Skocz do zawartości

Zdjęcie

Alias

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
68 odpowiedzi w tym temacie

#21 Gaj

Gaj

Sierżant

• Użytkownik
  • 708 postów

Napisano 24.02.2006 - |23:38|

A wiek tkoś do kiedy trwa obecna przerwa? Bo to już zaczyna być denerwujące - to oczekiwanie. Mi się sezon 5ty podoba i miło się ogląda, ale coś już długo go nie ma. Nie zdjęli go chyba w pół sezonu, nie?
  • 0

#22 czarownica

czarownica

Kapral

• Użytkownik
  • 217 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 24.02.2006 - |23:57|

A wiek tkoś do kiedy trwa obecna przerwa? Bo to już zaczyna być denerwujące - to oczekiwanie. Mi się sezon 5ty podoba i miło się ogląda, ale coś już długo go nie ma. Nie zdjęli go chyba w pół sezonu, nie?

Od 2 marca w USA kolejne odcinki i od razu dwa. Ja tez czekam :)
  • 0

#23 markodelamor

markodelamor

Szeregowy

• Użytkownik
  • 12 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 28.02.2006 - |20:16|

Jennifer Garner urodziła dziecko w grudniu. Ciekawe ja to połączą w serialu :) ale juz niebawem... :)
  • 0

#24 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 02.03.2006 - |15:46|

Zaraz mnie trafi miał dzisiaj lecieć alias a dokładnie dwa odcinki, a tu [beeep], znowu nie poleci. Wogóle w tym miesiącu nie poleci, jaja sobie robią w tym USA, taka długa przerwa. :/
  • 0

#25 Lucas7

Lucas7

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 119 postów
  • MiastoJaworzno

Napisano 02.03.2006 - |18:59|

No niestey, kolejne odcinki dopiero w kwietniu a dokładnie 19 kwietnia, ale za to będą dwa odcinki naraz :)
A teraz zła wiadomość, 5 sezon zakończy się na 17 odcinku i bedzie to definitywny koniec serialu :(
  • 0

#26 markodelamor

markodelamor

Szeregowy

• Użytkownik
  • 12 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 06.03.2006 - |00:17|

Ze sie spóźniają to jakoś jeszcze moge przełknąć... ale ze koniec tak szybko?? To juz przegiącie.. mogli chociaż normalnie dociągnąć do konca 5 sezonu... ehh szkoda :(

Użytkownik markodelamor edytował ten post 06.03.2006 - |00:17|

• 0

#27 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 06.03.2006 - |08:44|

co wy gadacie? jaki koniec serialu? dlaczego? to ze serial zrobil sie kulawy odkad zabili Vaughna to fakt ale zeby konczyc serial ?czyja to wina? producentow czy Garner ?
  • 0

#28 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 06.03.2006 - |17:53|

co wy gadacie? jaki koniec serialu? dlaczego? to ze serial zrobil sie kulawy odkad zabili Vaughna to fakt ale zeby konczyc serial ?czyja to wina? producentow czy Garner ?

Coraz słabszej oglądalności.
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#29 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 06.03.2006 - |21:48|

ja pier....nicze :o
czyli 17 bedzie ostatnim? moze chociaz film jakis zrobia po zakonczeniu serialu gdzie sie wszystko wyjasni ?
bo watek z Prophet 5 zostal dopiero zaczety a juz ma sie skonczyc? jakos to wszystko dennie wyglada i wychodzi na to ze watek Nadii tez nie zostanie rozwiazany :buu:
  • 0

#30 mortis4321

mortis4321

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 139 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 13.03.2006 - |22:22|

ja pier....nicze :o
czyli 17 bedzie ostatnim? moze chociaz film jakis zrobia po zakonczeniu serialu gdzie sie wszystko wyjasni ?
bo watek z Prophet 5 zostal dopiero zaczety a juz ma sie skonczyc? jakos to wszystko dennie wyglada i wychodzi na to ze watek Nadii tez nie zostanie rozwiazany :buu:

Z drugiej strony skoro zostalo tylko 8 odcinkow do konca to moze tworcy zaserwuja nam akcje non stop do samego konca. Jak dla mnie decyzja o zakonczeniu serialu w tym momencie jest sluszna, bo jakiego nowego (potezniejszego) wroga mogliby jeszcze wymyslic? Fakt faktem, ze mogliby zrobic te 22 odcinki i wszystkie watki spokojnie zakonczyc, a tak mam dziwne obawy, ze nie wszystko zostanie wyjasnione.

No to moze jeszcze link do trailera dalszej czesci sezonu: LINK

Użytkownik mortis4321 edytował ten post 30.03.2006 - |06:47|

• 0

#31 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 13.03.2006 - |22:27|

wow, dzieki za link :)
wlamanie sie do CIA? juz nie moge sie doczekac tego odcinka bo ciekaw jestem jak to zrobia :)
wlamac sie do jednego z najbardziej strzezonych budynkow na swiecie nie bedzie latwo :)
  • 0

#32 mortis4321

mortis4321

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 139 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 22.04.2006 - |10:26|

Kilka dni temu 5 sezon Aliasa zostal wznowiony (wyemitowano 2 odcinki) i musze przyznac, ze jak tak to ma juz teraz do konca wygladac, to zapowiada sie jedna z lepszych koncowek calych serii. Dosc sporo rzeczy sie wyjasnia i jest jedna bardzo wazna (i jak dla mnie dosc zaskakujaca scena) na koncu odcinka 11, nie bede zdradzal ale polecam zobaczyc :) .
Co do tego skroconego finalowego sezonu to faktycznie troche dziwnie to z Prophet Five wyglada, dopiero co sie o tym dowiedzieli i juz maja sobie z tym poradzic. Ale z tego co czytalem gdzies na http://www.thefutoncritic.com/ (niestety nie moge teraz znalezc odpowiedniego newsa) to jednak wszystkie watki maja zostac zakonczone, wiec zobaczymy jak to w rezultacie wyjdzie.
Ogolnie troche szkoda, ze chca zakonczyc serie, no ale nie ma co sie dziwic niskiej ogladalnosci po dosc slabym 4 sezonie i nienajlepszych pierwszych odcinkach sezonu 5.

Użytkownik mortis4321 edytował ten post 22.04.2006 - |10:27|

• 0

#33 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 26.04.2006 - |16:58|

zgadzam sie ze koniec t5 sezonu moze byc jednym z najlepszych :)
» Click to show Spoiler - click again to hide... «
i to wszystko tylko w dwoch odcinkach? moim zdaniem rewelacja i widac ze jak sie chce to mozna zrobic rewelacyjne odcinki :)
  • 0

#34 markodelamor

markodelamor

Szeregowy

• Użytkownik
  • 12 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 27.04.2006 - |11:28|

A ja wam powiem ze spodziewałem sie tego co bylo na koncu 5x11. Juz nie takie "JAJA" bywały w tym serialu, wiec - oczywiscie bylem zaskoczony, ale nie tak baardzo :D
A ogólnie? SUUPEERRR :):)
  • 0

#35 marcin

marcin

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 201 postów
  • MiastoGrudziądz

Napisano 28.04.2006 - |10:18|

Mam wrażenie, że gdyby bardziej przyłożyli się do czwartego sezonu (który był zupełnym niewypałem), to piąty nie musiałby być ostatni... Obejrzałem na razie pięć odcinków piątego sezonu, ale już widać, że to najciekawsze odcinki całego serialu. Szkoda, że odcinek 5x17 będzie finałem serialu. :(
  • 0
Everything happens for a reason!

#36 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 30.04.2006 - |16:24|

zgadzam sie z toba, bo ogolnie to swietny serial, ale moze koniec sezonu 5 wynagrodzi nam zakonczenie serialu? mam nadzieje ze ta Irina w koncu zginie, i ze to Sydney ja zabije :)
  • 0

#37 siarenka

siarenka

Starszy kapral

• VIP
  • 308 postów
  • MiastoKatowice/Chorzów

Napisano 30.04.2006 - |21:52|

Musze powiedziec, ze w odcinkach 10,11,12 nazbierali tyle niespodzianek, ze na prawde z przyjemnoscia sie oglada. I szkoda, ze zbliza sie koniec.
Miejmy nadzieje, ze watki zostaną pokonczone nie "na sile".

Polecam odcinek 5x12 :>
  • 0

#38 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 02.05.2006 - |01:29|

juz ogladniety :)
kurde, dlaczego nie potrafili robic takich odcinkow wczesniej?
od razu widac ze zbliza sie koniec serii, bo tworcy maja wspaniale pomysly.
moze to ta dluga przerwa im tak dobrze zrobila :)
z przyjemnoscia zobaczylem dwie postacie z poczatkowych sezonow, o ktorych pozniej bylo juz cicho :)
powtarza sie sytuacja, jaka byla z przyjaciolka Sydney, ktorej zrobili to samo :)
tylko nie rozumiem jednego -

• 0

#39 mortis4321

mortis4321

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 139 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 02.05.2006 - |11:52|

tylko nie rozumiem jednego -

• 0

#40 Gaj

Gaj

Sierżant

• Użytkownik
  • 708 postów

Napisano 05.05.2006 - |00:15|

Tak czy owak to szkoda tego niezapomnianego klimatu z Alias. Po 5-17 czegoś na rynku seriali będzie brakować.
ALias w wielu punktach był całkowicie niepowtarzalny i klimatyczny. Akurat wg mnie to "śmierć" Vaughna była dobrym pomysłem, bo nużący już misiek był...
Generalnie ostatnie odcinki mocno kopią i zgadzam, się, że zanosi się na jedną z najlepszych końcówek seriali. Ostatnie odcinki podobały mi się bardziej niż ostatnie Prison Break. A dla staruszka ALiasa, z ciężarną główną bohaterką, to wielki komplement.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych