Skocz do zawartości

Zdjęcie

>Konkurs FanFiction<

• Zamknięty Temat jest zamknięty
47 odpowiedzi w tym temacie

#21 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 17.10.2003 - |11:23|

O ile sie nie myle bylam w tym temacie ladnych pare dni temu i wtedy byla dokladnie taka sama liczba oddanych glosow :huh:
Mam pewne obawy, ze ich wiecej nie bedzie <_< , ej ludzie ludzie :o ale kompromitacja.

Nie wiem czy oplaca sie czekac do 1.11 bo jak mowilam od dawien dawna nikt nie zaglosowal bylo tyle czasu, ze kazdego fica mozna bylo w te i spowrotem przeczytac z 10 razy i zaglosowac, jak do teraz tego nie zrobili to pewnie juz nie zrobia <_<
  • 0

Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"

#22 mathix

mathix

Sierżant

• VIP
  • 686 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 17.10.2003 - |13:07|

W takim razie ja się zapytam: czy ktoś jeszcze nie skończył czytać ficów, a ma zamiar zagłosować?
  • 0
There are 10 types of people in this world.
Those who understand binary and those who don't.

#23 Gość_Sharal_*

Gość_Sharal_*
  • Gość

Napisano 25.10.2003 - |20:52|

Zadałem sobie trud czytania i miałem naprawdę wielki dylemat, na które opowiadanie zagłosować. Wszystkie są dobre, al w moim przeświadczeniu wybija się tutaj <cenzura antylobbingowa :P >. To jest warte przeczytania.
  • 0

#24 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 25.10.2003 - |21:26|

Sharal stary ty wróciłeś!!!!hehe gdzieś ty się podziewał co???!!!!Powinieneś brać udział w tym konkursie,ale zniknąłeś....myślę,że następnym razem w konursie będą twoje opowiadania:)
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#25 Gość_Sharal_*

Gość_Sharal_*
  • Gość

Napisano 25.10.2003 - |21:43|

Sharal stary ty wróciłeś!!!!hehe gdzieś ty się podziewał co???!!!!Powinieneś brać udział w tym konkursie,ale zniknąłeś....myślę,że następnym razem w konursie będą twoje opowiadania:)

Sami nie mogliście zgłosić, czy muszę myśleć o wszystkim sam :P

BTW Mam małą sugestię. W następnych odsłonach, dajcie zasadę 1 autor 1 opowiadanie (trochę po snajpersku). Oszczędzi to zamieszania, zmniejszy ilość fanficów do przeczytania i wogóle ankieta będzie mniejsza :)
  • 0

#26 mathix

mathix

Sierżant

• VIP
  • 686 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 26.10.2003 - |10:55|

Z początku miałabyć nieogranicznona liczba :D.
  • 0

#27 mirc

mirc

Starszy sierżant

• Administrator
  • 818 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 26.10.2003 - |10:58|

cos widze ze stan punktowy sie niezmienia od dluzszego czasu
Sometimes, the best way to hide the truth is to keep it in plain sight.

#28 MrSatan

MrSatan

Wielki Organizator

• VIP
  • 119 postów
  • MiastoNorthampton

Napisano 27.10.2003 - |21:15|

Ufffff obszerne dziela!!! Naprawde duuuuzo pracy wlozyliscie ale zdecydowanie najbardziej podobal mi sie IS IT MAGIC? !!!!! Ale DUZE brawa dla wszystkich.
  • 0
[img]http://http://forum.gwrota.com/public/style_images/7_7_new_skin_venom_kolor.gif[/img]

#29 mirc

mirc

Starszy sierżant

• Administrator
  • 818 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 28.10.2003 - |09:46|

Ufffff obszerne dziela!!! Naprawde duuuuzo pracy wlozyliscie ale zdecydowanie najbardziej podobal mi sie IS IT MAGIC? !!!!! Ale DUZE brawa dla wszystkich.

no offence ale pisanie co sie podoba nie zmienia faktu ze jeszcze trzeba zaglosowac a zmiany niezauwazylem przy konkretnej pozycji :)

WIEKSZOSC ZAPOMINA O ODDANIU GLOSU!!!

Użytkownik mirc edytował ten post 28.10.2003 - |09:47|

Sometimes, the best way to hide the truth is to keep it in plain sight.

#30 mathix

mathix

Sierżant

• VIP
  • 686 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 28.10.2003 - |14:56|

A może MrSatan już zagłosował tylko teraz się wypowiedział? Jeśli jednak jeszcze nie głosowałeś, MrSatan to przydałoby się, abyś to zrobił. Zwłaszcza, że podobał Ci się mój fic. :D :P
  • 0

#31 gulus

gulus

Sierżant

• VIP
  • 757 postów

Napisano 28.10.2003 - |15:09|

Chyba nie głosował, bo 5 głosów jest już od jakiegoś czasu, chyba że ja coś przegapiłem.

gulus zagłosowawszy wcześniej
  • 0

#32 mathix

mathix

Sierżant

• VIP
  • 686 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 28.10.2003 - |17:26|

No to nie pozostaje nam nic innego jak czekać na posta MrSatana. Konkurs kończy się za cztery dni, więc proszę o sprężenie się. :)
  • 0

#33 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 28.10.2003 - |18:56|

Tu powinno być chociaż ze 300 głosów patrzać po stronie udzielających się użytkowników.....heh....jest 16...Bravooo!!!!Bravooooo!!!!!!!! Bravissimo!!!!!!!!!
:angry: :angry: :angry:
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#34 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 28.10.2003 - |21:28|

Byc moze czesc osob wogole nie wchodzi do tego dzialu i nie wie o konkursie.
Osobiscie jestem ciekawa kto wogole glosowal :P .
Ja oddalam swoj glos juz dawno temu i nie moge sie doczekac wynikow , choc wyglada na to ze dwa fanfici zajmuja 1 rownorzedne miejsce (watpie zeby ktos jeszcze zaglosowal :| ) , a jesli chodzi o najpopularniejszego autora to jest jeden zdecydowany faworyt :D .
Oczywiscie moze sa tacy ktorzy z podjeciem decyzji czekaja do ostatniego dnia zeby zutem na tasme sprawic ze ktorys fic wygra. Moze tak postanowila postapic wieksza czesc forumowiczow i dlatego tak malo osob glosyoddalo a pod koniec posypia sie setkami :blink: Hmmmm jakos sama w to nie wierze :(
  • 0

Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"

#35 mathix

mathix

Sierżant

• VIP
  • 686 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 28.10.2003 - |21:31|

Też w to nie wierzę. W takim wypadku powinny się posypać głosy przy zbliżaniu się do pierwszego terminu zakończenia konkursu.
  • 0

#36 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 28.10.2003 - |21:43|

Ja oddałem jako 1 swój głos....i oczywiście zgodnie z zasadami Fair-Play oddałem głos na nie swój fanfic...a na Mathixa...tylko nie pamiętam już który :D
  • 0

#37 Gość_Sharal_*

Gość_Sharal_*
  • Gość

Napisano 29.10.2003 - |16:34|

I proszę państwa ostatnia prosta w "grand prix ficów" :)

Prowadzą "Is It Magic" z teamu Matrix i "Słuszna Sprawa" z Castor Krieg. Zaraz za nimi "Mine" i "Future War" również od Matrixa. Próbuje się do nich przebić "Ostatni Rozkaz" Zbzikowanej. Reszta tworzy zwarty peleton, w którym nie ma żadnych oznak wyłamywania się nowych Ficów. Pomimo małej ilości reklamodawców (czyt. głosujących), mogło jednak dojść do tego spektakularnego starcia najlepszych, najwspanialszych, najpotężniejszych polskich ficów jakie widział świat, a których moja debilna osoba nawet nie jest godna prawić krytycyzmu lub choćby nawet wycierać własnym ubraniem tuszu z ich kartek.

P.S. Dramatyczne co nie :) .
  • 0

#38 mathix

mathix

Sierżant

• VIP
  • 686 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 29.10.2003 - |17:02|

Najbardziej dramatyczne jest to, że ja nie jestem

Matrix

, tylko mathix. :D
  • 0

#39 Gość_Sharal_*

Gość_Sharal_*
  • Gość

Napisano 29.10.2003 - |17:57|

Sorry podobnie brzmi, a ja jak mówiłem jestem lamą, debilem, pozerem, śmietnikowcem i wogóle najgorszą rzeczą, która zdarzyła się wszechświatowi
  • 0

#40 zbzikowana

zbzikowana

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 76 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 29.10.2003 - |18:06|

Hm... hmm.... hm....
Przykro mi, ale ja też się "wyuwaguję" (co za neologizm!! ;) ):
proszę bardzo o pisanie mojego nicka z MAŁEJ litery.
Uwaga do wszystkich, którzy tak piszą (było w iluś miejscach, ale po co pisać to setki razy?) - błagam, piszcie mój nick z małej litery

Tak jakoś wypadło, że teraz mi się zebrało na poprawianie :huh: .

LUDZIE, CZYTAĆ I GŁOSOWAĆ!! NIE WIERZĘ, ŻE TYLKO 16 OSÓB UCZESTNICZY AKTYWNIE W FORUM. DOLICZYLIBYŚMY SIĘ DUŻO WIĘCEJ, WIĘC CO JEST??!! WYSILCIE TROSZKĘ OCZY...

Użytkownik zbzikowana edytował ten post 29.10.2003 - |18:08|

• 0
Vita sine libris mors est.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych