Cooooo?Bosh Vol 7 jak mogłeś Toż to zniewaga.Przecierz pierwszy odcinek jest jednym z lepszych z pierwszej serii.Nieeeeładnie :bag:a ja jestem fanem lost'a od dawien dawna i wstyd się przyznać, ale dopiero wczoraj obejrzałem pierwszy odcinek, bo jak się serial pojawił uważałem, że to będzie głupie i z nudów rok temu obejrzałem 2 odcinek, a 1 dopiero wczoraj i naprawdę fajnie sie zaczał ... to powitanie
Odcinek 001 - S01E01 - Pilot - Part 1
Rozpoczęty przez
marcin
, 27.01.2005 - |22:58|
24 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24.07.2006 - |20:38|
Napisano 25.11.2006 - |15:17|
CZeść wszystkim. jestem fanem losta od samego początku emisji, ale nie widziałem 1. odcinka. Najbardziej interesuje mnie scena rozbicia się samolotu. Może ktoś rzuci jakiś link?? Z góry dziękuję.
Napisano 13.10.2007 - |22:19|
Pocz atek był całkiem niezły szczegulnie wstęp gdy Jack budzi się w dzungli która sama w sobie jest przerażająca. Owszem może i jest kilka niedociągnęć ale jak na początek fajnie wyszło. Jack wyszedł w tym odcinku na bohatera ratując pasażerów.
Napisano 29.11.2007 - |09:17|
dziękuje chłopaki pozdrawiam!
Napisano 05.03.2009 - |17:00|
Tempo mam. Nigdy jeszcze styczności z LOST'em nie miałem i postanowiłem, że w końcu trzeba zacząć.
Ogólnie to mi się podobało. Pomysł jest świetny. "Coś" straszy ludzi na wyspie... I ratunek nie nadejdzie, póki co... Co do bohaterów to jakoś nikogo od razu nie znienawidziłem. Wszyscy są w porządu, jak na teraz.
Biorę się za nastepne.
Ogólnie to mi się podobało. Pomysł jest świetny. "Coś" straszy ludzi na wyspie... I ratunek nie nadejdzie, póki co... Co do bohaterów to jakoś nikogo od razu nie znienawidziłem. Wszyscy są w porządu, jak na teraz.
Biorę się za nastepne.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych