O czym i jaki będzie nowy serial?
Napisano 07.12.2003 - |13:39|
o poranku..."
Cytat z filmu "Apocalypse Now"
Napisano 07.12.2003 - |16:33|
Co do wojska w Atlantis... w danej chiwli nie mam pojęcia jak oni to chcą rozegrać, ale według mnie na pewno nie będzie miało tak ważnej roli jak w SG1.
Napisano 07.12.2003 - |16:50|
Nie wiem jak to wypadnie, bo postacie jakoś nie wyglądają zbyt ciekawie. SG-1 górą.
Those who understand binary and those who don't.
Napisano 07.12.2003 - |18:20|
No i zostało rozwianych trochę wątpliwości powstałych w innych tematach. Pradawni potrafili latać do innych galaktyk i istnieje sieć Wrót w innych galaktykach.
Napisano 07.12.2003 - |19:23|
Those who understand binary and those who don't.
Napisano 07.12.2003 - |19:49|
Napisano 07.12.2003 - |20:08|
Zapowiada sie faktycznie miodzio. Swoja droga ciekawy jestem reakcji kolegi rexusa na ten romans
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...
Napisano 07.12.2003 - |20:12|
Tylko tyle zostało podane, jednak kto wie czy nie będzie więcej... mi się trochę rzuciło taki jakby twory stworzone z SG1.Tylko trójka w teamie?
Ten nowy major = Jack (wojskowość, nikogo nie zostawiamy) + Sam (matematyk)
Weir = Sam (kobieta) + Daniel (języki)
Obcy = Teal'c
Trafna tez uwaga co do wyższości nowego wroga nad Pradawnymi. Jest to w porównaniu do tego co teraz o nich wiemy po prostu nie wyobrażalne. Ale odpowiedzi chyba dopiero da nam jak nie Lost City to odcinek premierowy Atlantis.
Napisano 07.12.2003 - |20:21|
Czyli SG:Atlanstis oraz SG s8 bedą lecieć jednoczesnie obok siebie? Dobrze rozumiem?Odbicnek pilotowy pojawi się latem 2004 roku towarzysząc od tamtej pory co tydzień nowym odcinkom ósmego sezonu SG1.
Jeśli tak to boję się że mogą pojawiać sie pewne nie ścisłości, bo w końcu akcja Atlantisa dzieje sie po 8 sezonie SG. Bez wspólpracy scenarzystów może powstać wiele głupich błedów.
5.5 Prison Break, Veronica Mars, House, Day Break, Lost, Smallville
5.0 Dexter, Firefly, How I Met Your Mother, Supernatural
4.5 SG-1, Atlantis, Farscape, KyleXY1, Sleeper Cell, O.C., Office
4.0 Rome, 4400, Joey, What I Like About You
3.5 SAAB, Eureka1, Dark Angel
Napisano 07.12.2003 - |20:33|
Tak, dobrze, tylko że mówiłem już o tym z pół miesiąca temu w tym temacie :>Czyli SG:Atlanstis oraz SG s8 bedą lecieć jednoczesnie obok siebie? Dobrze rozumiem?
http://forum.gwrota....topic=429&st=12
Robert C. Cooper będzie zapewne dalej odpowiedzialny za SG1 i on też jest wymieniany jako producent Atlantis. Wspomniałem o nowym wrogu w ósmym sezonie SG1 tutaj ( http://forum.gwrota....wtopic=333&st=0 ). Zapewne będzie on ten sam...
Napisano 08.12.2003 - |15:17|
Technologia Pradawnych jest przestarzała. Tz. pochodzi z przed tysięcy lat. Dla nas jest to technologia na wysokim poziomie, ale czym dysponowaliby dzisiaj, gdyby nadal rozwijali swoją technologię. Ci Wraith mogą być gatunkiem równie starym jak Pradawni. A może za czasów Pradawnych, byli od nich słabsi, ale przez te kilka tyś. lat ich przegonili? Możliwości jest wiele. Nie chce mi się ich tu wszystkich opisywać. I może jakoświetliste istoty Pradawni nadal są od nich silniejsi?Jak mogą istnieć istowy potęzniejsze od pradawnych (świetliste istoty panujące nad ziwiołami)?
Napisano 16.12.2003 - |15:01|
Fakt że ciągniecie SG1 w nieskończoność to nie ma wiekszego sensu ale jak tu sie rozstać z najlepszym serialem sf na swiecie - troche żal, ale atlantis zapowiada sie dość ciekoawie - więc może już najwyższy czas na coś nowego ale nie tak do końca ??
Napisano 16.12.2003 - |15:37|
Napisano 20.12.2003 - |21:11|
tym lepiej.
#35 Gość_jaskil_*
Napisano 24.12.2003 - |13:33|
Czy ktos z was moglby mi podac linki z ktorych czerpiecie wiedze o atlantis bo ja narazie czerpie swoja z forum thx
Napisano 24.12.2003 - |15:05|
Większość newsów pochodzi z www.gateworld.net - jedna z większych stron made in USA.Czy ktos z was moglby mi podac linki z ktorych czerpiecie wiedze o atlantis bo ja narazie czerpie swoja z forum thx
P.S. Następnym razem jak chcesz coś dopisać to proszę o używanie przycisku "Edytuj". Nie pisz dwóch postów pod rząd.
Napisano 24.12.2003 - |15:34|
10 Sezon SGsuper bede dwa odcinki w tygodniu do ogladania, dla mnie moga dalej krecic SG1 razem z atlantis byloby naprawde fajnie 3 sezon atlantis + 10 sezon SG1
Nieeeeeeeeee
Niech skoncza na 8 i sie zabiora pelna para za Atlantis
Mi tez sie podoba ze bedzie co ogladac i 2 seriale naraz ale niech juz koncza SG1 i sie biora za Atlantis bo sie zapowiada naprawde ciekawie
Napisano 26.12.2003 - |00:14|
Temat: Oficjalna strona Atlantis
Źródło: Oficjalna strona Atlantis, Wiadomości oficjalnej strony SG-1
Scf-Fi Channel otworzył oficjalną stronę nowego serialu Atlantis. Widzimy tam niewątpliwie tematykę zimową, śnieg, mróz, zimno... i jakieś ruiny pokryte śniegiem i oprócz tego NIC ! :> Wszystkie tam podane informacje o serialu są już nam znane z wcześniejszych informacji.
-------------------------------------
Raport USAF-SGC-2620030006-SGT
Temat: Adam Baldwin w Atlantis?
Źródło: Scf-Fi Wire
Adam Baldwin spekuluje na temat możliwości wystąpienia w serialu Stargate: Atlantis jako bohater "pomocniczy", zastrzegając od razu że nie będzie występować jako bohater pierwszoplanowy. Ciągle pracuje nad tym i nic nie jest jeszcze pewne jego udziału w serialu, ale przekonuje ich (producentów) by go zatrudnili. W serialu jego postać jest wojskowym. Wystąpił on w odcinku Stargate: SG-1 jako pułkownik Dave Dixon w odcinku który się jeszcze nie ukazał - osławionym: Heros, part 2. Tu możecie znaleźć jego filmografie: http://us.imdb.com/name/nm0000284/ (wystąpił między innymi w "Firefly" i "X-Files"
Napisano 01.01.2004 - |22:30|
[COLOR=red]Jak mówi mój ulubiony bohater sci-fi: " Ressistance is futile"
Napisano 07.01.2004 - |22:03|
WłaśnieZdrajca.Dawać SG-1 do kosza /.../
a co Daniela to Powtoorz mi to w twarz!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych