Skocz do zawartości

Zdjęcie

Supernatural - stary wątek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
918 odpowiedzi w tym temacie

#21 Gość_sawyer_*

Gość_sawyer_*
  • Gość

Napisano 15.09.2005 - |16:07|

Dzisiaj odbyła sie premiera 1 odcinka,dlatego mam pytanie czy napisy do 1 odcinka na stronie grupy Hatak pasuja do tego ??? Czy jak to jest :P?

niepasują. trzeba zrobić korektę :(
  • 0

#22 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów
  • Miastoz Wormhole (Kraków)

Napisano 15.09.2005 - |19:49|

Ogladnałem sobie i musze powiedziec ze mi sie podobało :)
Jeden aktor ze Smallville
Jest to raczej bardzie fi niz sci ;)
Ale jestem pozytywnie nastawiony,bede ogladal dalej

Ogladajc serial ,też robiłem w sumie synchro do odcinka.
  • 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler]	Text  [/spoiler]

#23 Gość_sawyer_*

Gość_sawyer_*
  • Gość

Napisano 16.09.2005 - |14:14|

to jak zrobiłeś to może bys gdzies udostępnił?

na hataku nadal lezy wersja tylko do screenera.
  • 0

#24 ujemny

ujemny

Starszy plutonowy

• VIP
  • 556 postów

Napisano 16.09.2005 - |17:42|

Teraz sa dobre bo wkoncu ja to zrobilem :]
ale to nie temat do gadania o napisach ;)

Serial zapowiada sie ciekawie ale jak dla mnie za straszny.
DObrze ze mam zepsuty monitor tzn przepalony i nie widziaelm do konca scenn nocych bo mialem gleboka noc :)

PEACE :P
  • 0

#25 Chavo

Chavo

Kapral

• Użytkownik
  • 162 postów
  • MiastoMazowieckie

Napisano 16.09.2005 - |18:48|

Nawet mi się podobało. Będę oglądał :D .

Użytkownik Chavo edytował ten post 18.09.2005 - |15:50|

• 0
Jeśli nie będziecie używać oczu waszych po to, aby widzieć, to będziecie używać ich po to, aby płakać.

#26 Miras

Miras

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 18.09.2005 - |12:22|

pytanie do tych co ogladali :) czym sie ruzni wersja dvdskr a hdtv?? poza jakoscia obrazu?? dlaczego jedna dluzej trwa
  • 0

#27 bartek

bartek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 22.09.2005 - |11:32|

Dopiero udało mi się obejrzec pierwszy odcinek. Serial zapowiada się interesująco choc pilot raczej średni. Liczę na lepsze następne epizody.
  • 0

#28 magikku

magikku

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 22.09.2005 - |15:41|

pozwole sobie wtrącić to i owo.
po przeczytaniu opisu, zwątpiłem, myślałem że serial okaże się debilnym programem, ze słabym dialogiem i aktorstwem. na szczęście jest inaczej, aktorzy dobrani bdb, świetnie napisany, bardzo dobrze zagrany (tzw chemia między panami) no i niezłe efekty. mam tylko nadzieję że nie zrobi się z tego zbyt głupia papka.
  • 0

#29 Danielle

Danielle

Szeregowy

• Email
  • 55 postów
  • MiastoOgra

Napisano 23.09.2005 - |20:49|

Fajne :) Lubię takie klimaty :P Tylko, żeby nie przynudzali w kolejnych odcinkach, a będzie git ;P
  • 0

Dołączona grafika

Największy bład popełnia ten, kto myśląc, że może zrobić niewiele - nie robi nic...

#30 Gość_sawyer_*

Gość_sawyer_*
  • Gość

Napisano 24.09.2005 - |22:38|

jestem po 1x02 no i niestety zrobiła się papka :( dwoch herosow teraz bedzie jezdzilo po kraju i w kazdym odcinku ratowalo ludzikow od kolejnego potworka.

bardzo slaby scenariusz.
  • 0

#31 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów
  • Miastoz Wormhole (Kraków)

Napisano 25.09.2005 - |00:41|

2 odcinek za mna
Podoba mi sie serial :)
Lubie takie tematy
Fajna była ta laska :hyhy:
  • 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler]	Text  [/spoiler]

#32 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 25.09.2005 - |13:40|

Nic rewelacyjnego ten 1x02. Ale oglądać się da, przynajmniej narazie.
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#33 peterel

peterel

Szeregowy

• Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 25.09.2005 - |15:21|

fajny serialik ... malo jest takich przy ktorych choc przez chwile mozna sie pobac... a ten taki jest :)
  • 0

#34 Gość_jooboo_*

Gość_jooboo_*
  • Gość

Napisano 25.09.2005 - |20:50|

Po nienajlepszym pilocie, drugi odcinek jest... jeszcze słabszy :( . Patrząc na "potwora" z drugiego epizodu, dochodzę do wniosku, że SUPERNATURAL jest niskobudzetówką, a takich seriali stacje telewizyjne nie "pilnują". Pewnie będzie się to bździło przez sezon, góra dwa, a potem to skasują. I dobrze.
  • 0

#35 Chavo

Chavo

Kapral

• Użytkownik
  • 162 postów
  • MiastoMazowieckie

Napisano 25.09.2005 - |21:15|

Nie no nie jest tak źle. Obejrzałem drugi odcinek i śmiem twierdzić, że da się ten serial oglądać. Jeżeli autorzy scenariusza się trochę postarają, to będzie serial z interesującą fabułą. Klimat filmu podoba mi się jak najbardziej.
  • 0
Jeśli nie będziecie używać oczu waszych po to, aby widzieć, to będziecie używać ich po to, aby płakać.

#36 Danielle

Danielle

Szeregowy

• Email
  • 55 postów
  • MiastoOgra

Napisano 27.09.2005 - |09:51|

zmieniłam zdanie co do tego serialu (po obejrzeniu drugiego odcinka) - zrobił się horror, a tego nie lubię, zwlaszcza jak sie ogląda w nocy, potem jak szłam do łazienki myślałam, że zwariuje ze strachu,, ze cos siedzi w kuchni, albo cosprzez drzwi wejsciowe wejdzie. Nie lubię takich wrażeń :D
  • 0

Dołączona grafika

Największy bład popełnia ten, kto myśląc, że może zrobić niewiele - nie robi nic...

#37 Gosiek

Gosiek

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 261 postów
  • MiastoWarszawka

Napisano 27.09.2005 - |10:28|

Do horroru, którego naprawde można się bać, to wg mnie Supernatural jeszcze daleko. ;) Serial ogląda się całkiem przyjemnie, ma ciekawie pomyślane i zarysowane postaci, w pilocie miał też ciekawy pomysł na fabułę. Ale drugi odcinek zapowiada schemat - polujemy na potwora tygodnia i go zabijamy, co nie jest najlepszym rozwiązaniem. Oglądało się to całkiem dobrze, ale nie zachwyciło - można było za dużo przewidzieć a i kreowanie braci na dwóch superbohaterów też trochę naciągane.
  • 0
Blood is life
Blood is the truth...

Interesuje Cię Star Trek? Zapraszam na: www.trek.pl

#38 Gość_jooboo_*

Gość_jooboo_*
  • Gość

Napisano 29.09.2005 - |01:47|

1x03
Nuda, nuda, nuuuda! Odcinek żenująco słaby: drewniane dialogi, katastrofalna gra aktorska, płaski i rozpaczliwie przewidywalny scenariusz. Każdy kolejny odcinek Supernatural jest gorszy od poprzedniego. Zassam jeszcze 1x04 i jak się nie poprawi (w co szczerze wątpię), to będzie jeden serial mniej do oglądania :( .

drugi odcinek zapowiada schemat - polujemy na potwora tygodnia i go zabijamy

Niestety droga Gosiek, dokładnie tak to wygląda :( . "Potwór tygodnia", biedne ofiary i my dwaj bracia herosi. Aha, szukamy jeszcze naszego Taty (też herosa), ale w sumie nam się nie spieszy. Biedne to, strasznie biedne :( .

Użytkownik jooboo edytował ten post 29.09.2005 - |01:52|

• 0

#39 Gaj

Gaj

Sierżant

• Użytkownik
  • 708 postów

Napisano 29.09.2005 - |04:14|

O pilocei pisałem krytycznie, ale dalej jest już tylko zwałka w dół.
Naprawdę jak macie limity na NEO to nie ma sensu ich zużywać na to coś. Biedne potworki mają przerypane i jako miłościcy przyrody powinniśmy im pomóc w zdjęciu serialu. Dzięki zdjęciu serialu sporo borostworów uwolni się od prześladowców. Eh nie kapuję kto takie rzeczy ogląda i po co, a już najbardziej kto to kręci i daje do produkcji.
  • 0

#40 bartek

bartek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 29.09.2005 - |21:52|

Obejrzałem dopiero 1x02. Odcinek wydawal sie lepszy od pilota. Przypomianał niektóre epizody X-Files. Zobacze jeszcze ze dwa kolejne. Jak będzie trzymał ten poziom, co teraz czyli sredni, to chyba dam sobie spokój z tym serialem.

Ten schemat z "potworem tygodnia" przypomina troche pierwszy sezon Smallville, gdzie zawsze był nowy "meteor-freak"....
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych