Skocz do zawartości

Zdjęcie

Przyszłość Farka

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
207 odpowiedzi w tym temacie

#21 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 20.11.2003 - |17:44|

...myślę że jak dhwyci to i cały sezon wyprodukują...chciałbym

Wszystko zależy od jednej żeczy . Ile stacji na Swiecie kupi te odcinnki . Im wiecej tym wieksza szansa że zostanie podjenta decyzja o jeszcze jednym sezonie - Ach żeby tak np. TVP kupiło :D .
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#22 RaNdaLL

RaNdaLL

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 104 postów

Napisano 22.11.2003 - |03:20|

Święte słowa bracie. :) Choć niewielkie są na to szanse żeby TVP albo jakakolwiek inna niekodowana polska stacja wykupiła te odcinki. (niestety :( )
  • 0

#23 Toczek

Toczek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 01.12.2003 - |22:49|

dopiero teraz dowiedzialem sie ze bedzie kontynuacja :) fajno :D

Użytkownik Toczek edytował ten post 01.12.2003 - |22:50|

• 0
nihil novil

#24 dzidzia

dzidzia

Kapral

• VIP
  • 189 postów
  • Miastowielkopolska

Napisano 04.12.2003 - |15:00|

Wiemy, ale nie powiemy skad. ;)
Nie mialbym nic przeciwko kontynuacji serialu, ale nie takie informacje na sieci okazywaly sie byc wyssanymi z brudnego palca. Wiec moim zdaniem nie ma sie co podniecac dopoki podobna oficjalna informacja nie wyplynie z jakiegos zrodla zwiazanego z produkcja (finansowaniem) serialu.

Użytkownik dzidzia edytował ten post 04.12.2003 - |15:00|

• 0
Maruda
1. Praca uszlachetnia, lenistwo czyni szczesliwym. Wybor nalezy do ciebie - Minister Zdrowia
2. Sikanie z wiatrem jest pójściem na łatwiznę

Moje napisy znjadziesz na: hatak.pl [Dead Like Me], [Smith] i i mogłeś znaleźć na Ś.P. napisy.org [Two and a Half Men], [Gilmore Girls 7]

#25 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 04.12.2003 - |18:23|

ale nie takie informacje na sieci okazywaly sie byc wyssanymi z brudnego palca. Wiec moim zdaniem nie ma sie co podniecac dopoki podobna oficjalna informacja nie wyplynie z jakiegos zrodla zwiazanego z produkcja (finansowaniem) serialu.

Jednak otwożenie biur związanych z serialem po dłuszym okresie zamknięcia i odkużanie scenerji coś chyba jednak oznacza??. Czy też się myle ??
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#26 dzidzia

dzidzia

Kapral

• VIP
  • 189 postów
  • Miastowielkopolska

Napisano 05.12.2003 - |00:01|

w artykule ktory jest podstawa tego powszechnego entuzjazmu nic na ten temat nie widze.

Użytkownik dzidzia edytował ten post 06.12.2003 - |13:38|

• 0
Maruda
1. Praca uszlachetnia, lenistwo czyni szczesliwym. Wybor nalezy do ciebie - Minister Zdrowia

Moje napisy znjadziesz na: hatak.pl [Dead Like Me], [Smith] i i mogłeś znaleźć na Ś.P. napisy.org [Two and a Half Men], [Gilmore Girls 7]

#27 mmisiek

mmisiek

B5 SuperFan

• Email
  • 1 219 postów
  • MiastoKnurów ---> Śląsk

Napisano 05.12.2003 - |09:17|

a ja tam wierzę Castorowi - on zawsze podawał sprawdzone i pewne informacje.
  • 0
Chcesz wiedziec o jakich serialach można ze mną porozmawiac ?? Kliknij TUTAJ

Dołączona grafika

#28 dzidzia

dzidzia

Kapral

• VIP
  • 189 postów
  • Miastowielkopolska

Napisano 05.12.2003 - |10:45|

Mam imiennika, ktory zwany byl niewiernym. Stad moze moje watpliwosci. ;)
  • 0
Maruda

#29 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 05.12.2003 - |19:03|

w artykole ktory jest podstawa tego powszechnego entuzjazmu nic na ten temat nie widze.

Zeczywiściew w tym artykule nic o otwarciu biur nie było, ale za to kolejnym (bedącym gdzieś na Farscape.pl) jest info jak kilku dzienikaży z pisma sf prubowało się dowiedzieć coś więcej i okazało się że biuro serialu jest otwarte (co prawda jeszcze nikt nie wypowiadał się oficjalnie ) i dodatkowo wyciągają z magazynu dekoracjie .
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#30 MrSatan

MrSatan

Wielki Organizator

• VIP
  • 119 postów
  • MiastoNorthampton

Napisano 06.12.2003 - |13:22|

FARSCAPE RETURNS tutaj sa doniesienia na temat tego ze Farscape wroci. A jednak sie doczekalismy JUHUHUHUHUHUHUHU
  • 0
[img]http://http://forum.gwrota.com/public/style_images/7_7_new_skin_venom_kolor.gif[/img]

#31 dzidzia

dzidzia

Kapral

• VIP
  • 189 postów
  • Miastowielkopolska

Napisano 06.12.2003 - |13:40|

FARSCAPE RETURNS tutaj sa doniesienia na temat tego ze Farscape wroci. A jednak sie doczekalismy JUHUHUHUHUHUHUHU

Ten link byl juz w tym topiku podawany (na stronie nr. 1).
  • 0
Maruda

#32 Gość_pc486_*

Gość_pc486_*
  • Gość

Napisano 14.12.2003 - |18:45|

SCI FI macie linka ze sci fi :ph34r:
  • 0

#33 ivo

ivo

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 99 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 16.12.2003 - |10:48|

Jakkolwiek Farek bardzo mi się podobał to do wszelkich rewelacji co do wznowienia produkcji podchodziłbym raczej ostrożnie. Użyte zwroty może i prawdopodobnie nie wróżą szybkiego powrotu serialu.
Jego zakończenie było idealne, nawiązujące klimatem do całości. I na tym powinni skończyć, po co kręcić na siłę - prawdopodobnie skończyło by się to jaki w przypadku 7serii SG1 czyli równią pochyłą. :rolleyes:
  • 0

#34 Sokar

Sokar

snapik.com

• VIP
  • 1 337 postów
  • MiastoOleśnica

Napisano 22.12.2003 - |21:14|

Witam. Może już było na ten temat będzie mini sezon Farscape i film TV.
ale na tym się nie kończy.
Ben Browder (John Crichton), Claudia Black (Aeryn Sun), Gigi Edgley (Chiana) i Anthony Simcoe (Ka D`argo) potwierdzili swój występ. Zdjęcia do Farscape rozpoczynają się 2004 Lutego w Sydney.
  • 0

#35 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 22.12.2003 - |22:16|

Zdjęcia do Farscape rozpoczynają się 2004 Lutego w Sydney. Wiec 2004 będzie rokiem Farka
a pózniej 6,7 i 8 sezon:) a na koniec nowy serial w swiecie FarScape:)

Ozłocić ich i posłńca z wiadomością :D . To jest na prawde rewelacyjna wiadomość na którą wszyscy fani Farscepa czekali . A przynajmiej ja :D .
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#36 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 22.12.2003 - |22:38|

Sokar, a dałbyś może jakiś link do twojego newsa? Bo ja szukałem, i nic nie znalazłem. Cisza jak makiem zasiał...
  • 0

#37 heban

heban

Szeregowy

• Użytkownik
  • 58 postów

Napisano 23.12.2003 - |00:52|

Znalazlem cos takiego na BBC http://www.bbc.co.uk...1/19/8094.shtml
  • 0

#38 Sokar

Sokar

snapik.com

• VIP
  • 1 337 postów
  • MiastoOleśnica

Napisano 23.12.2003 - |08:34|

Sokar, a dałbyś może jakiś link do twojego newsa? Bo ja szukałem, i nic nie znalazłem. Cisza jak makiem zasiał...

http://www.farscape-one.de Ale i tak jest nadzieja na 5 sezon Farka. Pożyjemy i zobaczymy co nam przyniesie rok 2004
  • 0

#39 ulan

ulan

Kapral

• VIP
  • 241 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 23.12.2003 - |12:48|

To bardzo dobra wiadomość pod choinkę :-), ciekawe kiedy rozpocznie się emisja...
  • 0
"Uwielbiam zapach napalmu
o poranku..."

Cytat z filmu "Apocalypse Now"

#40 jackert

jackert

Kapral

• Użytkownik
  • 189 postów
  • MiastoJelenia Góra

Napisano 24.01.2004 - |16:25|

... temat ucichł , nie ma ktoś nowych wiadomości...oczekuję z niecierpliwością B)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych