No to ja jeszcze raz
Według mnie w regulaminie teraz działu media, pisze wyrażnie obecnie, zakaz podawania linków , i w tym momencie jezeli piszę w dziale poszukiwany post o treści: poszukuję..... to gdzie tu mowa o łamaniu prawa.
Jeżeli w dziale udostepnie piszę że posiadam na wymianę następujące pozycje.......... to gdzie tu mowa o łamaniu prawa.
Jak mam ftp i chcę coś udostępnić to po podaniu informacji że posiadam dany serial lub film i go udostępnie nie powoduje złamania prawa nawet autorskiego, bo nie ma w tym momencie mowy że jest to pirat, ponieważ nie podaję że udostępnienie jest z ftp, a namiary na priwa
Naprawdę nie bądżmy świetsi od świętych, i nie przeginajmy.
Na wielu forach i tych na zachodzie też następują wymiany filmów, seriali z tym że namiarów nie podaje się w sposób otwarty.
Sokar to do Ciebie - otóż nie masz co się zachowywać jak dziecko i zabierać zabawki i iść do domu, podjęta kwestia napisów miała Ci pokazać że w każdym chwili możesz być oskarżony o łąmanie prawa, jeżeli tłumaczysz książkę, napisy lub inne pozycje i udostępniłeś je, a nie uzyskałeś zgody na to autora lub firmy posiadającej prawa autorskie to złamałeś prawo.
Co do podanej przez Ciebie strony to takich reklam jakoś nie zauważyłem, a nawet jak pokazały się linki do stron danych firm to raczej nic nie znaczy.
Popatrz sobie co się dzieje na Alegro gdzie co kilka dni pokazują się oferty piratów, i pomimo zgłoszeń nadal istnieją, a jakoś nigdy nie słyszałem żeby Alegro miało z powodu tego jakieś kłopoty.
Użytkownik VADER edytował ten post 04.12.2005 - |20:34|