Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jak wygląda RDA w 2014 roku

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
28 odpowiedzi w tym temacie

#21 PrzemekWrota

PrzemekWrota

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 121 postów
  • MiastoŁÓDŹ

Napisano 22.02.2014 - |23:43|

Jednak nie ma to jak TV, te oczekiwanie na kolejny odcinek, bezcenne. Oj chyba po 3 razy dany odcinek będę oglądał, razem z powtórkami :) . Nie każdy ma też komputer i kolekcje wszystkich odcinków. Mam nadzieję że fanów Stargate przybędzie w czasie emisji.
  • 0

#22 Petrosdbz20

Petrosdbz20

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 106 postów

Napisano 23.02.2014 - |13:22|

W pełni zgodzę się z cooky.

A fanów raczej jednak nie przybędzie.

Mam ubogą kablówkę i aktualnie nie mam jak sprawić sobie DVBT

• 0

#23 Odeka

Odeka

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 89 postów

Napisano 26.02.2014 - |14:37|

RDA wygląda jak wygląda już od kilku lat ;] i co może być przykrego w tym widoku ? zwykły starszy facet na emeryturze ;] a te komentarze na temat wyglądu, co ma wygląd do gry aktorskiej ? modelowe chłopaki. PrzemekWrota, RDA jeździ obecnie po różnych konwentach na całym świecie, na youtube można znaleźć relację z jego występów, jego poczucie humoru i gra na scenie jest jeszcze lepsza niż 10 lat temu, jeden z twoich ulubionych aktorów (jak twierdzisz) przechodzi okres odrodzenia, a w porównaniu z tym co pokazywał np: w MacGyverze to bije się na głowę.

A swoją drogą dzisiaj rano widziałem info o Stargate SG-1 na TV Puls i się zastanawiam jak można oglądać ten serial z lektorem ? (ogólnie każdy serial) ale wracając do SG-1 żarty O' Neilla tłumaczone przez lektora będą "wybuchowe" a indeed Teal'ca powali.

• 0

#24 Petrosdbz20

Petrosdbz20

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 106 postów

Napisano 26.02.2014 - |15:16|

Jak można oglądać z lektorem? Od zawsze oglądałem z lektorem. Nie jestem mistrzem angielskiego, żeby załapać w oryginale każdy żarcik Jacka czy dokładnie zrozumieć wykłady Carter

• 0

#25 GreyFox

GreyFox

Szeregowy

• Użytkownik
  • 44 postów

Napisano 26.02.2014 - |15:36|

Można też z napisami, są dostępne na hataku, ale wersję angielską serialu też ciężko dostać. Ja w każdym razie nie znalazłem, ale też wolę oglądać z lektorem, a przynajmniej kolejny raz. Oglądając z lektorem można trochę się oderwać od oglądania, z napisami trzeba być skupionym przez każdą sekundę czytając.

• 0

#26 Zetnktel

Zetnktel

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 589 postów
  • MiastoLublin

Napisano 23.03.2014 - |15:04|

Co Wy mówicie w ogóle. Jak można cokolwiek oglądać z lektorem czy w ogóle w TV, oglądając w tv tracicie wszystkie żarciki, tracicie mase kwestii, tracicie możliwość ocenienia aktorstwa..

• 0

#27 the_foe

the_foe

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 276 postów
  • Miastodolnośląskie

Napisano 25.03.2014 - |01:19|

Tytuł tematu może sugerować, że temat jest nie potrzebny.. no ale imho tak nie jest.

Przypadkiem trafiłem na zdjęcie naszego ulubieńca z SG-1 robione w 2014r.
To jest człowiek któremu czas nie służy.. :P

Spoiler

64 lata na zdjęciu, to nie jest jakoś wyjątkowo dużo.

A to nie czasami Agnieszka Holland? :D

• 0
..::THE_FOE::..
foe (małpa) cinet (kropa) pl

#28 emilzx

emilzx

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 81 postów

Napisano 30.03.2014 - |12:18|

he aja zachecilem do ogl 1 osobe i 2 do czytania ksiazki  wiec nie jest zle są jeszcze nowi fani haha

• 0

#29 Moradin10

Moradin10

Szeregowy

• Użytkownik
  • 28 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 11.04.2014 - |12:15|

Nie ma czego przecież żałować. Dziwię się, że chcę Wam się dostosowywać do godzin TV, skoro można oglądać na komputerze, kiedy tylko się chce :)

Oj tam oj tam. Trzeba mieć przecież trochę innej rozrywki. Nie tylko komputer cały czas ;-)

Użytkownik Moradin10 edytował ten post 11.04.2014 - |12:16|

• 0

Life coaching dla osób prywatnych oraz Coaching dla biznesu. Coaching dla Ciebie i Twojej firmy.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych