Skocz do zawartości

Zdjęcie

Save Jonas Quinn

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
41 odpowiedzi w tym temacie

#21 dzidzia

dzidzia

Kapral

• VIP
  • 189 postów
  • Miastowielkopolska

Napisano 05.12.2003 - |12:48|

To moze akcje "Save Apophis"?
Moja propozycja jest taka:
raz lub dwa razy na sezon bylby ozywiany i zabijany tak zeby zrowno zwolennicy jak i jego przeciwnicy nie czuli sie pokrzywdzeni.

A co do glownego watku tego topiku to wprowadzenie Jonasa bylo ciekawsze ze wzgledu na pewne ozywienie jakie (przynajmniej dla mnie) wniosl do serialu. Byl po prostu zabawniejszy. Po za tym jako mniej "ograna" postac pozwalal na pociagniecie jakichs nowych watkow w fabule co przy tak dlugim serialu jak SG1 jest nie bez znaczenia
  • 0
Maruda
1. Praca uszlachetnia, lenistwo czyni szczesliwym. Wybor nalezy do ciebie - Minister Zdrowia
2. Sikanie z wiatrem jest pójściem na łatwiznę

Moje napisy znjadziesz na: hatak.pl [Dead Like Me], [Smith] i i mogłeś znaleźć na Ś.P. napisy.org [Two and a Half Men], [Gilmore Girls 7]

#22 mathix

mathix

Sierżant

• VIP
  • 686 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 05.12.2003 - |15:18|

A jesli chodzi o przeczytanie spoilera to troszkę nie oriętuje się gdzie mógłbym to zrobić. (mała podpowiedź?)

Ja też byłem zdziwiony co do tych spoilerów, gdy byłem nowy. :)

To moze akcje "Save Apophis"?
Moja propozycja jest taka:
raz lub dwa razy na sezon bylby ozywiany i zabijany tak zeby zrowno zwolennicy jak i jego przeciwnicy nie czuli sie pokrzywdzeni.

A nie jest? Może troszkę rzadziej, ale nie zdziwiłbym się, gdyby powrócił w ósmym sezonie. :P
  • 0
There are 10 types of people in this world.
Those who understand binary and those who don't.

#23 dzidzia

dzidzia

Kapral

• VIP
  • 189 postów
  • Miastowielkopolska

Napisano 05.12.2003 - |20:57|

Bywa. Ale chlopak pewnie strasznie sie denerwuje - wezma mnie czy nie wezma , a moze dopiero w natepnym sezonie?.
A tak mialby spokoj i mogl skoncentrowac sie na przygotowaniu do roli. ;)

BTW. Sorrki za "nieco" off-topikowa dyskusje.
  • 0
Maruda
1. Praca uszlachetnia, lenistwo czyni szczesliwym. Wybor nalezy do ciebie - Minister Zdrowia
2. Sikanie z wiatrem jest pójściem na łatwiznę

Moje napisy znjadziesz na: hatak.pl [Dead Like Me], [Smith] i i mogłeś znaleźć na Ś.P. napisy.org [Two and a Half Men], [Gilmore Girls 7]

#24 Unkessan

Unkessan

Szeregowy

• Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 06.12.2003 - |04:11|

Dobra, juz wiem, doszedłem do odcinka w którym wyjaśnia się dlaczego "Save Jonas Quinn". Trochę mieszają <_< , ale widocznie poskutkowało wcześniejsze wołania "Save Daniel Jackson" ;)
A Apophis moim zdaniem żyje bo jak zwykle zdołał się przed katastrofą przenieść pierścieniami na planetę ;)
  • 0
"Wszystko jest trudne, nim stanie sie proste."

#25 Gość_Abr@_*

Gość_Abr@_*
  • Gość

Napisano 07.03.2004 - |02:50|

Krótko - Jonas Quinn powinien wrócić.
  • 0

#26 Ra [SG52]

Ra [SG52]

Szeregowy

• Użytkownik
  • 61 postów
  • MiastoZ ziemi...Chyba

Napisano 06.05.2005 - |21:30|

Ja polubilem Jonasa i chce powrotu...
  • 0
STARGATE SG-1

#27 estel333

estel333

Starszy szeregowy

• Email
  • 87 postów

Napisano 30.05.2005 - |09:50|

Teraz gdy w 9 seonie odeszło kilka znaczących osób z serialu, pojawiło się niepowtarzalna okaqzja powrotu dla Jonasa. Jest bystry, i może dużo wnieść do "nowej ery stargate" :afro:
  • 0
-------------------
ORA ET LABORA
-------------------

#28 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 08.09.2005 - |20:28|

Gość - aktor i postaćprzez niego jest ok. ALe ja jakoś bojęsię powrotów, bo to przeważnie nikomu na dobre nie wychodzi. No cóz nie da się wejść dwa razy do tej samej wody.
  • 0
"Nie mamy wpływu na czas, w którym się znaleźliśmy,
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"

Gandalf - Drużyna Pierścienia

#29 BlasterP

BlasterP

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 30.12.2005 - |23:48|

Ja się cieszę tylko z tego że Jonas nie zginął bo oglądając 6 sezon dość poważnie się tego obawiałem. Odszedł w wyjaśnionych okolicznościach i mniej więcej wiadomo ze gdzieś tam jest i pracuje na dla swoich. Na powrót zawsze jest szansa i nie jest to głupi pomysł.
  • 0

#30 Bunio

Bunio

Kapral

• Użytkownik
  • 191 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 08.01.2006 - |02:58|

Jonas byl rzeczywiscie w porzadku, ale z tego co pamietam wrocil na jeden odcinek po jakims czasie... odmalowany i wyżelowany jak laleczka. Jesli tak ma wygladac Jonas to dziekujemy.
  • 0

#31 Jedi

Jedi

Kapral

• Użytkownik
  • 160 postów
  • MiastoSosnowiec / Będzin

Napisano 10.01.2006 - |14:35|

Pamiętam Jonasa z odcinków na HBO które oglądałem jakiś rok temu. Polubiłem go, bo mam sentyment do tego aktora (grał w "The Stand" Stephena Kinga - jednym z moich ulubionych filmów).
Ciekaw jestem pełni jego losów (a nie czytam spoilerów bo nie chce psuc sobie zabawy) i licze ze dadzą go do SG-A jeśli nie do SG-1
  • 0
Pozdrawiam
"Jedi"

#32 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 10.01.2006 - |14:48|

Skoro już tak długo nie gościł w SGC, to pewnie raczej nie ma co sięspodziewać jego powrotu. A może powróci jako kapłan Ori. Ale by był to numer. No nie?
  • 0

#33 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 22.01.2006 - |00:51|

Skoro już tak długo nie gościł w SGC, to pewnie raczej nie ma co sięspodziewać jego powrotu. A może powróci jako kapłan Ori. Ale by był to numer. No nie?

Jaja może i by były:) Ale raczej jest to nierealne,bynajmniej z tego powodu,że Jonas wie za dużo o naszej kochanej Ziemi :P
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#34 Bunio

Bunio

Kapral

• Użytkownik
  • 191 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 22.01.2006 - |00:58|

Jaja może i by były:) Ale raczej jest to nierealne,bynajmniej z tego powodu,że Jonas wie za dużo o naszej kochanej Ziemi :P

a co to ma do rzeczy? przeciez to tym lepiej dla Ori, tym grozniejsze niebezpieczenstwo, tym ciekawszy odcinek. Zreszta co on moze wiedziec? Stary kod do przeslony? ciekawy jestem co tam na jego planecie slychac, dziwne ze nie mamy z nimi zadnego kontaktu.
  • 0

#35 estel333

estel333

Starszy szeregowy

• Email
  • 87 postów

Napisano 22.01.2006 - |19:01|

Jonas come back!!! Moim zdaniem powinien wrócić, jest sprytny, zabawny. Był dobrym uzupełnieniem personelu SGC. Poza tym jego umiejętności szybkiego uczenia się i genialnej pamięci (też chciałbym mieć takie) pozwoliło SG1 i nie tylko uwolnić się z poważnych opresji :D
  • 0
-------------------
ORA ET LABORA
-------------------

#36 potfoor

potfoor

Szeregowy

• Użytkownik
  • 40 postów
  • MiastoŚwidnica/Wrocław

Napisano 14.03.2006 - |22:35|

Akcja powstała chyba tylko po to, żeby zaznaczyć, że nie wszyscy Daniela (tfu!) kochają. Myślę, ż inicjatorzy nie liczą się z realna możliwością przeforsowania czegoś...
Ale popieram, popieram. Daniel do Danii!

powiem to tak jak zaczolem ogladac sg1 tak po 8 odc dziennie to myslalem ze moja dziewczyna wyzuci mnie wraz z kompe z domu ale po paru odc wciagnela sie i wedlug niej najlepsza postacia jest Daniel i zalujcie ze nie widzieliscie jej miny jak umieral na chorobe popromienna :D ja studiuje historie wiec nie jako z obowiazku jestem za Danielem
  • 0

#37 Dragonspirit

Dragonspirit

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 102 postów

Napisano 15.03.2006 - |15:51|

Hmmm jak dla mnie to Jonas jest OK, ale do Daniela brakuje mu całych lat świetlnych... Co nie zmienia faktu, że bardzo go lubię i mógłby polecieć na Atlantis :) To by było niezłe rozwiązanie :)
  • 0

#38 McPangrys

McPangrys

Wielki Organizator

• VIP
  • 205 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 16.03.2006 - |08:26|

Hmmm jak dla mnie to Jonas jest OK, ale do Daniela brakuje mu całych lat świetlnych... Co nie zmienia faktu, że bardzo go lubię i mógłby polecieć na Atlantis :) To by było niezłe rozwiązanie :)

Zwariowałeś !!!! :D :D :D
Żeby McKay go zagryzł :D :D :D
  • 0
Pereant qui ante nos nostra dixerunt

#39 Dragonspirit

Dragonspirit

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 102 postów

Napisano 16.03.2006 - |09:52|

McKay nie widzi nic prócz czubka własnego nosa, więc i nie zobaczyłby Jonasa :)
  • 0

#40 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 16.03.2006 - |12:02|

Ale przecież Jonas jest postacią jednosezonową. Trzeba było znaleźć jakiegoś zastępcę Daniela - który w dodatku jest obcym (no to mamy walkę o zniesienie jakiejś tam fobii w SG! :D ), o większym potencjale niż ziemianie. No i trafiło na dezertera z jakiejś planety (znowu dezerter :/ ). Ale okazało się, że fani chcieli powrotu Daniela, więc facet odpadł. A po czasie pojawiają się głosy, że całkiem niezły był zniego gość, więc scenarzyści co jakiś czas wrzucają go nam na plan, by kontynuować jakiś wątek. Ot i cała prawda o Jonasie :D

Użytkownik jack edytował ten post 16.03.2006 - |12:03|

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych