Skocz do zawartości

Zdjęcie

Najsympatyczniejsza postac sezonow DS9

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
28 odpowiedzi w tym temacie

#21 LunatiK

LunatiK

Sierżant

• Użytkownik
  • 764 postów

Napisano 28.02.2009 - |19:08|

w ezri było coś sympatycznego ale nie miała czasu sie rozwinąć, nie podobało mi sie wprowadzenie babki wyglądającej na max 16 lat jako następcy dax'a, Jadzia też dopiero w okolicach 4-5 sezonu rozwineła skrzydła, konkretniej kiedy wprowadzono do jej postaci troche klingońskiej natury, a kiedy pojawiła sie chętka na Worfa to był już majstersztyk.
  • 0
Kapitan Bomba - Idealny SF :P

Dołączona grafika

#22 Tom_Logan

Tom_Logan

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 2 005 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 28.02.2009 - |19:31|

To był właśnie problem z Ezri. Za krótko była w tym serialu. Praktycznie każda postać dokonała dużego skoku przez te siedem lat a ona miała bodajże tylko roczek. Praktycznie nie zdążyła się wkręcić w te klimaty. Fakt że wyglądała młodo ale już wtedy pod 30 podchodziła.

No ale Jadzia była jednak z serialem od samego początku i tak jakoś dziwnie się zrobiło jak jej zabrakło. Patrząc na postaci to była chyba największa strata dla serialu.
  • 0
don't try

#23 nakota

nakota

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów
  • MiastoZielona Góra

Napisano 17.03.2009 - |22:52|

Najsympatyczniejsza postać? Sensem, z kim bym na wódkę poszła?
No pewnie, że z Garakiem [niech żyje oryginalność] albo/i z Jadzią :D

Acz do ulubionych, choć może niekoniecznie najsympatyczniejszych dorzuciłabym jeszcze Dukata, a jakże.. I duet Odo/Quark. Nie.. no ja w sumie prawie wszystkich tam kochałam :P (poza małym Sisco)
  • 0
Mój nick się odmienia. Tak samo jak słowo "niecnota" ;)

#24 AerynSun

AerynSun

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 24.06.2009 - |05:34|

Ja najbardziej lubie Quarka, Roma, Jadzie Dax i Worfa (ale wolalam go w Next Generation)
Wlasciwie to ja prawie wszytkich bardzo lubie. Kazdy jest inny :) I z kazdej postaci cos wylazi, kazda ma cos na sumieniu. Nie wszyscy sa tak krysztalowo uczciwi jak w NG ;)

Użytkownik AerynSun edytował ten post 24.06.2009 - |05:36|

• 0

#25 Magnes

Magnes

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 195 postów
  • Miastowiocha na Śląsku

Napisano 24.06.2009 - |12:53|

Pewnie już pisałem, ale dla mnie Odo i Kira.
  • 0
http://magory.net - moja strona

#26 G'Kar

G'Kar

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 27.11.2009 - |18:01|

Ja z DS9 najbardziej lubię Odo, Quarka, Garaka, Jadzie Dax i O'Briena. Fajni także byli Worf i Rom.

Użytkownik G'Kar edytował ten post 27.11.2009 - |18:03|

• 0

#27 _Quark

_Quark

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 09.01.2010 - |15:19|

Moje ulubione postacie to: Jadzia Dax, Miles O'brien, Quark, Garak, Worf, Dukat, Odo, Wenyoun, Rom, fajni byli także Martok i Morn

Użytkownik _Quark edytował ten post 09.01.2010 - |15:20|

• 0

#28 Orrorin

Orrorin

Szeregowy

• Użytkownik
  • 12 postów
  • MiastoSiemianowice Śląskie

Napisano 22.08.2010 - |21:46|

Jak dla mnie to Nana Visitor była bardzo sympatyczną kobitką a jeszcze w odcinku z bondem w którym grała rosyjską agentkę to był majstersztyk :D. Pozatym oczywiście garak i jego "szczery uśmiech", a wódkę jednak też wypił bym z jadźką przeciekawa osoba, no i jeszcze quark miał wiele zabawnych odcinków - szczególnie ten gdy został głową jednego z rodów klingońskich :).
  • 0
Dołączona grafika

#29 xetnoinu

xetnoinu

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 185 postów
  • MiastoPraga, a za rzeką Warszawa

Napisano 08.08.2011 - |21:37|

Najsympatyczniejsza postacie w DS9 to zdecydowanie Lwaxana Troi oraz mamusia Quarka :) Z pierwszego planu Garak i Jadźka.
  • 0

Zapraszam http://trek.pl/discord

Wbijajcie :) 

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych