Skocz do zawartości

Zdjęcie

Desmond

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
87 odpowiedzi w tym temacie

#21 Kasia

Kasia

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 110 postów

Napisano 22.11.2005 - |20:34|

Ja czekam na powrót Desmonda... I Francuzki też. Może Desmond spotka gdazieś na wyspie Innych? Bardzo zagadkowa z niego postać...
  • 0

#22 hugo_buba

hugo_buba

Szeregowy

• Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 28.12.2005 - |22:21|

Uwaga uwaga SPOILER

W nastepnym sezonie poznamy desmonda nieco blizej
jak podaje portal internetowy lost.whoiswho.com
przyjaciel Jacka okaze sie:
uwaga spoiler
UWAGA SPOLER:
Nieslubnym dzieckiem Boba marleya i Johna Lenona.
Poznamy takze jego przeszlosc.
Wychowywany na antarktydzie przez dzikie lososie po tragicznej katastrofie statku kosmicznego(na ktorego pokladzie byli rodzice Desmonda), przez 12 lat udawal rybe. Potem trafil do afrykanskiej dzungli, gdzie stal sie kompanem i najlepszym przyjacielem Buba geo, wodza plemienia "kto nie z nami tego zjemy". Wowczas poznal smak ludzkich posladkow w galarecie oraz parowek w sosie zoladkowym. Do stanow trafil za posrednictwem firmy WORK and TRAVEL bo chcial zostac nowym Clarkiem Kentem(potrafi podobnie jak supermen nie pocic sie w trykocie) Na wyspe lostowiczow trafil przypadkiem. Otoz chcial w swojej podrozy dookola swiata jeszcze raz odwiedzic antarktyde i udac sie pogrzeb swojego przybranego ojca( losos nr15), ktory chwycil haczyk norweskiego statku rybackiego i aktualnie przebywa w zamrazarce w jednym z dokow w okolicach bieguna... Niestety wsciekly wieloryb wywrocil jego lodz.
Reszte juz znacie...
  • 0

#23 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 29.12.2005 - |18:25|

Facet z łodzito nie Kalvin bo on nie żyje!! desmond sam powiedział że Kalvin umarł czekając na swoich zmienników. Dlatego desmond automatycznie pyta sie Locka : Jestes nim??(ma tu na mysli swojego zmiennika). Desmond na pewno jest tajemniczą postacia... jesli podrozowal dookoła świata i rozbil sie na wyspie to troche dziwne ze nie probowal sie skontaktowac z nikim z zewnatrz.. a prawdopodobnie mial tako mozliwosc bo kalvin juz byl na wyspie i z polecenia Dharmy wciskal guzik... Ciekawi mnie po pierwsze:
- skad desmond przez te lata miał tyle żarcia??
- co mialo oznaczac pytanie "co jeden bałwanek powiedział do drugiego??" dlaczego jego zmiennik powinien znac odpowiedz na to pytanie,
- co znaczy powiedzenie desmonda "do zobaczenia w nastepnym życiu"??
- co takiego desmond sobie wstrzykuje (na butelce z tym preperatem sa liczby 4815162342)
- gdzie desmond uciekł? do innego bunkra?? bo z wyspy chyba nie dał rady uciec...
- dlaczego swiata mialo juz nie byc??
- dlaczego ktos mial zachorowac??
I parę faktów:
- desmond musial tu byc od niedawna skoro sie bardzo nie zestarzał
- Kalvin byl tu dłuzej niz 16 lat - Rousee zmieniła komunikat nadawany (4815162342 na swoj własny)
- liczby byly nadawane nie tylko z bunkra ale takze ze wspomnianego przez Rousee komunikatora radiowego
  • 0
The memory remains.

#24 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 30.12.2005 - |19:54|

ok, trochę offtopicznie:

- grupy Any-Lucii i Jacka połączyły się
- Francuzka błąka się gdzies po dżungli
- Walt jest w innym bunkrze i komunikuje się z ojcem za pomocą komputera
- Cindy zniknęła w tajemniczych okolicznościach
- Desmond uciekł gdzieś i nie wiadomo gdzie jest

Tak wygląda obecna sytuacja na wyspie. Sądzę też, że cos oprócz bunkrów jest jeszcze pod ziemią. W to miejsce wchodzi kabel prowadzący z morza i tam 'coś' próbowało wciągnąć Locke'a w Exodus II
  • 0

#25 Prezesiak

Prezesiak

Szeregowy

• Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 08.01.2006 - |23:10|

Witam wszystkich,
Nie zauwazylem zebys ktos wczesniej poruszyl kwestie, ktora mnie zastanawia. Mianowicie, jesli Kelvin nie zyje to co stalo sie z jego cialem?Jesli Desmond nie wychodzil z bunkru...
  • 0

#26 Bartosz

Bartosz

Szeregowy

• Email
  • 41 postów

Napisano 09.01.2006 - |12:30|

Wychodził, mówi do Jacka: "Nie wychodzę stąd ZA CZĘSTO" W bunkrze jest przecież inne wyjście...
Inną kwestią jest czy jego towarzysz rzeczywiście istniał :-D
  • 0

#27 Prezesiak

Prezesiak

Szeregowy

• Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 09.01.2006 - |14:20|

Ja to potraktowalem jako ironie, bo jesli wierzy, ze jest kwarantanna to nie powinien wychodzic w ogole. Inna historia, ze moze sciemniac :]
  • 0

#28 GIZIU

GIZIU

Szeregowy

• Użytkownik
  • 53 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 09.01.2006 - |16:35|

Witam wszystkich LOST-maniaków B) . To mój pierwszy post :) No więc, uważam że Desmond nie wychodził z bunkru z obawy przed zarażeniem. Dlatego również wstrzykiwał sobie antidotum. Ciekawi mnie gdzie uciekł, myślę że do innego bunkru, bądź do miejsca o którym jeszcze nie wiemy :) A to co udało mi się wyłapać
Dołączona grafika
  • 0

#29 Bojden

Bojden

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 09.01.2006 - |18:05|

Udało ci się wyłapać czarny ekran? No nieźle :) .
  • 0

#30 radical

radical

Starszy kapral

• VIP
  • 283 postów
  • Miastono man's land

Napisano 09.01.2006 - |18:15|

Uwaga uwaga SPOILER

W nastepnym sezonie poznamy desmonda nieco blizej
jak podaje portal internetowy lost.whoiswho.com
przyjaciel Jacka okaze sie:
uwaga spoiler
UWAGA SPOLER:
Nieslubnym dzieckiem Boba marleya i Johna Lenona.
Poznamy takze jego przeszlosc.
Wychowywany na antarktydzie przez dzikie lososie po tragicznej katastrofie statku kosmicznego(na ktorego pokladzie byli rodzice Desmonda), przez 12 lat udawal rybe. Potem trafil do afrykanskiej dzungli, gdzie stal sie kompanem i najlepszym przyjacielem Buba geo, wodza plemienia "kto nie z nami tego zjemy". Wowczas poznal smak ludzkich posladkow w galarecie oraz parowek w sosie zoladkowym. Do stanow trafil za posrednictwem firmy WORK and TRAVEL bo chcial zostac nowym Clarkiem Kentem(potrafi podobnie jak supermen nie pocic sie w trykocie) Na wyspe lostowiczow trafil przypadkiem. Otoz chcial w swojej podrozy dookola swiata jeszcze raz odwiedzic antarktyde i udac sie pogrzeb swojego przybranego ojca( losos nr15), ktory chwycil haczyk norweskiego statku rybackiego i aktualnie przebywa w zamrazarce w jednym z dokow w okolicach bieguna... Niestety wsciekly wieloryb wywrocil jego lodz.
Reszte juz znacie...

to już komedia się robi czy to wciąż dyskusja o serialu i bohaterach? a tak w ogóle to nie wiem czemu to miało służyć, bo ani to śmieszne, ani sensowne, jedyne słowo które by to określiło to żałosne.
  • 0
back from the dead :D

#31 Prezesiak

Prezesiak

Szeregowy

• Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 09.01.2006 - |21:58|

rzeczywiscie ciekawy ten czarny ekran :D
  • 0

#32 GIZIU

GIZIU

Szeregowy

• Użytkownik
  • 53 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 09.01.2006 - |23:09|

rzeczywiscie ciekawy ten czarny ekran :D

Zrobiłem print screen'a w momencie gdy Desmond sięga po leki, na których sa wszystkim dobrze znane liczby ;) A tutaj zamiast screen'a, czarny ekran, dziwne :look: ... może to kolejna zagadka :lol:
  • 0

#33 Prezesiak

Prezesiak

Szeregowy

• Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 10.01.2006 - |00:07|

Juz bylo kilka razy o tych liczbach w innych tematach
  • 0

#34 hybrid_17

hybrid_17

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 10.01.2006 - |10:09|

Ja przyjemność oglądania drugiego sezonu zostawiam sobie, aż do premiery na AXNie, ale o Desmondzie słyszałem już różne rzeczy... Bardzo tajemnicza postać... Powinni o nim zrobić odcinek...
  • 0

#35 Hubi

Hubi

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 10.01.2006 - |15:38|

Zrobiłem print screen'a w momencie gdy Desmond sięga po leki, na których sa wszystkim dobrze znane liczby ;) A tutaj zamiast screen'a, czarny ekran, dziwne :look: ... może to kolejna zagadka :lol:

użyj np. programu SnapShot i pokaż tego "cudownego" screena :P

pzdr.
  • 0
www.mytorrent.pl - zapraszam ;)

Nie regulaminowa grafika.

#36 GIZIU

GIZIU

Szeregowy

• Użytkownik
  • 53 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 10.01.2006 - |18:03|

użyj np. programu SnapShot i pokaż tego "cudownego" screena :P

pzdr.

Już sobie darowałem, skoro każdy wie o co chodzi ;)
  • 0

#37 Daria

Daria

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 97 postów

Napisano 13.01.2006 - |22:48|

Desmond się pytał o bałwanki bo był to szyfr, po którym Desmond z jego nieżyjącym kolegą z bunkra mieli poznac "zmiennika". Dziwne, że Churley go zna! Może to z tego dziwnego komiksu?
  • 0

#38 Bojden

Bojden

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 13.01.2006 - |23:24|

Desmond się pytał o bałwanki bo był to szyfr, po którym Desmond z jego nieżyjącym kolegą z bunkra mieli poznac "zmiennika". Dziwne, że Churley go zna! Może to z tego dziwnego komiksu?

Hurley zna Desmonda? :unsure: :unsure: :unsure:
  • 0

#39 Hubi

Hubi

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 14.01.2006 - |10:24|

Hurley zna Desmonda?

raczej nie.. Hurley zna wiele powiedzonek i róznych textów, a ten o bałwanku jest jednym z najpopularnijeszych w usa :) więc prawie każde dziecko je zna :P dlatego specjlanie zostało takie wybrane, żeby każdy kto przyjdzie odrazu stał się zmiennikiem :P
  • 0
www.mytorrent.pl - zapraszam ;)

Nie regulaminowa grafika.

#40 Daria

Daria

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 97 postów

Napisano 14.01.2006 - |12:43|

Hurley zna Desmonda? :unsure: :unsure: :unsure:

Chodziło mi o to, że Churley zna ten kawał :D
Ale z drugiej strony to dziwne wybrać taki durny i popularny kawał na hasło?
Mam nadzieje, że ten Desmond wróci chodźby na moment i sobie pogada z Churleyem.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych