Skocz do zawartości

Zdjęcie

Dodatki specjalne

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
63 odpowiedzi w tym temacie

#21 kobe

kobe

Szeregowy

• Użytkownik
  • 44 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 04.02.2005 - |16:51|

heh obejrzalem :P szkoda ze Shepard nie odpowiedzial na pytanie jak pradawani mogli zostac pokonani przez wraith skoro nie mieli ciala ;] Carter zachwycajaca sie opinia o jej urodzie rulez :D przesmieszne to wszystko bylo ;] nie zaluje :P
  • 0

#22 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 04.02.2005 - |19:19|

kobe - widze ze jednak sie skusiles:P. widzisz? nie bolalo a sie spodobalo :P
mam nadzieje ze "nie zepsulo ci to radosci z ogladania" dalszych odcinkow? :>
  • 0

#23 Sokar

Sokar

snapik.com

• VIP
  • 1 337 postów
  • MiastoOleśnica

Napisano 20.02.2005 - |08:25|

Szukałem, nie znalazłem, jak było to proszę dołączyć ten post to tego tematu.
Więc tak, właśnie skończyłem piąty sezon (chlip ), no i ponoć za niedługo mają zacząć się dodatki do SG-1 (jak LowDown, VideoDiary i takie tam). No więc chciałbym dowiedzieć się, co, kiedy i w jakiej kolejności powiniennem oglądać, żeby nie zepsuć sobie zabawy Czy może po prostu ściągnąć wszystkie dodatki i oglądać jak leci

Promethe wejdź sobie na stronę hataka. A tam masz umieszczone dodatki według kolejności.

Użytkownik SGTokar edytował ten post 25.07.2008 - |13:58|

• 0

#24 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 12.07.2005 - |22:37|

Jest to special Sci-Fi Channel, coś w rodzaju Lowdown.
Zobaczymy w nim wywiady z aktorami i sceny z nowych sezonów SG-1, SGA i BSG.

Oficialny scenowy release zrobiła grupa SAiNTS, pojawił się we wtorek późnym wieczorem naszego czasu.
Sci.Fi.Channel.Special.Sci.Fi.Friday.Preview.DSR.XviD-SAiNTS

UPDATE
Obejrzałem, tyle czekania na nowe sezony, więc każdą chwilę nowości na ich temat i wypowiedzi ludzi związanych z tymi serialami są jak zbawienie :)
Co do scen z tego co dopiero będzie to są to raczej nie wielkie spoilery, nic konkretnego, raczej tylko ogólne zarysy, coś jak zwiastun do kolejnego odcinka, który byłby po emisji poprzedniego. Trochę o nowych postaciach, które się pojawią w SG-1 i SGA, oczywiście wszystko utrzmane w tonie żartu, jest z czego się pośmiać :)
Zdecydowanie warto zobaczyć, bo obejrzeć nowe odcinki będzie można dopiero za niecałe 3 dni ;)
  • 0
Master of possimpible ;)

#25 Kalliope

Kalliope

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 132 postów
  • MiastoWarszawa Żoliborz

Napisano 12.07.2005 - |23:44|

Na TorrentSpy znalazłam dokładnie to samo i też mam nadzieję, że jest to autentyczne... a w międzyczasie... TUTAJmożecie obejrzeć 11 minut z kawałkiem (fragmenty dotyczace tylko SG-1) z tego programu. Kapitalne! VALA RULES!!! :D

Użytkownik Kalliope edytował ten post 12.07.2005 - |23:47|

• 0
Katarzyna

CBOOL #72
CEO #15
FAM #34

"She will lie and steal and do whatever, but she has a moral compass" Claudia Black o Vali, Stargate Magazine Yearbook Mar/Apr 2006

Dołączona grafika

Gadu Gadu: 1454784

#26 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 12.07.2005 - |23:47|

A jednak SAiNTS :)
  • 0
Master of possimpible ;)

#27 Kalliope

Kalliope

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 132 postów

Napisano 12.07.2005 - |23:48|

Co za SAINTS?
  • 0
Katarzyna

CBOOL #72
CEO #15
FAM #34

"She will lie and steal and do whatever, but she has a moral compass" Claudia Black o Vali, Stargate Magazine Yearbook Mar/Apr 2006

Dołączona grafika

#28 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 13.07.2005 - |09:18|

Co za SAiNTS?

Grupa jak każda inna, SFM, FoV, LOL itp
Chociaż SAiNTS zajmuje się głównie DVDRIP'ami, zrobili np cały pierwszy sezon SGA w wersji DVDRIP 350MB MP3.

PS
Obejrzałem tego extrasa, krótko o nim w pierwszym poście.
  • 0
Master of possimpible ;)

#29 Gość_sawyer_*

Gość_sawyer_*
  • Gość

Napisano 13.07.2005 - |10:40|

duzo tam jest o BSG? bo dla SG to nie oplaca sie sciagac.
  • 0

#30 Kalliope

Kalliope

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 132 postów

Napisano 13.07.2005 - |12:25|

Jest to special Sci-Fi Channel, coś w rodzaju Lowdown.
Zobaczymy w nim wywiady z aktorami i sceny z nowych sezonów SG-1, SGA i BSG.

Oficialny scenowy release zrobiła grupa SAiNTS, pojawił się we wtorek późnym wieczorem naszego czasu.

skąd go można ściągnąć? Bo ten pierwszy wczoraj, do którego link podałeś na samym początku, a którego ja też namierzyłam na Torrentspy i ściągnęłam dzisiaj, ma cokolwiek rozjechaną synchonizację dźwięku z obrazem :(
  • 0
Katarzyna

CBOOL #72
CEO #15
FAM #34

Dołączona grafika

#31 robnag

robnag

Szeregowy

• Użytkownik
  • 41 postów

Napisano 13.07.2005 - |14:29|

Humor pierwsza klasa. Test z czytania o czarnej dziure. Polecam pobrac

:)
  • 0

#32 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 13.07.2005 - |14:31|

duzo tam jest o BSG? bo dla SG to nie oplaca sie sciagac.

Nie bluźnij :censored:

Mniejwięcej każdy serial ma 1/3 tego extrasa dla siebie.

skąd go można ściągnąć? Bo ten pierwszy wczoraj, do którego link podałeś na samym początku, a którego ja też namierzyłam na Torrentspy i ściągnęłam dzisiaj, ma cokolwiek rozjechaną synchonizację dźwięku z obrazem.

Zassać można np z eMule:
ed2k://|file|Sci.Fi.Inside.Sci.Fi.Friday.DSRip.XviD-SAiNTS.avi|367634432|76AF0108DBD9FD0987FB53F427DB95EB|/

Fakt tamten 420MB jest rozsynchronizowany :(
  • 0
Master of possimpible ;)

#33 Kalliope

Kalliope

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 132 postów

Napisano 13.07.2005 - |17:43|

Zassać można np z eMule:

ed2k://|file|Sci.Fi.Inside.Sci.Fi.Friday.DSRip.XviD-SAiNTS.avi|367634432|76AF0108DBD9FD0987FB53F427DB95EB|/

Tylko przez osiołka? Tydzień będę to ściągać... :( nie ma tego jeszcze gdzieś indziej w postaci torrenta?
  • 0
Katarzyna

CBOOL #72
CEO #15
FAM #34

Dołączona grafika

#34 Kalliope

Kalliope

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 132 postów

Napisano 13.07.2005 - |20:44|

OK, torrencik SAiNTS też już jest. Teraz pójdzie znacznie szybciej :)
  • 0
Katarzyna

CBOOL #72
CEO #15
FAM #34

Dołączona grafika

#35 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 14.07.2005 - |00:10|

http://www.battlesta.../2/galerie1.php

Jakby ktoś był niecierpliwy i chciał pooglądać screeny ;)
  • 0

->1019<-

#36 Gość_sawyer_*

Gość_sawyer_*
  • Gość

Napisano 14.07.2005 - |07:12|

1/3 BSG i 2/3 bajek ze stumilowego lasu? to ja jeszcze chyba poczekam, sobota już blisko :)
  • 0

#37 Lord Rayden

Lord Rayden

Plutonowy

• VIP
  • 454 postów
  • MiastoBreslau

Napisano 14.07.2005 - |09:39|

He,he, bajki Misia Puchatka O'Neilla :) ? Choć masz troche racji - obejrzałem BSG i jest to serial dość mocny i mroczny a atmosfera się zrobiła duszna i przezt tych ludzkich Cylonów nieco schizofreniczna... Sam zaczałem się zastanawiac czy nie jestem Cylonem :o . Nie ma tu tej radości i powiewania pasiastą flagą ;). A w latach 70-tych BSG to był taki smieszny serial, pocieszny w porównaniu do Star Wars.

Pozdrawiam

Rayden
  • 0
"The Lord is the Force of your Knights.
He is my Shield and my Force.
"

#38 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 14.07.2005 - |10:32|

1/3 BSG i 2/3 bajek ze stumilowego lasu?

Łatwo się jarać czymś co miało 13 + 4 (miniseria) odcinków i skupia się cały czas na jednym temacie, fakt jest mroczniejsze, ale czy to stanowi o wartości, już teraz BSG odniosło mega porażkę ciągnąc NBC w dół, a to miała być taka super promocja :lol: Jestem ciekawy, co będzie za 2-3 sezony, jak trzeba będzie coś wiecej pokazać, a nie męczyć cały czas jeden temat, oj żeby nie wyszła większa bzdura niż 15 sezonów SG-1 :lol: Nie mówiąc o tym, że wszechświat BSG jest biedy, że płakać się chce, a i gra aktorska nie jest aż taka niesamowita, może tylko kobiety łądniejsze i pokazują więcej, ale oczywiście to jest bardzo realne :lol: Scenażyści muszą jeszcze dać bardzo dużo z siebie, żeby wogóle można było mówić o czymś godnym porównywania ze światem Stargate. Bajkowość obu seriali jest podobna, wałanie standardów i protokołów w imię jednostki, w BS tylko w mroczniejszym klimacie.

A tak ogólnie to ten special wygląda tak, że wszyscy aktorzy tam skupiają się na humorze a nie mroczności, która wogóle nie pasuje do tego typu programu :)
  • 0
Master of possimpible ;)

#39 Gość_sawyer_*

Gość_sawyer_*
  • Gość

Napisano 14.07.2005 - |14:51|

a czepiles sie akurat BSG - ja akurat nie twierdzilem, ze to jest najlepszy serial sf. ale przynajmniej jest.

a Sg to jakies bajki. tak zachwalaliscie, sciagnalem sobie caly sezon na torrencie, zaczalem ogladac z zona i po trzecim odcinku - pass. dla mnie jest zagadką jak tak słaby serial moze miec tylu fanów. z drugiej strony masówka zawsze trafia gdzie ma trafić, zupełnie jak np. druzyna A, xena, himen czy batman lub inne ustrojstwo.

nie chce tu prowadzic zadnej wojny, zresztą nie mam szans bo forum jest opanowane przez SGowców :) więc jestem na straconej pozycji :) chcialem tylko powiedzieć, że SG to bardzo slaby serial, z plytkimi bajkowymi wątkami. jak ktos sie wychowal na jakiejs porzadnej literaturze to ciezko mu sie oglada takie cienizny.

tyle.
  • 0

#40 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 14.07.2005 - |15:19|

zresztą nie mam szans bo forum jest opanowane przez SGowców

Bo to jest forum SGowców .

Mam nadzieje że nie bedzie wiecej postów nie związanych z tematem . A jeśli się pojawią , to długo nie zabawią .
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych