A wy dalej swoje.
A które ?

Crusade, Legend of the rangers [ktore imo bylo okropne], zeby wymienic kilka [ i zapewne reszte tych, ktore mialy powstac, a nigdy nie powstaly. Nie wierze, zeby byla to wina tylko i wylacznie wytworni].
O ile Crusade jeszcze calkiem lubie, o tyle jednak nie da sie go porownac z B5 w zadnym wypadku.
@Januszek:
Z cytowaniem nie chodzilo mi o estetyke, no ale nic, rzeczywiscie ciezko to zrozumiec.
Nie mowie, ze wiem wszystko i ogolnie ja znam cala prawde wszechswiata.
Mowie, to, co mi sie wydaje. I wydaje mi sie, ze by sie nie sprawdzil. Mam prawo do takeigo zdania, wiec skoncz z ta kwestia, bo ty masz swoje zdanie, ja mam swoje. I ja swoje wyglaszam, a ty probujesz moje zmienic ciaglym podwazaniem moich i tylko moich wnioskow. Ja nie wymagam, zebys mial takie samo zdanie jak ja, jedyne czego wymagam, to zebys skonczyl probowac zmieniac moje zdnaie. ktore ci sie nei podoba.
Co do ambony.. To samo dokladnie moge powiedziec o kazdym, kto ciagle atakuje moje zdanie.
Jak mowie - wyglaszam MOJE i tylko moje zdanie. Od tego jest to forum i do tego mam prawo. To, ze wy macie inne zdania - ja przyjalem do siebie i nie probuje waszych zdan zmieniac. Dlaczego zas wy nie mozecie zrobic tego samego?
Ot chociazby z szacunku do rozmowcy.
Reszte napisalem nieco wyzej, powtarzac sie nie bede.