Skocz do zawartości

Zdjęcie

Okładki - Stargate SG-1

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
114 odpowiedzi w tym temacie

#21 BST

BST

Plutonowy

• VIP
  • 442 postów

Napisano 20.08.2005 - |12:04|

BrinX: moim zdaniem grupa Teal'c (z włosami), Sam, Daniel, a np za nimi większe zdięcie Jack'a.
  • 0
Odnalazłem Cię na styku światów, między jawą a snem.
Tam, gdzie anioł odarty z uczuć okrywa cieniem Dolinę Ciemności.
I spotkam Ciebie pośród światła, patrząc w jutrzenkę bez cienia.
Wtedy umrę w Twych ramionach...

SKLEP - TAURISHOP

#22 BrinX

BrinX

Starszy kapral

• Tauri Graphics
  • 255 postów

Napisano 20.08.2005 - |14:50|

Mam takie pytanko do BrinXa, mianowicie na stronie Tauri Covers są dostępne dwa rodzaje okładek, jedne to te które tu prezentujesz i druga ta na której froncie nie ma podobizn SG-1, i chodzi mi o to czy będą się pojawiały dalsze części tej seri okładek bo nie wiem, którą serie mam wydrikować. :afro:

Wyświetl post

beda obie wersje plus jeszcze jedna a kto wie moze i wiecej zobaczymy co mi do glowy przyjdzie ale na bank obie obecne beda kontynuowane

a co do frontu - jesli macie jakies zdjecia w wysokiej rozdzielce to podeslijcie mi je a jak nie to postaram sie cos pokombinowac :D
  • 0

#23 BrinX

BrinX

Starszy kapral

• Tauri Graphics
  • 255 postów

Napisano 25.08.2005 - |10:24|

A oto i pierwszy rzut oka na okladke do sezonu 8 [ jak narazie opisy itp z sezonu 4 bo nie mialem odpowiedniej czcionki ] - podglad narazie na wersje dvd ale wersja divx tez bedzie ;] i oczywiscie okladka bedzie komponowala sie z reszta sezonow z tej serii ;]

Dołączona grafika
Dołączona grafika
  • 0

#24 coldmaN

coldmaN

Starszy kapral

• Email
  • 294 postów
  • MiastoGlobalna Wioska

Napisano 25.08.2005 - |11:16|

Sorki że mam obiekcje ale nie sądzisz że za dużo jest Carter na tych miniaturkach z tyłu ? Można by umieścić np inną scenę zamiast 2x Carter :P
  • 0
The man in black fled across the desert, and the gunslinger followed...

We are walking on a thin line and you better avoid the risk ...

#25 BrinX

BrinX

Starszy kapral

• Tauri Graphics
  • 255 postów

Napisano 25.08.2005 - |11:22|

@ Coldman tez o tym myslalem tylko nie moglem sie zdecydowac ktora lepsza.

teraz mala prozba do osob posiadajacych sezon 8 w dvdripie - najlepiej hdtv jesli taki jest - prosuil bym o pare screenow z walk [ Dacara/ replikatory/moze nawet cos z pierwszego odcinka] jesli macie to chetnie widzialbym tez anubisa na lodowej planecie - wiec jesli macie mozliwosc zrobienia tkich screenow to dajcie mi znac na pw
  • 0

#26 BrinX

BrinX

Starszy kapral

• Tauri Graphics
  • 255 postów

Napisano 26.08.2005 - |16:36|

Maly update bo nie wiem ktora wersja lepsza

1.
Dołączona grafika

2.
Dołączona grafika

3.
Dołączona grafika

Tekstura uzyta na 2&3
Dołączona grafika
  • 0

#27 ZIWOJ

ZIWOJ

Szeregowy

• Email
  • 2 postów

Napisano 27.08.2005 - |21:37|

:D :D :D witam czy ktos moze zrobil juz nalepki na plyte zeby sobie wydrukowac i nalepic na dvd bo to co znalazlem to tylko jakies skany z oryginalu i nie najlepszej jakosci a sam niebardzo potrafie :D :D :D
  • 0

#28 Grzesiu

Grzesiu

Sierżant sztabowy

• Tauri Graphics
  • 1 079 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 27.08.2005 - |23:47|

BrinX: taka textura jaka jest na pozostalych okladkach

ZIWOJ: Jesli takie krazki by istnialy, to bylyby juz w odpowiednim miejscu, przeciez nie po to je robimy by trzymac to dla siebie. Przeciez to oczywiste jest.
  • 0
Okładki DVD - Szukasz okladek do seriali i filmow? Znajdziesz je tam!

Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty

Dołączona grafika

#29 ZIWOJ

ZIWOJ

Szeregowy

• Email
  • 2 postów

Napisano 28.08.2005 - |21:33|

:D :D :D jak widac ja tu jestem swiezy i wiele jeszcze przedemna znalazlem do atlentis wiec myslalem ze sa tez do sg-1 ale skoro tak to dzieki za odpowiedz i pozdrawiam :D :D :D
  • 0

#30 BrinX

BrinX

Starszy kapral

• Tauri Graphics
  • 255 postów

Napisano 29.08.2005 - |09:43|

taka textura jaka jest na pozostalych okladkach

Wyświetl post

Jezeli sie spodoba to poprawie stare okladki pod wersje 3 - lepsze kolory i efekt trej tekstury ;] Jak narazie wszystkie okladki sa jak wersja 1 + mgla ktora bedzie tez na sezonie 8 - zeby set pasowal ;D

----------------------------------------------------------------------
Oprocz 8 sezonu zaczalem tez prace nad wielki projektem SG-1/SGA pod kryptonime Stargate battle set ;] Jak dotad przygotowalem

Hud na tyl okladki SG-1 - Theme Jaffa

Dołączona grafika

Zrobilem tez bok na 10 sezonow SG-1 i 4 SGA [ ewentualnie jak nie bedzie 4 sezonu to bedzie na dodatki albo film kinowy ;]

Dołączona grafika

Niestety jest to obrazek wypuszczony przez mgm i jakosc po powiekrzeniu i przepuszczeniu ptrrzez rozne filtry do poprawy jakosci daje jak narazie taki efekt

Dołączona grafika

Jesli ktos mialby dostep do wrot w wysokiej rozdzielczosci w pozycji przyblizonej do tego co widac na obrazku wyzej to zrobilbym wlasna werse Hires.

Co o tym myslicie :>

Użytkownik BrinX edytował ten post 29.08.2005 - |11:45|

• 0

#31 BrinX

BrinX

Starszy kapral

• Tauri Graphics
  • 255 postów

Napisano 01.09.2005 - |10:44|

Najnowasza popoprawiona jakosciowo [ niedlugo poprawie reszte sezonow ] prawdopodobnie ostateczna wersja sezonu 8. Napiszcie co sadzicie.

Info dla tych co mieli poprzednie wersje nie poprawione jakosciowo - okladka beddzie tez dostepna w wersji psujacej do reszty sezonow ;]

Dołączona grafika
  • 0

#32 BST

BST

Plutonowy

• VIP
  • 442 postów

Napisano 01.09.2005 - |11:08|

Grzbiet w tym układzie wyglądałby bardzo ciekawie. MGM jak podejrzewam tez składało tą kompozycje z dostępnych w necie materiałów, nie ma tam niczego czego nie dałoby sie zrobić samemu. Wrota natomiast sg1/sga trzeba by wydłubać w 3ds. Wrota sg1 mam gdzieś na hdd atlantis'a trzebaby zrobić.
  • 0

SKLEP - TAURISHOP

#33 BrinX

BrinX

Starszy kapral

• Tauri Graphics
  • 255 postów

Napisano 01.09.2005 - |11:14|

Grzbiet w tym układzie wyglądałby bardzo ciekawie. MGM jak podejrzewam tez składało tą kompozycje z dostępnych w necie materiałów, nie ma tam niczego czego nie dałoby sie zrobić samemu. Wrota natomiast sg1/sga trzeba by wydłubać w 3ds. Wrota sg1 mam  gdzieś na hdd atlantis'a trzebaby zrobić.

Wyświetl post

Wlasnie o wrota mi chodzilo bo reszta to nie problem. Moze zalatwie wrota ale jest to niepewne i na wodzie pisane a niestety nie znam sie na zadnym programie 3D a jakies wrota znalazlem w necie [ model ]. Planuje zabrac sie za nauke maxa albo Cinema 4d lub Ligtwavea ale to troche zajmie jesli bylbys w stanie cos wykombinowac z renderami i wrotami to byloby genialnie ;]
  • 0

#34 gildor4

gildor4

Starszy plutonowy

• Tauri Graphics
  • 609 postów
  • MiastoKęty

Napisano 01.09.2005 - |12:19|

Wyrnderować zdjęcie to nie trudne, trzeba tylko swiatla poustawiać. Sam renderowalem entka (co prawda można by lepiej ale...). A lightwave nie polecam, lepszy 3ds.
Mógłbys zapodac tego linka do wrót, może sie przydac na przyszłość, chybaże masz jeszcze jakieś inne modele ze świata stargate.
  • 0
Zawsze po grudzie

#35 BrinX

BrinX

Starszy kapral

• Tauri Graphics
  • 255 postów

Napisano 01.09.2005 - |12:33|

Cos tam mam tylko nie wiem czy wszystko tu czy tez na laptopie w domu zaraz sprawwdze i podziele sie tym co mam - niestety nie wszystkie sa do maxa
  • 0

#36 BST

BST

Plutonowy

• VIP
  • 442 postów

Napisano 01.09.2005 - |12:34|

Linka nie mam, pliku szukam :)
Inna sprawa ze jako grupa powinniśmy sami zaprojektować wrota z SG1 i SGA. I wstawić na naszą strone. Te co są na necie są słabej jakości. Te co mam musiałem mocno przerabiać zeby glympy było widać, bo jak pamiętam to była jakaś nieudolna konwersja z Lightwawe.

Użytkownik BST edytował ten post 01.09.2005 - |12:35|

• 0

SKLEP - TAURISHOP

#37 BrinX

BrinX

Starszy kapral

• Tauri Graphics
  • 255 postów

Napisano 01.09.2005 - |12:49|

@BST - moze i powinnismy miec swoje wersje ale niestety ja sie nie znam na 3D :( widzialem gdzies do kupienia calkiem ciekawe ale za 125 $ wiec troche drogie. Ale mozemy sprobowac cos wykombinowac ;]

Modele znajdziecie w moim poscie w tym temacie http://forum.gwrota....?showtopic=2627

Użytkownik BrinX edytował ten post 01.09.2005 - |12:53|

• 0

#38 BST

BST

Plutonowy

• VIP
  • 442 postów

Napisano 01.09.2005 - |12:55|

Ale nie predzej jak skończe Voya i Farka czyli za jakieś 2 tygodnie.
Do wydłubania wrót bedziemy potrzebowac dużo dobrej jakości zblizen wrót, tak ze jak ktoś ma to prosze słać. Szczególnie tych wrót z SGA
  • 0

SKLEP - TAURISHOP

#39 BrinX

BrinX

Starszy kapral

• Tauri Graphics
  • 255 postów

Napisano 01.09.2005 - |12:59|

Ale nie predzej jak skończe Voya i Farka czyli za jakieś 2 tygodnie.
Do wydłubania wrót bedziemy potrzebowac dużo dobrej jakości zblizen wrót, tak ze jak ktoś ma to prosze słać. Szczególnie tych wrót z SGA

Wyświetl post

da sie zalatwic ale to juz jak skoncze robote wroce do domu i skoncze sesje czyli tez jakies 2 tygodnie ;]
  • 0

#40 sgsprzem

sgsprzem

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 78 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 01.09.2005 - |13:12|

tez szukalem kiedys wrot w dobrej jakosci do projektow koszulek, ale niestety nic bardzo duzego nie udalo mi sie znalezc i musialem sobie wrota wydlubac sam. niestety na 3D sie nie znam, wiec zrobilem plaskie w wektorze (Illustrator). jesli komus moglyby sie przydac to prosze o kontakt.

moze udaloby sie czesc elementow przerzucic do maxa? w najgorszym wypadku zawsze mozna ich uzyc jako podglad...
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych