Skocz do zawartości

Zdjęcie

Pokaż swoją twarz...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
368 odpowiedzi w tym temacie

#21 SZOPEN

SZOPEN

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 111 postów
  • MiastoPolice koło Szczecina

Napisano 10.10.2003 - |09:47|

Jak będę miał chwilkę czasu to postaram się coś zeskanować i wrzucić. W poniedziałek powinna być.
  • 0
SETI@HOME POLICETEAM
www.policeteam.com

#22 Sfinks

Sfinks

Kapral

• Użytkownik
  • 245 postów
  • MiastoWarszawa / Michalin

Napisano 10.10.2003 - |22:56|

Z tajemniczoscia to sie zgadza wkoncu egipt to jedna z najwiekszych zagadek :P :P a Sfinks jest jeszcze wieksza :P

Jak znajde jakas swoja fote zeskanowana to ja wrzoce ale to bedzie ciezkie bo nie wiem gdzies sie taka moze paletac :P
  • 0
Łże elita, lumpen liberał, wykształciuch, ZOMO, hołota ... ciag dalszy (komplementów) nastąpi

#23 Tomciak

Tomciak

Organizator

• VIP
  • 398 postów
  • MiastoWszechświat - Nasza galaktyka - Układ słoneczny - Ziemia - Europa - Polska - Śląsk - Gliwice - mój fotel

Napisano 11.10.2003 - |13:13|

Podobnie do Ksyraxa, przeedytoałem zdjęcie ze zlotu i umieściłem we właściwym miejscu... I w ten sposób można mnie znaleźć na tym forum aż w 2 miejscach... ;)
  • 0
Tom

T.O.M.C.I.A.K.: Transforming Obedient Machine Calibrated for Infiltration and Accurate Killing

Czuję, że budzi się we mnie zwierzę... Ale obawiam się, że to leniwiec...

#24 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 11.10.2003 - |14:59|

Podobnie do Ksyraxa, przeedytoałem zdjęcie ze zlotu

Trzeba było być na zlocie :( , to i ja miałbym zdjątko . Ale na dniach spodziewam się coś fajnego mieć :) i wtedy wrzuce .
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#25 jarmat

jarmat

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów
  • MiastoRadom

Napisano 18.10.2003 - |20:21|

Hmmm - przyczyny moga byc dwie:

1 - mamy na forum ludzi zakompleksionych i malo odwaznych :D
2 - uzytkownicy forum uwielbiaja tajemnice :D i tajemniczosc :D

Coz ze swej stronki moge jedynie miec nadzieje iz prawdziwym powodm jest pkt 2 :D Ale jak to jest na prawde - who knows :D

A moze po prostu cyfrak i skaner nie sa tak popularne jak sie wydaje? Ja na przyklad nie mam ani jednego ani drugiego. Prawde mowiac to nie mam w domu nawet drukarki.
  • 0
There is always a bigger fish.

#26 Gość_Szeryfek1985_*

Gość_Szeryfek1985_*
  • Gość

Napisano 07.11.2003 - |23:42|

jarmat, ale mi nawet nie mow, ze nigdy jej nie potrzebowales, bo w to nie uwierze:P dla mnie drukarka jest jak noga ktorej niemam.ciekawe ile razy drookowales u kumpla/kumpeli :P
  • 0

#27 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów
  • MiastoWarszawa / Częstochowa

Napisano 08.11.2003 - |11:59|

jarmat, ale mi nawet nie mow, ze nigdy jej nie potrzebowales, bo w to nie uwierze:P dla mnie drukarka jest jak noga ktorej niemam.ciekawe ile razy drookowales u kumpla/kumpeli :P

Hmm - moze jestem upierdliwy - ale troszke to nie na temat. Prosimy nie draznic userow - bywaja baaaaardzo niebezpieczni :D
Gdybym mial niebios haftowane szaty,
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...

#28 Thor

Thor

Starszy szeregowy

• VIP
  • 112 postów
  • MiastoCiechanów

Napisano 16.11.2003 - |20:26|

W temacie jak wyglondamy umieściłem swoje foto oczywiście potem pare osob dziwnie przestalo odpowiadac na forum ale ja tam ostrzegałem :lol:
Jak bedę mial dostep do dobrego cyfraka to oczywiście że zapodam fotke lubie szokować ludzi :D
  • 0
Sg1 - Far - B5 Rulezzzzzzzzz !!!!!!!!!!!!!

Come to me play with me can't You see i'm just the sex mashine !!

#29 121277

121277

Wielki Organizator

• VIP
  • 561 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 16.11.2003 - |21:30|

Co do komputerów to jestem mało obeznana.
Nie mam skanera. Nie mam zeskanowanego aktualnego zdjęcia.
Nawet jakbym miała zeskanowane to nie wiem, czy potrafiabym je zamieścić.
Na pewno wkrótce zamieszczę (z pomocą Męża) zdjęcie z moją wersją fryzury Carter.
A na razie można obejrzeć moje zdjęcie zrobione we wrześniu 2002 na stronce: http://rumianek.gd.p...=&id=710&poz=23
  • 0
Daleka droga
do serca człowieka
zimnego jak głaz

Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas

Dołączona grafika

Mój świat

#30 Unkessan

Unkessan

Szeregowy

• Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 17.11.2003 - |04:04|

Jestem od niedawna na tym forum, pierwsze moje, zapewne i innych nowych, jest utoższamianie autorów postów z fotką ("Avatar" dotyczy oczywiście wizerunków z twarzą) odpowiadając na czyjegoś posta, ma się podświadome wrażenie pisania skierowanego do osoby bedącej na fotce, mimo że wiadomo, że to np. bohater z filmu. Weźmy np. Kowalsky, jackert, czy AtroN, bardziej pamieta się twarz obok postu. Trochę mialem mieszane uczucia czytając post od 121277, gdzie fotka obok nie pokrywala się z osoba która to pisała... z kobietą :huh: , oczywiście to nic złego, broń Boże! Dopiero później poznaje się osoby coraz bardziej i wnikliwiej się im przygląda a przy okazji, ogląda się też ich fotki (jak są). Też wychodzę z anonimowości :ph34r: . Nie jest to mój super wizerunek, ale nic lepszego nie miałem :( . Pozdrawiam :D
  • 0
"Wszystko jest trudne, nim stanie sie proste."

#31 Tomciak

Tomciak

Organizator

• VIP
  • 398 postów
  • MiastoWszechświat - Nasza galaktyka - Układ słoneczny - Ziemia - Europa - Polska - Śląsk - Gliwice - mój fotel

Napisano 17.11.2003 - |14:00|

Trend jest dobry, coraz więcej zdjęć, ale biorąc pod uwagę, że userów mamy dobrych kilka setek, a zdjęć w najlepszym przypadku kilkanaście, dysproporcje są nadal duże...
  • 0
Tom

T.O.M.C.I.A.K.: Transforming Obedient Machine Calibrated for Infiltration and Accurate Killing

Czuję, że budzi się we mnie zwierzę... Ale obawiam się, że to leniwiec...

#32 Sfinks

Sfinks

Kapral

• Użytkownik
  • 245 postów
  • MiastoWarszawa / Michalin

Napisano 20.11.2003 - |04:06|

Jak wykopie jedno z niewielu nadajacych sie :P fotek do pokazania to je tutaj umieszcze
  • 0
Łże elita, lumpen liberał, wykształciuch, ZOMO, hołota ... ciag dalszy (komplementów) nastąpi

#33 121277

121277

Wielki Organizator

• VIP
  • 561 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 21.11.2003 - |23:17|

Wiecie, tak sobie pooglądałam właśnie zamieszczone fotki. i w sumie nasuwa się jeden wniosek. Po co umieszcaac tu fotki jak nawet Grupa Zarządzająca czyli Modowie, Admini i sam Szef nie umieścili swoich zdjęc...powinni przecież dac przykład...i wypracowac pewną tradycję...nikt nie czuje się zobowiązany do umieszczania swojej podobizny...bo góra nie mobilizuje...
  • 0
Daleka droga
do serca człowieka
zimnego jak głaz

Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas

Dołączona grafika

Mój świat

#34 ArTi

ArTi

Kapral

• VIP
  • 187 postów
  • MiastoMielec

Napisano 25.11.2003 - |12:12|

Wysłane
Proszę nie krzyczeć ze strachu
  • 0
Być człowiekiem to znaczy zmieniać się by stać się lepszym
J.L. Picard

Teoria jest wtedy gdy nic nie działa choć wszystko jest wiadome.
Praktyka jest wtedy gdy wszystko działa choć nikt nie wie dlaczego.
Łącze teorie z praktyką, nic nie działa i nikt nie wie dlaczego

#35 Harriet Canberra

Harriet Canberra

Kapral

• Użytkownik
  • 182 postów
  • MiastoUkład czarnego słońca

Napisano 25.11.2003 - |14:33|

Hej.
Poszłam za trendem i wreszcie możecie zobaczyć Canberrę z krwi i kości, czyli mnie. Nareszcie mi się udało podczepić to zdjęcie, bo kuż traciłam nerwy!
Ten poblask to uruchomione wrota, he,he ... B)
  • 0
Marines nie umierają nigdy, jedynie idą do piekła się przegrupować!

#36 Ksyrax

Ksyrax

Kapral

• Użytkownik
  • 236 postów
  • MiastoGniezno

Napisano 25.11.2003 - |17:28|

Fajnie, że przybyło kilka nowych twarzy, a raczej ujawniło się. Zawsze to wygodniej pisać z kimś o kim wie się jak wygląda.
Jeżeli chodzi o uwagę 121277 to faktycznie nie ma twarzy najważniejszych osób ale można niektótych z tych osób znaleźć w kilku postach opisujących nasze zloty. Może z czasem ujawnią się wszyscy :rolleyes: :D
  • 0
Nic na świecie nie zostało tak sprawiedliwie rozdzielone jak rozum: każdy uważa, że otrzymał dostateczną porcję. Jacques Tati.

#37 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów
  • MiastoWarszawa / Częstochowa

Napisano 27.11.2003 - |01:06|

Nareszcie cos sie ruszylo - gratuluje odwagi i nadal zaluje ze jest nas tak malo :D. Mam takze nadzieje ze naczalstwo sie w koncu przylaczy i bedzie swiecic przykladem :D
Gdybym mial niebios haftowane szaty,
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...

#38 JoVisH

JoVisH

Starszy kapral

• VIP
  • 336 postów

Napisano 01.12.2003 - |18:37|

Macie mnie kawałek na fotce. Cały się nie pokażę, bo się wstydzę :unsure: .
  • 0
"...something takes a part of me..."

#39 Ryfa

Ryfa

Szeregowy

• Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 02.12.2003 - |11:34|

Podobnie do Ksyraxa, przeedytoałem zdjęcie ze zlotu

Trzeba było być na zlocie :( , to i ja miałbym zdjątko . Ale na dniach spodziewam się coś fajnego mieć :) i wtedy wrzuce .

a ja swojego niedam z racji tego iz ryfa bedąc ryfą pragnie pozostac anonimowy. (przynajmniej do pierwszego zlotu, a tam i tak będę robić jako elektron orbity Obiego (bez urazy misiu :D )
  • 0

#40 Wiluss

Wiluss

Szeregowy

• Użytkownik
  • 54 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 18.12.2003 - |00:55|

Ta moja fotka jest już od początku ... zresztą kto tu na to patrzy:) hehehe umieszczenie zdjęcia tu nic nie kosztuje hehe ludzie nie bójcie się to nie boli. Nikt jak sądze podrywał was tez nie będzie... :)
:D :) :P
  • 0
Life is what happens when you
plan to do other things -John Lennon

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych