Janet Fraiser
Gość_Abr@_*
Napisano 07.03.2004 - |07:56|
Napisano 07.03.2004 - |09:05|
ty widocznie ściągasz wszystko bez wytchnienia, a oglądasz i nie widzisz lub nie rozumiesz...
O tak z rexusa zasysacz okrutny – ściąga wszystko jak leci (nawet ubranie
Teraz mam pytanie czego nie widzę oglądając i nie rozumiem – bo rexus ciekawski być okrutnie i chcieć dowiedzieć się co z nim nie tak
P.S. Wniosek z twojego kolejnego posta jest taki – sprawdzasz odcinki (ale w jaki sposób to dal rexusa tajemnica – chyba jednak mamy jasnowidza)
Ale żeby nie wszystko było oftpic
rexus pogrążony w załobie po odejściu Janet ;( ;( - przestal ogladać Sgtargate SG-1 (na jakiś czas)
Użytkownik rexus edytował ten post 07.03.2004 - |09:06|
Napisano 08.03.2004 - |07:47|
Rexus wiedz o tym, że nie jesteś sam.
Jestem wściekły
Gdzie jest mój osobisty granatnik
Zaraz się z nimi rozprawię
marcin być w załobie
marcin niebezpieczny
marcin znaleźć swoja granatnik
P.S. Abra@ coś zamilkł-czyżby ucieczka z pola bitwy. Rexus jak myślisz?
Zapraszam do obejrzenia moich zdjęć: digart.pl
Napisano 08.03.2004 - |08:10|
Spopielił go płomień gniewu administratorów. Popatrz na jego rangę...P.S. Abra@ coś zamilkł-czyżby ucieczka z pola bitwy. Rexus jak myślisz?
Napisano 08.03.2004 - |21:18|
Faktycznie - dzięki za uświadomienie mi całej sytuacji.Spopielił go płomień gniewu administratorów. Popatrz na jego rangę...
Tak jestem przejęty tą całą sprawą z Janet, że nie zwróciłem na to uwagi.
marcin nie bardzo widzieć na oczy
marcin wściekły
marcina ogarniać żądza zemsty
marcin granatnik trzymać w pogotowiu
Napisano 03.08.2004 - |00:27|
Może Janet także ma w sobie coś z odkrywcy? No bo niby po co jechała razem z Danielem i Sam na pustynię na spotkanie z Ozyrysem? Czy to był rozkaz, by się tam udała, czy po prostu tego chciała? Uważam, że można było pokazać trochę więcej fragmentów z prywatnego życia Janet. Nie interesuje mnie co robi, co lubi a czego nie, z kim romansuje każdy członek każdej drużynyod SG-2 wzwyż. Ale o Janet chciałbym wiedzieć coś więcej.
Napisano 03.08.2004 - |14:25|
A co do osób mających złe zdanie o pani doktor Rexus, Katharn mam jeszcze w domu bagnet, siekierkę (nawet nie jedną) i strzelbę na slonie po pradziadku
Pozdrowionka.
"They say God works in mysterious ways."
"Maybe so, but He's a con-man compared to the Vorlon."
-- Garibaldi and Sinclair in Babylon 5:"Deathwalker"
Napisano 08.11.2004 - |16:24|
stargate nie jest już tym samym bez Janet. Wyraźnie brakuje jej. Póki jeszcze żyła i normalnie występowała w serialu nawet nie zdałam
sobie sprawy ile do niego wnosi. Teraz gdy jej prakuje wyraźnie to widzę.
:censored: Jak wogóle reżyserzy itp. mogli ją uśmiercić :censored:
Była najlepszą postacią drugoplanową.
dla mnie dobre postacie 2planu pokazuja czy serial jest dobry czy dba sie tylko o te kilka osob na 1planie... i Stargate SG1 ma 2 plan bardzo dobry... czasem nawet lepiej wypadajacy niz 1 :-P
dokładnie jej postać niejednokrotnie była lepsza od postaci pierwszoplanowych w różnych odcinkach.
Napisano 16.04.2005 - |20:35|
Napisano 16.04.2005 - |23:03|
Więc do końca sytuacja nie była jasna kto głównie zadecydował o odejściu postaci Janet z serialu. Jedno jest pewne że na pewno pieczęć przybili scenarzyści pisząc taki scenariusz jednak nie obwiniałbym bym ich za to. Tak to jest gdy ciągnąć serial szuka się coraz to nowszych dziwnych wydarzeń. Szkoda że wraz z wycinaniem niektórych postaci nie pojawiały się nowe, albo inne z przeszłości serialu nad którymi nie było jak na razie możliwości skupienia uwagi i czasu ekranowego.
Jeżeli ktoś zna jakieś inne fakty? Cytaty z wywiadów z Teryl? Z chęcią posłucham...
Napisano 10.12.2005 - |11:31|
W ostatnim czasie pojawiła się jednak nowa, młodsza lekarka, która przejęła funkcje Janet. Chyba jest jeszcze za wcześnie, aby oceniać tę postać - narazie zapowiada się całkiem nieźle. No ale to już nie ten temat.
Napisano 10.12.2005 - |14:17|
Napisano 10.12.2005 - |14:36|
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"
Gandalf - Drużyna Pierścienia
Napisano 11.12.2005 - |10:56|
Pragnę więc poinformować Szanownych Producentów SG, że ja swojego zdania nie zmieniłem i swój granatnik trzymam w pogotowiu jak tylko zaczną zbyt dużo kombinować...
marcin wściekły :evil:
marcin ładować granatnika :bangin:
:censored:
Napisano 11.12.2005 - |18:18|
Pragnę więc poinformować Szanownych Producentów SG, że ja swojego zdania nie zmieniłem i swój granatnik trzymam w pogotowiu jak tylko zaczną zbyt dużo kombinować...
![]()
Ten granatnik to trzeba było odpalić jak kręcili 7 sezon, kiedy to mało było drużyny, a więcej solowych popisów i kiedy to właśnie uśmiercili Janet.
Napisano 11.12.2005 - |19:18|
Ten granatnik to trzeba było odpalić jak kręcili 7 sezon, kiedy to mało było drużyny, a więcej solowych popisów i kiedy to właśnie uśmiercili Janet.
Ło krucazeks niechze no mnie który producenciok w droge wlezie to Burkiem poscuje i granata pusce.
Specjolnie to mi sie jachać do Hameryki nie widzi.
Nie bede dudków darmo wydawoł co by mnie z granatem na granicy chycilii.
Ale jak mnie który wnerwi to nie rencem za siebie.
Tom pedzioł ja Morcinek - górol wyzynny z Jawornika.
Hej...
Użytkownik marcinssdd edytował ten post 11.12.2005 - |19:20|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »