Jak wygląda RDA w 2014 roku
Napisano 22.02.2014 - |23:43|
Napisano 23.02.2014 - |13:22|
W pełni zgodzę się z cooky.
A fanów raczej jednak nie przybędzie.
Mam ubogą kablówkę i aktualnie nie mam jak sprawić sobie DVBT
Napisano 26.02.2014 - |14:37|
RDA wygląda jak wygląda już od kilku lat ;] i co może być przykrego w tym widoku ? zwykły starszy facet na emeryturze ;] a te komentarze na temat wyglądu, co ma wygląd do gry aktorskiej ? modelowe chłopaki. PrzemekWrota, RDA jeździ obecnie po różnych konwentach na całym świecie, na youtube można znaleźć relację z jego występów, jego poczucie humoru i gra na scenie jest jeszcze lepsza niż 10 lat temu, jeden z twoich ulubionych aktorów (jak twierdzisz) przechodzi okres odrodzenia, a w porównaniu z tym co pokazywał np: w MacGyverze to bije się na głowę.
A swoją drogą dzisiaj rano widziałem info o Stargate SG-1 na TV Puls i się zastanawiam jak można oglądać ten serial z lektorem ? (ogólnie każdy serial) ale wracając do SG-1 żarty O' Neilla tłumaczone przez lektora będą "wybuchowe" a indeed Teal'ca powali.
Napisano 26.02.2014 - |15:16|
Jak można oglądać z lektorem? Od zawsze oglądałem z lektorem. Nie jestem mistrzem angielskiego, żeby załapać w oryginale każdy żarcik Jacka czy dokładnie zrozumieć wykłady Carter
Napisano 26.02.2014 - |15:36|
Można też z napisami, są dostępne na hataku, ale wersję angielską serialu też ciężko dostać. Ja w każdym razie nie znalazłem, ale też wolę oglądać z lektorem, a przynajmniej kolejny raz. Oglądając z lektorem można trochę się oderwać od oglądania, z napisami trzeba być skupionym przez każdą sekundę czytając.
Napisano 23.03.2014 - |15:04|
Co Wy mówicie w ogóle. Jak można cokolwiek oglądać z lektorem czy w ogóle w TV, oglądając w tv tracicie wszystkie żarciki, tracicie mase kwestii, tracicie możliwość ocenienia aktorstwa..
Napisano 25.03.2014 - |01:19|
Tytuł tematu może sugerować, że temat jest nie potrzebny.. no ale imho tak nie jest.
Przypadkiem trafiłem na zdjęcie naszego ulubieńca z SG-1 robione w 2014r.
To jest człowiek któremu czas nie służy..
Spoiler
64 lata na zdjęciu, to nie jest jakoś wyjątkowo dużo.
A to nie czasami Agnieszka Holland?
foe (małpa) cinet (kropa) pl
Napisano 30.03.2014 - |12:18|
he aja zachecilem do ogl 1 osobe i 2 do czytania ksiazki wiec nie jest zle są jeszcze nowi fani haha
Napisano 11.04.2014 - |12:15|
Nie ma czego przecież żałować. Dziwię się, że chcę Wam się dostosowywać do godzin TV, skoro można oglądać na komputerze, kiedy tylko się chce
Oj tam oj tam. Trzeba mieć przecież trochę innej rozrywki. Nie tylko komputer cały czas ;-)
Użytkownik Moradin10 edytował ten post 11.04.2014 - |12:16|
Life coaching dla osób prywatnych oraz Coaching dla biznesu. Coaching dla Ciebie i Twojej firmy.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych