Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jak grać w World of Warcraft za free?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
60 odpowiedzi w tym temacie

#21 elbereth

elbereth

Kapral

• Email
  • 234 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 14.07.2005 - |23:16|

po calym dniu męki (moze jakis niekumaty jestem:P) udalo mi sie wreszcie uruchomic Lineage2
pierwsze wrazenia? grafa miodzio, kobitki w tej grze są po prostu super przedstawione :]
nieco dziwny system sterowania :/
i na pierwszy rzut oka troche za wielkie puste przestrzenie :/ np las to drzewo co kilkanascie metrów :P
ale grałem dopiero 5 min wiec moze źle trafilem po prostu, pogram wiecej - cos skrobne...
  • 0

#22 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 15.07.2005 - |00:03|

A ja uruchomiłem WoWa, tyle że lagi są - dziwne. Mam pytanie, czemu pisze mi "You are too far" jak chcę zaatakować szczurka? Przecież stoję tuż obok niego.
  • 0

#23 Slaw

Slaw

Szeregowy

• Email
  • 10 postów
  • MiastoBytom

Napisano 15.07.2005 - |07:50|

Ja mam pytanie wsprawie innej gry .
Czy ktos juz moze gral lub gra w MaTRIX online .
Bo sciaglem sobie a niewiem gdzie sa jakaies prywatne servery , a bym sobie pogral :(:(:(
  • 0

#24 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 15.07.2005 - |08:49|

Kurcze, chyba sobie jednak kupię tego WoWa. Pirackie servy fajne (sprawdzę Rivierę jutro) ale coś nie tak - albo to lagi, albo coś innego. Strasznie trudno zabija się nawet zwykłe dziki czy skorpiony, poza tym widać, że jest masa bugów. Mam nadzieję, że oficjalne działają pięknie. Gra ktoś może? Jadę 30 do Niemiec, wracam 15 sierpnia i gram, ktoś mógłby pomóc i wytłumaczyć rzeczy.
  • 0

#25 elbereth

elbereth

Kapral

• Email
  • 234 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 15.07.2005 - |09:12|

"you are too far" to prawdopodobnie wina servera, niektóre sie krzaczą po prostu, tez mi sie to zdarzało nawet jak stałem tuż obok... jak patrzylem na tą liste to juz nie ma serveró na któych ja grałem ten miesiac temu...
jak trzeba moge z chęcią pomoc wytlumaczyc to i owo... :]

w matrix online nie gralem, nie wiem czy są do tego darmowe servery ale jak są to by byl wypas :]
  • 0

#26 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 15.07.2005 - |11:24|

Mam strasznie duże latency, czy to wina pirackiego serva? Czy grając na oryginalnych z moim łączem 4Mbps/512 kbps wszystko będzie ok?

P.S. Ma może ktoś niewykorzystane guest account? :P
  • 0

#27 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów
  • Miastoz Wormhole (Kraków)

Napisano 15.07.2005 - |12:51|

Ja na becie majac łacze 1 mbit miałem rzadkoooooo lagi ..a wielki w ostatni dzien testów .....a Ty masz 4 mbit i na orginalnym serwerze NIE ma prawa być żadnych lagów :)
  • 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler]	Text  [/spoiler]

#28 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 17.07.2005 - |17:32|

Kupiłem WoWa i pogrywam, powiem wam że różnica jak niebo i ziemia. Myślałem, że problem z pirackimi servami to lagi, ew. jakieś bugi. Potworki wydawały się szalenie mocne, teraz wiem czemu... :/ A na oryginalnych wszystko pięknie.

Gram obecnie na Guest Account dołączonym do mojego zestawu (bo jadę za dwa tygodnie na wakacje, a nie chcę stracić tego miesiąca gry). Na stronie podano, że aby kontynuować grę trzeba będzie następnie zakupić pełną wersję. Zastanawiam się, czy będę mógł wklepać drugi kod (ten podstawowy) i zachować zdobytą postać. Tym sposobem darmowy czas gry przedłużyłby się do 40 dni. :]
  • 0

#29 Daniel Jackson

Daniel Jackson

Starszy szeregowy

• Email
  • 78 postów
  • MiastoRzeszów

Napisano 25.07.2005 - |16:03|

Moim zdaniem nieopłaca (czy na pewno) się tak grać w WoW. Z tego, co czytałem to są zwalone niektóre questy i gra mało ludzi, a bez tego gra traci swój urok.
  • 0
STAR WARS + STARGATE = ?

#30 Muoteck

Muoteck

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 130 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 26.07.2005 - |16:10|

Moim zdaniem nieopłaca (czy na pewno) się tak grać w WoW. Z tego, co czytałem to są zwalone niektóre questy i gra mało ludzi, a bez tego gra traci swój urok.

Nie opłaca się, ale jak się chce tylko prztestować grę to jest dobry sposób... Mnie tak pirackie serwery wk :censored:y że zamówię sobie prepaida i zacznę grać na oficjalnych...

Wie ktoś może czy gdzieśmożna sobie zrobić kartę kredytową za którą się nie płaci? :D

Użytkownik Muoteck edytował ten post 26.07.2005 - |16:11|

• 0
Iloraz inteligencji tłumu jest równy IQ najgłupszego jego przedstawiciela podzielonemu przez liczbę uczestników.

#31 Walorin

Walorin

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 16.09.2005 - |16:48|

Mam malutki problem :P otórz ..uzbierałem kase na wowa :P lecz nie mam pewności czy na pewno to jest ta gra na która chciałbym poświęcić całą kase.
Postanowiłem zagrać na prywatnych serwerach..wsyzstko robie super..włanczam.realmlist.wtf i zmieniam na set realmlist 83.103.171.50 zapisuje..skrót spowrotem zmieniam na wtf ..włanczam wowa pisze accont (już zarejstrowałem wcześniej konto na ich stronie :) i wyskakuje mi unvalid czy coś takiego.. że poprostu nie moge się połączyć..co jest..co robie nie tak..prosze o pomoc
  • 0

#32 Buniek

Buniek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 20.02.2006 - |13:29|

ej mam pytanie czy ten serv http://www.wowstatus.net/ jest za darmola??
  • 0

#33 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 20.02.2006 - |15:12|

ej mam pytanie czy ten serv http://www.wowstatus.net/ jest za darmola??

Tak, lista serwerów zamieszczonych na stronie to serwery darmowe.

Siara - lvl52 Shaman, Ereb - lvl42 Warlock
  • 0

#34 Buniek

Buniek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 21.02.2006 - |07:27|

A czy ktos z was muglby mi wytlimaczyvc jak to zrobic ??Bo slyszalem ze trzeba jkies patsze cilenta cos pisac w jakims pliku :rolleyes: <_< <_< :afro:
  • 0

#35 Buniek

Buniek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 21.02.2006 - |09:50|

Kurde mam WoW nie orginalnego znalazlem serw http://solidwow2.sytes.net:8090/ zalogowalem siem sciongnelem patcha wgralem do folderu jeszce <jeszcze na mojej plycie z wowem jest crak tez jakis patch>no dobra craka wwalilem i w realmlist.wtf wpislame te numery tego serwa i nie dzila pokazuje siem error can"t connetct to cheat death server :angry:
  • 0

#36 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 21.02.2006 - |11:56|

Kurde mam WoW nie orginalnego znalazlem serw http://solidwow2.sytes.net:8090/ zalogowalem siem sciongnelem patcha wgralem do folderu jeszce <jeszcze na mojej plycie z wowem jest crak tez jakis patch>no dobra craka wwalilem i w realmlist.wtf wpislame te numery tego serwa i nie dzila pokazuje siem error can"t connetct to cheat death server :angry:

Co masz wpisane w realmlist.wtf?
  • 0

#37 Buniek

Buniek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 21.02.2006 - |12:02|

no ja mam wpisane a na jkim ty servie grasz?

mam wipsane tera ju ic bo odinstalnelem ale tak niormalnie to mam tam napisane set realmlist us.logon.worldofwarcraft.com czy muglbys mi wytlumaczyc jak to zrobic po kolei ??
  • 0

#38 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 21.02.2006 - |13:47|

no ja mam wpisane a na jkim ty servie grasz?
mam wipsane tera ju ic bo odinstalnelem ale tak niormalnie to mam tam napisane set realmlist us.logon.worldofwarcraft.com czy muglbys mi wytlumaczyc jak to zrobic po kolei ??

1. Następnym razem uzywaj funkcji "Edytuj" zamiast pisać 2 posty pod rząd.
2. Gram na oryginalnym servie, Deathwing (EU-PVP)
3. Zasada dotycząca wszystkiego (bo nie chcę mi się wgłębiaćw szczegóły tamtego serva):

-wchodzisz na stronę, którą podaleś jaką pierwszą (ta z listą serwerów)
-wybierasz serv na którym chcesz grać
-wchodzisz na jego stronę WWW (powinna być podana) - zakładasz login i hasło
-edytujesz plik realms.wtf Notatnikiem - w miejsce "us.logon.worldofwarcraft.com" wpisujesz adres serwera np.: "realmlist 000.000.00.000" ---> to tylko PRZYKŁAD, adres serwera jest zawsze podany, poszukaj
-pamiętaj aby zainstalować patch którego wymaga serv, nie mam pojęcia gdzie je dostać, ja automatycznie pobieram; poszukaj w google
-milej zabawy z lagiem 3000ms i całą masą bugów
  • 0

#39 Buniek

Buniek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 21.02.2006 - |21:00|

Dzieki za instrukce ale nadal nie wiem jak to zrobic na plycie z moim wowem jest crak patch i jakis start serve.Instaluje gre wgrywam patcha ze strony na ktorej che grac i blond nawet do wowa noie moge wejsc co mam robic??
  • 0

#40 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 22.02.2006 - |13:18|

Dzieki za instrukce ale nadal nie wiem jak to zrobic na plycie z moim wowem jest crak patch i jakis start serve.Instaluje gre wgrywam patcha ze strony na ktorej che grac i blond nawet do wowa noie moge wejsc co mam robic??

Jak można genialnie wydedukować "start serv" odnosi się do zakładania przez ciebie serwera, aby mogli grać inni. Co do patcha to nie mam pojęcia. Jak teraz wygląda twój plik realmlist.wtf?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych