Star Trek Voyager Sezon 4 - daje to datego że większość zapomina ile było słabych odcinków
Zdaniem tv.com czy Twoim, czy moze zdaniem wyimaginowanej i żyjacej gdzies poza rzeczywistością grupy pseudo-fanów. Pozatym widać ze słabsze oceny dostały te odcinki przy których trzeba pomyśleć troszke a nie ekscytować sie walką....
Tak jak napisałem, w jednym sondażu jest jedno ustawienie top 100 na innej stronie jest całkowicie inne.
Fani Voya, TNG i innych seriali zbierają sie na stronach tematycznych a nie na TV.com
Liczby które podajesz, ze tyle a tyle fanów i ze na pewno to są fani to bzdury, sam nie wiedz jakie. Zauwasz ze jest cos takiego jak antyfani. Którzy poprostu nie lubią czegoś i na złośc moga zaniżyć ocene. Dlatego z 90% ocen odcinków sie nie zgadzam które tam sa i to nie tylko voyagera ale i innych seriali i ich odcinków łącznie z B5/BGS etc. I jedyne co wiem to że przypadkowy wycinek społeczeństwa w wiekszości amerykanów głosowała tak a nie inaczej, tylko tyle wiem z tych ocen i dlatego też nie mogą być one reprezentatywne.
Ja widziałem wszystkie, i nowe i stare Sci-fi. pisząc wszystkie mam na mysli wszyskie (Treki, Sg1, SGA, BSG, LOST, Millenium, X-files, B5, Dr Who, Invasion, Smallvile, Farscape, Surface, Revelation, Threshold, 4400, Lexx, Medium, Point Pleasant... ... ... ... i wiele wiele innych) i po obejrzeniu wszystkiego z tego gatunku, podkreślam wszystkiego, można mieć obraz jak mało obiektywne są wyniki na takich ogólno tematycznych stronach.bo nie ma takiego co oglądał i głosował na wszystkie
--------------------------------------------
Edit
A właśnie wracajac do pytania zadanego w topicu to wiem już i na 100% jestem pewien dlaczego nie skasowali B5 po pierwszym sezonie.... Dlatego że producenci nie czytali tv.com :hyhy:
Użytkownik BST edytował ten post 23.11.2005 - |22:09|