Z drugiej strony Hugo jeszcze nie wiedział o zaginięciu Walta, więc kto wieNo faktycznie to Walt (dobre masz oko smile.gif,ale to niestety tylko sen także pewnie jakoś ten wątek rozwinięty nie będzie sad.gif
Odcinek 028 - S02E04 - Everybody Hates Hugo
Napisano 14.10.2005 - |12:41|
Napisano 14.10.2005 - |14:19|
Napisano 14.10.2005 - |14:50|
Jedynie podobało mi sie wyjasnienie Saida ze ostania rzecza jaka zabetonowywano byl Czarnoby....rocznik 86 pozdrawia......
Napisano 14.10.2005 - |18:10|
odcinek jak dla mnie troche wial nudą chcociaz bylo kilka ciekawych momentów:
- akcja z maslem orzechowym, hmmm wątek CLAIRE I Charliego coraz ciekawszy
- Kate pod prysznicem szkoda ze nie Sawyer albo Jack :D
- slowa Sayida o Czarnobylu byly chyba jedynym ozywieniem odcinka
- odcinek taki uspokajający mysle, zeby dać nam ochlonąć po reweleacjach bunkra itd
- no i pozostali rozbitkowie i ich bunkier, ciekawe ciekae, ktoś sugerował ze moze tez mają kompa i muszą wklepywać liczy, jak dla mnie to tam troche wiało prymitywnością ale kto wie kto wie...
wydaje mi sie ze odcinek 5 bedzie wrecz paralizujący, mozna to wynioskowac ze nawet trailera nie ma wiec moze sie duzo dziac, ale zeby nie zapeszac czekam na następny tydzien
Napisano 14.10.2005 - |18:26|
Napisano 14.10.2005 - |20:03|
Jak długo trzymać się będą wybrzeża i bliskich okolic nic im ze strony "potwora" nie powinno grozić. Przecież przeżyli już "trochę" czasu na tej wyspie i potwór pojawiał się tylko wtedy gdy zagłębiali się wgłąb ląduA zauważyliscie ze jakoś juz nikt nie boi sie tego czegos co wyrywało drzewa?
Użytkownik jesteMTu edytował ten post 14.10.2005 - |20:06|
Napisano 14.10.2005 - |20:53|
Ale powinni w następnym lepiej się postarać, bo czas najwyższy aby coś się zadziało!
Fajna była scenka na początku filmu, jak Jin przejął sie raną Sawyera, a ten mu odpowiedział "możesz na nią nasikać"
Moim zdaniem skuchą było to, że inne wejście do bunkra Desmonda nie było za specjalnie ukryte ani zabezpieczone :/
A teraz trochę sobię pogdybam:
Z całej 23 pasażerów tylnej części samolotu zostało tylko kilka osób, a co stało się z resztą?
Podejrzewam, że następny odcinek może odpowiedzieć na to pytanie. Grupa Anny Lucii wygląda tak, jakby stoczyła niedawno walkę z czymś lub kimś niebezpiecznym (Innymi?). Świadczyć o tym mogą; ich prowizoryczne uzbrojenie, świeże rany, podejżliwość. Bardzo prawdopodobne, że zagrożenie nadal istnieje, bo jak idą do kryjówki, to Anna każe być wszystkim cicho... Możliwe jest, że to samo zagraża rozbitkom z plaży, a Jin, Michael i Sawyer dowiedzą sie co to, i będą chcieli ich ostrzec? W nadchodzącym epizodzie odnajdą się, ale nie będą mieć dobrych wieści dla pozostałych? Jeśli tak, to może szykować się strzelanka, w bunkrze jest przecież niezły arsenał :hyhy:
Napisano 15.10.2005 - |02:07|
Ale tak sobie mysle... Podejzewam ze w Drugim bunkrze tez trzeba wpisywac liczby albo robic cos pdobnego do takiej zagadki... I kto wie czy nie znalezli 2 bunkra i ktos tam juz byl tak jak Desmond... Hah bedzie ciekawie. sprawa bunkrów jeszcze nie zakończona. Dobrze ze wreszcie pokazali co sie dzieje z reszta uczestnikow na wyspie.
Ok a teraz lece do innych tematow popisac inne rzeczy.
Dziwi mnie brak trailerów... czyzby Przerwa w Nadawaniu??
TRAILERY Do 5 ODCINKA:
http://www.lostcountdown.moo.no/
- O Kurde!!!! Chyba Coś Jest Jesczze na tej Wyspie Oprócz Zwykłych Ludzi
- Czyżby Znalazł sie Walt?
- Widac ze Będzie Walka z THE OTHERS!!
- Zapowiada sie Miażdżący Odcinek? Czyżby miażdżyli nas co 2 Odcinki? (W Sezonie 1 do 6 odcinka tez sie nic ciekawego nie działo)
Użytkownik Warson edytował ten post 15.10.2005 - |02:20|
Napisano 15.10.2005 - |07:51|
Napisano 15.10.2005 - |12:12|
- Kate pod prysznicem :clap:
- Masło orzechowe Cała sytauacja Charlie i Claire nabiera tempa. Niezły tatuś z naszego rockmana.
- Ana-Lucia i perypetie rozbitków z tratwy.
Jestem ciekaw co jest w tym drugim bunkrze? Mam nadzieje ze dowiemy sie wczesniej niz na przełomie sezonów 2 i 3.
Napisano 15.10.2005 - |12:43|
Znaczek Dharmy ktory jest inny niz w bukrze trzecim to przeciez normalne, kazdy z nich bedzie mial inna nazwe, to akurat wygladem jest podobne do strzaly moze bedzie sie nazywac Arrow ?
Przypuszczam, że nie jest to "strzała"' ale "ważka" !!
Napisano 15.10.2005 - |13:12|
Mam pytanie głupie(?) pytanie: czy Hugo ma naturalnie kręcone włosy czy to trwała? serio pytam
BTW, Hyuga, móc pewnie fizycznie można, ale to już ewidentne przestępstwo....
Napisano 15.10.2005 - |17:43|
Napisano 15.10.2005 - |18:58|
Mam nadzieje ze bedzie to cos bardziej zaskakującego.
Napisano 15.10.2005 - |19:34|
Napisano 15.10.2005 - |21:14|
Przypuszczam, że nie jest to "strzała"' ale "ważka" !!
Użytkownik makron edytował ten post 15.10.2005 - |21:16|
Napisano 15.10.2005 - |21:44|
Napisano 15.10.2005 - |21:57|
na razie brak teorii z mojej strony. jakoś w wątek kosmiczny nie chce mi się wierzyć.
no a poza tym rozczarowanie z powodu braku Desmonda (po pierwsze piękny akcent, po drugie jakoś nie mogę kupić bajki że tak go puścili samego).
wątek Rose i jej męża zbyt telenowelowy (żyli długo i szczęśliwie)
Kate pod prysznicem - szkoda że tak mało pokazane
Hugo "Hurley" - zakompleksiony chłopak który dzięki pieniądzom wie co jest w życiu ważne, a ważne są proste gesty (tak trzymać dude)
Jack - mało go tym razem i chyba się zmienia jego podejście do sprawy że tak łatwo pozwala Hurley'owi decydować o jedzeniu
Lock - jak zwykle z nutką tajemniczości i nieprzewidywalności
Sawyer - swój chłop
czekam do czwartu. ale jak się coś w końcu nie zacznie dziać to chyba skończe lubić Lost na kredyt, bo jak długo można.
ogólnie nie jest źle ale może być lepiej.
pzdr
Napisano 15.10.2005 - |22:01|
- ich dziwne zachowanie (tak jak by sie przed kims,czyms ukrywali ?)
- bylo ich bodajze 23 a widzimy 5-cioro... (zachorowali i atakuja zdrowych ? )
Napisano 15.10.2005 - |22:44|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych