[...]widać było tylko armię, idącą nie wiadomo po co w czworokątach[...]
Porzadek musi byc. Pozatym tak latwej symulowac grafike w komputerze.
Użytkownik Jonasz edytował ten post 03.05.2013 - |17:29|
Napisano 03.05.2013 - |17:28|
[...]widać było tylko armię, idącą nie wiadomo po co w czworokątach[...]
Porzadek musi byc. Pozatym tak latwej symulowac grafike w komputerze.
Użytkownik Jonasz edytował ten post 03.05.2013 - |17:29|
Napisano 03.05.2013 - |21:19|
tak technicznie to widzieliśmy chyba tylko wymarsz nieskalanych, nie było ostatnich szeregów aka taborów
(co nie zmienia faktu, że pewnie nigdy ich nie zobaczymy)
Napisano 05.05.2013 - |10:32|
Napisano 05.05.2013 - |17:21|
Przezacny odcinek milordowie. Lady Margaery jest niesamowita ale coś mi mówi, że to wilczyca w owczej skórze. Doskonale sobie zdaje sprawę jaki jest Dżofrej (w końcu młoda Starkówna potwierdziła jej przypuszczenia w poprzednim odcinku), a jednak bez większego problemu owinęła sobie króla wokół palca. I ta jej matka (babka?) też nieźle charakterna.
Denerys i cała końcówka też mocna. Zima się jeszcze tak naprawdę zbliżyć, a tymczasem lato zdaje się ją ubiec i być ogniście gorące.
Napisano 06.05.2013 - |22:32|
serio? i to taki minus ze nie pokazali taboru z zaopatrzeniem i latryn?
Spostrzeżenie, nie minus. Zwłaszcza "taki". Serio.
Napisano 08.05.2014 - |19:50|
Świetny epizod, kilka postaci zaskakuje - Margaery i jej intrygi wobec Joffreya, psychopata Bolton i całkowicie wkręcony Theon czy wreszcie Daenarys, od samego początku miałem słabość do grającej ją Emilii Clarke, która miała wg mnie olbrzymi potencjał. I ten potencjał w tym odcinku zaprezentowała w całej krasie, końcówka rzuciła mnie na kolana, aż ciarki przechodziły,jednym słowem rewelacja.
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych