Uwagi & Skargi
Napisano 08.02.2006 - |03:21|
Napisano 23.03.2006 - |12:20|
1. Nadprodukcja postów OT. Niektórzy piszą średnio ponad 30 postów dziennie.
2. Brak udziału moderatorów w dyskusji - zauważyłem dosłownie kilka takich postów
3. Brak "technicznej" obsługi tematów - np. przenoszenie wątków do właściwych subforów
4. Brak reakcji moderatorów na zachowania niezgodne z regulaminem
Co by pomogło?
Utworzenie subforum OT - przy tej liczbie osób wydaje się, że jest ono niezbędne. Wiem, że jest ogólne forum OT, ale bardzo dużo osób udziela się tylko w LOST i nie zagląda na inne fora. Powstanie tego subfora i reakcja moderatorów na OT poprawiłoby sytuację
Częstsza obecność moderatorów - rozbawiło mnie dziś to, że zdążyły się pojawić napisy do nowego odcinka przed odblokowaniem wątku dotyczącego tegoż odcinka (oczywiście wielkie dzięki dla SliderOH)
Dobra, kończę trollowanie.
Pozdrawiam
Napisano 23.03.2006 - |12:36|
1. A to nasza (administracji) wina. Nie odpowiadamy za iloraz inteligencji polskiego spoleczenstwa. A ze ta u fanow tego serialu dosc niska (przepraszam za doslownosc ale tak to na tym forum wyglada) i nie umieja dostosowac sie do regulaminu (nie mowie o wszystkich userach, sa tutaj sensowne i ciekawe wypowiedzi.. w mniejszosci niestety).Od pewnego czasu z niepokojem przyglądam się spadkowi poziomu dyskusji na forum LOST. Co na to się składa?
1. Nadprodukcja postów OT. Niektórzy piszą średnio ponad 30 postów dziennie.
2. Brak udziału moderatorów w dyskusji - zauważyłem dosłownie kilka takich postów
3. Brak "technicznej" obsługi tematów - np. przenoszenie wątków do właściwych subforów
4. Brak reakcji moderatorów na zachowania niezgodne z regulaminem
2. i 3. Forum LOSTa ma swoich moderatorow (nicki ich w spisie MODow). Jesli nie daja sobie rady z utrzymaniem porzadku... to moze nie powinni byc moderatorami? Albo reszta modow im pomoze, ale jak ja wpadne (nie ogladalem serialu) to bede cial wszystko co MI sie wydaje za off-topic. Tego chcemy?
4. Jak wyzej.
Subforum Losta? Kiedys przeciez bylo. Ale zostalo podpiete pod Orion-Tokra by nie rozdrabniac interesu. Teraz wiec na pewno nie bedzie wedrowki w druga strone.Co by pomogło?
Utworzenie subforum OT - przy tej liczbie osób wydaje się, że jest ono niezbędne. Wiem, że jest ogólne forum OT, ale bardzo dużo osób udziela się tylko w LOST i nie zagląda na inne fora. Powstanie tego subfora i reakcja moderatorów na OT poprawiłoby sytuację
Częstsza obecność moderatorów - rozbawiło mnie dziś to, że zdążyły się pojawić napisy do nowego odcinka przed odblokowaniem wątku dotyczącego tegoż odcinka (oczywiście wielkie dzięki dla SliderOH)
I od siebie... czasem wpadam do czesci Losta i oczy mi sie szeroko otwieraja widzac balagan tam bedacy, posty-smieci (co wpadne to pousuwam pare postow)... a Lost-moderatorzy? No wlasnie... sa na wakacjach???
Użytkownik Grzesiu edytował ten post 23.03.2006 - |12:37|
Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty
Napisano 23.03.2006 - |12:52|
Jasne, że nie wasza. Poziom inteligencji fanów Losta zapewne odpowiada poziomowi fanów SG, tylko że na forach SG chwasty się wyrywa (podejrzewam, bo nie jestem fanem SG i nie czytam tego fora)1. A to nasza (administracji) wina. Nie odpowiadamy za iloraz inteligencji polskiego spoleczenstwa. A ze ta u fanow tego serialu dosc niska (przepraszam za doslownosc ale tak to na tym forum wyglada) i nie umieja dostosowac sie do regulaminu (nie mowie o wszystkich userach, sa tutaj sensowne i ciekawe wypowiedzi.. w mniejszosci niestety).
Oczywiście, że nie tego chcemy. Próbowałem na forum LOST zainteresować tą kwestią moderatorów LOST, ale widocznie zabrakło nieco błyskotliwości i się nie zainteresowali2. i 3. Forum LOSTa ma swoich moderatorow (nicki ich w spisie MODow). Jesli nie daja sobie rady z utrzymaniem porzadku... to moze nie powinni byc moderatorami? Albo reszta modow im pomoze, ale jak ja wpadne (nie ogladalem serialu) to bede cial wszystko co MI sie wydaje za off-topic. Tego chcemy?
Nie wiedziałem, że już tak było. Po prostu to był pomysł, który pozwoliłby "skanalizować" ten zalew postów i nikt nie mógłby sie czuć pokrzywdzony.Subforum Losta? Kiedys przeciez bylo. Ale zostalo podpiete pod Orion-Tokra by nie rozdrabniac interesu. Teraz wiec na pewno nie bedzie wedrowki w druga strone.
Dobre pytaniea Lost-moderatorzy? No wlasnie... sa na wakacjach???
Napisano 27.03.2006 - |10:04|
- www.gwrota.com
Napisano 28.03.2006 - |20:16|
No moze jednak bez przesady z ta polityczna poprawnoscia.. :>Poziom inteligencji fanów Losta zapewne odpowiada poziomowi fanów SG,
Na forum SG balaganu nie bylo od czasow kiedy tu pisuje a to juz pare lat.
I bynajmniej nie dlatego ze admini usuwali 27h na dobe posty OT tylko dlatego ze kazdy tu wiedzial ze jest regulamin. A jak sie regulamin lamie to sie z tego forum wylatuje w kosmos. Take it or leave it. Krotka pilka...
Użytkownik Ogrodnik edytował ten post 28.03.2006 - |20:17|
Napisano 28.03.2006 - |22:15|
Lubię ludzi, którzy nie są fałszywie skromni, stąd też i ciebie od razu polubiłemNo moze jednak bez przesady z ta polityczna poprawnoscia.. :>
Na forum SG balaganu nie bylo od czasow kiedy tu pisuje a to juz pare lat.
I bynajmniej nie dlatego ze admini usuwali 27h na dobe posty OT tylko dlatego ze kazdy tu wiedzial ze jest regulamin. A jak sie regulamin lamie to sie z tego forum wylatuje w kosmos. Take it or leave it. Krotka pilka...
Ostatnio trochę poczytałem fora stargejtowe. I wiesz co mnie zdziwiło? Zamykające się wątki, przeniesienia postów lub całych wątków do "czarnej dziury". Ale skoro mówisz, że nie robili tego moderatorzy, to zapewne jest to ingerencja Obcych. Oczywiście nie sugeruję, że to stargejtowcy pisali te posty. Oni doskonale znają regulamin.
Napisano 28.03.2006 - |22:35|
Z forum SG leca pojedyncze posty + reprymendy starszych bywalcow forum, z Losta leca cale wielgachne rozmowy kompletnie bez sensu z tematem wartku i calego forum w ogolnosci.
Uzytkownicy forum Losta to w wiekszosci nastolatkowie (13-16 lat). Wydaje mi sie jednak, ze w tym wieku posiada sie umiejetnosc czytania ze zrozumieniem i pamietania o regulaminie.
Napisano 28.03.2006 - |22:55|
Owszem było ich dużo, sam zresztą cię o to prosiłem.maslot: wejdz do czarnej dziury i zobacz czyich postow jest tam wiecej. Dzis dla przykladu z jednego (!) odcinkowego watku forum wycielem 120 (sto dwadziescia)!! postow. A ze nie ogladam serialu, wiec tne tylko te zupelnie bez sensu, pewnie drugie tyle nadawalo sie do wywalenia po gruntownej analizie.
Z forum SG leca pojedyncze posty + reprymendy starszych bywalcow forum, z Losta leca cale wielgachne rozmowy kompletnie bez sensu z tematem wartku i calego forum w ogolnosci.
Uzytkownicy forum Losta to w wiekszosci nastolatkowie (13-16 lat). Wydaje mi sie jednak, ze w tym wieku posiada sie umiejetnosc czytania ze zrozumieniem i pamietania o regulaminie.
Ale zważ:
1. Ogrodnik rozpoczął atak ad hominem
2. Przez kilka miesięcy moderatorzy LOST nie usuwali nic - a to prowokuje trolli.
3. Dziś osoby, które zawsze floodowały forum, nie znaleźli się w pierwszej dziesiątce najaktywniejszych użytkowników
4. Forum LOST nie spadło z nieba, zostało przez was założone, więc traktowanie go z takim lekceważeniem jest dziwne.
5. Niestety nie jestem nastolatkiem.
Dziękuję więc, że znalazłeś czas dla LOST i proszę żebyś częściej wpadał, a wtedy poziom forum będzie na pewno o wiele wyższy.
Pozdrawiam
Napisano 28.03.2006 - |23:06|
I z dnia na dzien jest ich mniej. Nie dam rady obleciec calosci jednego wieczoru, ale codziennie po kilka watkow daje rade.Owszem było ich dużo, sam zresztą cię o to prosiłem.
To IMO ich kariera moderatorska powinna zostac zakonczona.2. Przez kilka miesięcy moderatorzy LOST nie usuwali nic - a to prowokuje trolli.
Czyli to porzadkowanie przynosi efekt No i kilku userow najbardziej rzucajacych mi sie w oczy dostalo upomnienie via PM.3. Dziś osoby, które zawsze floodowały forum, nie znaleźli się w pierwszej dziesiątce najaktywniejszych użytkowników
Dolaczenie forum losta do OTG pociagnelo za soba (chyba) "automatyczne" mianowanie moderatorami osob z tamtego forum. Nie wiem jaka byla procedura... z reszta wtedy chyba nawet sam nie mialem praw moderatorskich tutaj.4. Forum LOST nie spadło z nieba, zostało przez was założone, więc traktowanie go z takim lekceważeniem jest dziwne.
Dla dobra tej naszej tutejszej dysputy raczej "na szczescie, ze nie jestes nastolatkiem". Przynajmniej dochodzimy do czegos sensownego.5. Niestety nie jestem nastolatkiem.
Jak jz napisalem, w miare mozliwosci i wolnego czasu monitoruje i sprzatam harce niektorych userow.Dziękuję więc, że znalazłeś czas dla LOST i proszę żebyś częściej wpadał, a wtedy poziom forum będzie na pewno o wiele wyższy.
Napisano 28.03.2006 - |23:11|
3. Dziś osoby, które zawsze floodowały forum, nie znaleźli się w pierwszej dziesiątce najaktywniejszych użytkowników
może większości ich nie ma? ale Jonasz jest i co?
a co do forum Losta, czasem tam wpadne (na głowne tematy, bo odcinków wszystkich nie znam)
i widzę wiele dublowanych tematów, ale nie to, że sie dublują, ale podbisuje się podnimi kilkanaście osób, pisząc to już było, dając nawet link, ale NIKT, powtarzam NIKT nie naciśnie RAPORT, by zamknąć taki topic, i go wywalić. Ja się pytam dlaczego? Niewiedza, czy chęc nabijania licznika?
maslot gdzie masz osobisty atak?
Poza tym nikt nie mówi tu dokładnie o Tobie, tylko o tym co się dzieje na Loscie? Ale powiedz czemu Ty to odbierasz jako osobisty atak?
Poza tym regulamin trza znać, i nawet na innym forum niż Lost, czasem jest naginany, bo czasem powstanie jakiś off topic, na kilka postów, bądź, jako drugie tło rozmowy, ale nigdy offtopic niestaje się nowym głownym tematem, a na Lostcie czasem takie coś można obserwować.
Napisano 28.03.2006 - |23:23|
No właśnie i co? Czy uważasz, że 25-30 postów na 10 godzin nieodchodzenia do komputera to jest floodowanie? W pierwszych tygodniach na forum wielokrotnie raportowałem do moderatorów nie tylko, tworzenie zdublikowanych tematów, wulgaryzmów, obsecnicznych avatarów itp. Z różnym naogól niewielkim skutkiem. W pierwszych tygodniach na forum także, w swej naiwnej wierze starałem się odpowiedzićnawet na najgłbsze pytanie czy skrytykowac najbardziej absurdalną teorię.może większości ich nie ma? ale Jonasz jest i co?
To nie jest moje pierwsze forum i w nie w pierwszym jezyku. Oftopikowanie zdarza się wszedzie, zresztą w przypadku dyskusji nad takim serialem jak Lost dyskusja niekiedy wychodzi w zakres pozornie daleki od treści serialu. Oczywiście OT oczywisty powinien być tempiony.
Genesis
Napisano 29.03.2006 - |02:48|
Owszem. Patrz - regulamin. To forum to nie jest chat-room onetu, ani gadu-gadu ani irc.No właśnie i co? Czy uważasz, że 25-30 postów na 10 godzin nieodchodzenia do komputera to jest floodowanie?
Bez urazy - ale to nie jest jakies tam forum, mozesz sobie pisac - z calym szacunkiem - na 100 innych i to nawet po chinsku. Forum gwrota.com bylo od poczatku jedyne w swoim rodzaju i byloby milo, gdybys reguly tu obowiazujace raczyl uszanowac.To nie jest moje pierwsze forum i w nie w pierwszym jezyku. Oftopikowanie zdarza się wszedzie, zresztą w przypadku dyskusji nad takim serialem jak Lost dyskusja niekiedy wychodzi w zakres pozornie daleki od treści serialu.
Dział Lost został do forum doczepiony - po mojemu dlatego ze wystartowala emisja w polskiej telewizji. Nie bylem entuzjastą tego pomyslu i nadal nie jestem a ta dyskusja potwierdza moje wczesniejsze obawy.
ps. Napisales ponad 1000 (!!!!!???? /to jakis error u Mirc'a??/) postow w ciagu niecalych 3 miesiecy ??? .... i byly one na pewno przemyslane? Jesli tak - to znaczy ze jestes tu jakims Cylonem czy innym Ori.
- przepraszam, ale dla mnie takie pisanie mija sie z celem bo jest to zwykłe nabijanie statsow. A to robi z forum smietnik bo w zalozeniu forum to jest baza informacji o serialach sci-fi.
Komu sie bedzie chcialo szukac czegos o LOST muszac przebrnac przez jedynie Twoich 1000 postow w ciagu zaledwie 3 miesiecy?
Maslotowi odpowiedzial za mnie Toudi - za co przy okazji dziekuje
Użytkownik Ogrodnik edytował ten post 29.03.2006 - |02:53|
Napisano 29.03.2006 - |06:47|
Jonasz nie pisuje dla punktów - mogę za to zaręczyć.może większości ich nie ma? ale Jonasz jest i co?
Za to, że wątki są podublowane odpowiadają moderatorzy. Nie mogę mówić za innych, ale ja uważam, że donoszenie nie jest czymś szczególnie chwalebnym i należy takie kwestie załatwić we własnym gronie.a co do forum Losta, czasem tam wpadne (na głowne tematy, bo odcinków wszystkich nie znam)
i widzę wiele dublowanych tematów, ale nie to, że sie dublują, ale podbisuje się podnimi kilkanaście osób, pisząc to już było, dając nawet link, ale NIKT, powtarzam NIKT nie naciśnie RAPORT, by zamknąć taki topic, i go wywalić. Ja się pytam dlaczego? Niewiedza, czy chęc nabijania licznika?
Jeśli ktoś daje do zrozumienia, że grupa do której należę, ma niższą inteligencję niż inne, to nie jest osobisty atak? Pewnie merytoryczny?
Nie wiem skąd wniosek, że dygresja staje się nowym tematem w jednym wątku. Zdarzało się, że młodzież nieco "poniosło", ale to nie znaczy że wszyscy tak robią.Poza tym regulamin trza znać, i nawet na innym forum niż Lost, czasem jest naginany, bo czasem powstanie jakiś off topic, na kilka postów, bądź, jako drugie tło rozmowy, ale nigdy offtopic niestaje się nowym głownym tematem, a na Lostcie czasem takie coś można obserwować.
Czy pisanie średnio 13 postów dziennie to dużo? to nie jest rząd wielkości, przy którym mówimy o chacie.Owszem. Patrz - regulamin. To forum to nie jest chat-room onetu, ani gadu-gadu ani irc.
Dla mnie to też nienaturalne, że serial bez etykietki sf. znajduje się na forum Stargate. Ale tak jest i nie ja podjąłem tą decyzję. Nie rozumiem, jakie obawy potwierdza ta dyskusja? Obawiałeś się, że lostowicze będą z tobą polemizować?Dział Lost został do forum doczepiony - po mojemu dlatego ze wystartowala emisja w polskiej telewizji. Nie bylem entuzjastą tego pomyslu i nadal nie jestem a ta dyskusja potwierdza moje wczesniejsze obawy.
Dziwny to argument. A jak ktoś będzie chciał poszukać czegoś o Stargate i będzie musiał przeszukać ok. 20 tys. postów? Chyba szukającemu wszystko jedno w jakim czasie te posty powstały?Komu sie bedzie chcialo szukac czegos o LOST muszac przebrnac przez jedynie Twoich 1000 postow w ciagu zaledwie 3 miesiecy?
Napisano 29.03.2006 - |11:05|
nie, bo i mnie się zdażają takie dni (ale to wówczas jest na całym forum, a nie jeden dział). Ale ja i Ciebie i innych widziałem juz 90 postami na dobę, i jakoś nie mogę uwierzyć, że pisząc tylko o jednym serialu trzeba byłby aż tyle postów napisać.Czy uważasz, że 25-30 postów na 10 godzin...
Poza tym podałem Ciebie gdyż maslot napisał:
moje też nie, i jakoś nigdy nie mam średniej większej niż 3 posty (licząc po miesiącu obecności) na dzień...To nie jest moje pierwsze forum i w nie w pierwszym jezyku
to znaczy? jak we własnym gronie? Każdy ma mieć prawo kasować swoje tematy? no bez jaj.ale ja uważam, że donoszenie nie jest czymś szczególnie chwalebnym i należy takie kwestie załatwić we własnym gronie
Porządek trzeba zachować. Naprawdę macie dział OffTopic, chce pisać o tym jaki typ urody wam się podoba, załóżcie tam temat, i se dyskutujcie, a nie 100 postów w temacie "fotki Lostek" o tym która jest łądniejsza (i to nie, że ktoś wypowie swoje zdanie, ale jeszcze je powtórzy co 2-3 posty, bo ktoś ma inne)
A raportuje sie po to, by był jakiś porządek. bo naprawdę 10 tematów o tym samym i 100 postów z 150 w temacie które są nie związane z nim jest śmieceniem. A zanim mod zajrzy na forum, to w temacie, ktory powinien być do usunięcia jest 20-30 postów śmieci.
i najważniejsze Lost chce czata? Lost chce ShoutBox (jest tu taki temat). a co z tym?
http://www.gwrota.com/irc/
i jak sie nie mylę, to Lost ma własny kanał IRC,
Napisano 29.03.2006 - |11:47|
Przecież nie napisałem, że każdy ma mieć prawo do kasowania swoich tematów. Czasem wystarczy do kogoś napisać, żeby się uspokoił i nie trzeba "raportować". Tylko tyle miałem na myśli.to znaczy? jak we własnym gronie? Każdy ma mieć prawo kasować swoje tematy? no bez jaj.
Ponoć forum jest moderowane.Porządek trzeba zachować. Naprawdę macie dział OffTopic, chce pisać o tym jaki typ urody wam się podoba, załóżcie tam temat, i se dyskutujcie, a nie 100 postów w temacie "fotki Lostek" o tym która jest łądniejsza (i to nie, że ktoś wypowie swoje zdanie, ale jeszcze je powtórzy co 2-3 posty, bo ktoś ma inne)
Szczerze mówiąc, nie wiem o co ci chodzii najważniejsze Lost chce czata? Lost chce ShoutBox (jest tu taki temat). a co z tym?
http://www.gwrota.com/irc/
i jak sie nie mylę, to Lost ma własny kanał IRC,
Napisano 29.03.2006 - |12:18|
Ano jest. Przy takiej ilosci odpadkow to trzebaby siedziec tam naokolo by na bierzaco sprzatac. Skonczcie za nas (moderatorow) studia, zarobcie za nas pieniazki a my bedziemy mogli zrobic z tym co nalezy. Nie prosciej POMYSLEC PRZED PISANIEM BZDUR?Ponoć forum jest moderowane.
To jest forumowy kanal w sieci IRC.Szczerze mówiąc, nie wiem o co ci chodzi
Czasem jednak trzeba raportowac, bo gdy user poraz kolejny nie zwraca uwagi na ostrzezenia zwyklych userow, to wtedy reakcja moderatorow jest konieczna. Samemu podeslalem kilka ostrzezen najbardziej rzucajacym sie w oko userom i jak narazie zastosowali sie do zalecen. Zobaczymy na jak dlugo... do kolejnego odcinka? :/Czasem wystarczy do kogoś napisać, żeby się uspokoił i nie trzeba "raportować".
No i zalatwiamy. Przeciez nalezymy do grona userow forum. Na tym forum jest regulamin, ktory wykresla administracja a userzy maja sie do niego dostosowywac. Przeciez forum z taka iloscia userow nie moze dzialac na zasadzie spontonu i free-style'a.ale ja uważam, że donoszenie nie jest czymś szczególnie chwalebnym i należy takie kwestie załatwić we własnym gronie
13 nie. A 60 do 100? Bywaly takie, nie wmowisz mi, ze nie.Czy pisanie średnio 13 postów dziennie to dużo? to nie jest rząd wielkości, przy którym mówimy o chacie.
PS. Male info. W zwiazku z tym, ze, jak widac z lewej strony ekranu, nie mam "jawnie" grupy moderatorskiej nie dochodza do mnie raporty. Wiec jesli cos sie dzieje a nie ma reakcji poslijcie PMa do mnie, zajmiemy sie tym.
Napisano 29.03.2006 - |12:32|
Żegnam.
Użytkownik Jonasz edytował ten post 29.03.2006 - |12:38|
Genesis
Napisano 29.03.2006 - |12:45|
Zgodzę się, że to choroba, ale wynikająca z zaniedbania.Dzis obskoczylem przed chwila kolejny odcinek i... znow 1/4 postow to smietnik. Tak jest w kazdym watku- nie jest to wiec odosobniony pojedynczy przypadek ale... CHOROBA tej czesci forum. I tak to bywa, ze posty o numerze >100 dla niektorych userow (nicki narazie zostawie dla siebie) mozna kasowac z zalozenia prawie
Jak już mówiłem: wyrwiesz chwasty, to się nie rozplenią. Przypuszczam, że wystarczyły 2 lub 3 PM-y i zrobił się spokój. Ale ktoś je musi wysłać.Ano jest. Przy takiej ilosci odpadkow to trzebaby siedziec tam naokolo by na bierzaco sprzatac. Skonczcie za nas (moderatorow) studia, zarobcie za nas pieniazki a my bedziemy mogli zrobic z tym co nalezy. Nie prosciej POMYSLEC PRZED PISANIEM BZDUR?
Każdy robi swoje studia, swoją pracę. Jeśli podjął się moderowania, to chyba nie z przymusu. Równie łatwo zrzec się tej funkcji. Na tym polega woluntariat.
To też napisałem do ciebie.Czasem jednak trzeba raportowac, bo gdy user poraz kolejny nie zwraca uwagi na ostrzezenia zwyklych userow, to wtedy reakcja moderatorow jest konieczna. Samemu podeslalem kilka ostrzezen najbardziej rzucajacym sie w oko userom i jak narazie zastosowali sie do zalecen. Zobaczymy na jak dlugo... do kolejnego odcinka?
Nawet bym nie próbował . Ale akurat Jonasz nie należy do flooderów naszego forum. Przynajmniej nie bardziej niż ja - każdemu zdarzy się odpisać na zaczepkę, albo po prostu napisać coś głupiego. Forum to nie jest sąd i - mam nadzieję - że wszystko co napiszę, nie będzie wykorzystane przeciwko mnie.13 nie. A 60 do 100? Bywaly takie, nie wmowisz mi, ze nie.
Podoba mi się, że nie ograniczasz się do krytyki i personalnych ataków, tylko próbujesz nam pomóc.PS. Male info. W zwiazku z tym, ze, jak widac z lewej strony ekranu, nie mam "jawnie" grupy moderatorskiej nie dochodza do mnie raporty. Wiec jesli cos sie dzieje a nie ma reakcji poslijcie PMa do mnie, zajmiemy sie tym.
Napisano 29.03.2006 - |13:51|
No i Toudi przegial :/ nie pierwszy raz juz zreszta, jesli chodzi o ocene sytuacji :/ . Co jak co ale Jonasz nie spamuje, to nie Jego posty leca do smietnika.Wobec powyszego nie pozostaje mi nic innego jak prosić administratorów o zamkniecie mojego konta.
Żegnam.
I sadze, ze osobiste przeprosiny sa tu na miejscu, zwlaszcza ze:
z akcentem na "czasem" i "... bo odcinkow nie znam".co do forum Losta, czasem tam wpadne (na głowne tematy, bo odcinków wszystkich nie znam)
Użytkownik Grzesiu edytował ten post 29.03.2006 - |13:52|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych