Music Vid
Rozpoczęty przez
Bunio
, 12.12.2005 - |23:53|
28 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 27.07.2006 - |01:25|
http://www.youtube.c...search=stargate <-- błagam, powiedzcie, że jak to oglądacie to też ciarki wstrząsają Waszym ciałem i wogóle czujecie się... niesamowicie... Też tak macie? Niesamowite uczucie... tak mam w niektórych momentach w stargate (no, w wielu momentach), ale jak ogladam takie fajne teledyski to poprostu...
Napisano 28.01.2007 - |00:46|
A tutaj coś jeszcze z youtuba:
Jak to kumpel mi powiedział teledysk bez sensu. Za to kawałek wypasik... Na moje znakomicie dopasowane fragmenty sg-1 do muzyki...
Jak to kumpel mi powiedział teledysk bez sensu. Za to kawałek wypasik... Na moje znakomicie dopasowane fragmenty sg-1 do muzyki...
STARGATE SG-1
Napisano 28.01.2007 - |09:19|
Oba filmiki powyżej godne uwagi żeby niepowiedzieć kapitalne
Napisano 09.02.2007 - |00:59|
Znalazłem coś takiego w necie, przyznam szczerze, że z takimi przeróbkami się nie spotkałem. A wy znacie jakie inne ciekawe rzeczy w sieci odnośnie SG lub SGA?
StarGate Atlantis Teledysk
StarGate Atlantis Teledysk
Napisano 27.03.2007 - |07:23|
musze powiedzieć żę te filmiki są super;oczywiście niewszystkie ale dużoz nich;) :clap:
Napisano 15.05.2007 - |18:57|
Całkiem niezłe, ale jak dla mnie nic fascynującego.
Napisano 03.06.2007 - |17:16|
Być człowiekiem to znaczy zmieniać się by stać się lepszym
J.L. Picard
Teoria jest wtedy gdy nic nie działa choć wszystko jest wiadome.
Praktyka jest wtedy gdy wszystko działa choć nikt nie wie dlaczego.
Łącze teorie z praktyką, nic nie działa i nikt nie wie dlaczego
J.L. Picard
Teoria jest wtedy gdy nic nie działa choć wszystko jest wiadome.
Praktyka jest wtedy gdy wszystko działa choć nikt nie wie dlaczego.
Łącze teorie z praktyką, nic nie działa i nikt nie wie dlaczego
Napisano 16.12.2009 - |17:37|
Na wstępie do moderatórów : Jeśli podobny temat już istnieje, to proszę przenieść wątki a ten skasować. Ja szukałem i nie znalazłem a porządek musi być.
No więc jak w temacie - nasza wesoła twórczość fanowska , związana tylko i wyłącznie ze Star Gate Uniwerse.
Na początek mój wideoklip sklecony w przypływie weny twórczej i wolnego czasu.
Wszelkie sugestie i uwagi będą mile widziane, jak się spodoba to będę mieć dodatkową motywacje na przyszłość
No więc jak w temacie - nasza wesoła twórczość fanowska , związana tylko i wyłącznie ze Star Gate Uniwerse.
Na początek mój wideoklip sklecony w przypływie weny twórczej i wolnego czasu.
Wszelkie sugestie i uwagi będą mile widziane, jak się spodoba to będę mieć dodatkową motywacje na przyszłość
Użytkownik biku1 edytował ten post 16.12.2009 - |17:59|
przeniesiony do odpowiedniejszego działu
Napisano 16.12.2009 - |20:09|
Piekne piekne piekne wiecej wiecej wiecej. Za starych dobrych czasow bardzo lubialem tego typu sprawy. Piekne piekne
Log65: Happy camper
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych