Mozna by bylo ale zauwaz ze w Pilocie BSG dostal nuklearka i nie zrobilo to na nim wiekszego wrazenia, wybuch glowicy w poblizy ResShipa, chodz nie wyglada on zbyt solidnie, moim zdaniem nie przynioslo by wiekszego skutku, potrzebne jest bezposrednie trafienie i to nie 1 ale kilkoma nuklearkami.
Mi sie wydaje, ze dalo by rade, nawet jak nie calkowicie to efekt byl by osiagniety z mniejszym ryzykiem niz w przypadku Blackbirda ( w koncu jak zacznie strzelac to go chyba zauważa ? )
Tu chyba jest tylko kwestia tego, ze za latwo by im poszlo
Nie sadze. Skoro wysylaja na niego jeden mysliwiec to atomowka tez dalaby rade. Mam nadzieje ze nie zrobia z tego gwiezdnych wojen gdzie zeby zniszczyc cos duzego trzeba trafic w jakis szyb wentylacyjny waznego komponentu i mlody Adama nie bedzie musial uzywac mocy^^
Blackbird ma tylko unieruchomić FTL, a co do szybu i mocy to niestety mam takie obawy Musi byc jakies napiecie a ich plan oczywiscie musi byc bardziej zagmatwany tak jak wtedy kiedy odbijali ksiezyc z surowcami (wtedy tez mlody jako "ostatnia nadzieja" etc. etc. przelecial wlasnie jakims szybem )
Piękne spotkania z %%% na Galactice przedstawicieli XO.
To taki uklon wstrone polskich widzow
Użytkownik stud edytował ten post 08.01.2006 - |19:17|