (najlepiej Ben, żebysmy mieli szczęki na podłodze).
Kaśka zaczyna być po prostu znudzona zachowaniem Sawyera, a gadka "I love him" była tylko po to, aby Picket przestał go tłuc. Za to Juliet zaczyna sie coraz bardziej kręcić koło doktorka (w sumie dobrana parka - koleżeństwo po fachu).
  • 0
"If it is man's outward journeys that have brought us to this precarious place in time, it is the inward journey that will set us free."

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych