Kiedy ja tak powiedziałem?
[quote name='M.M napisał]Inne obszary to te' date=' gdzie lokalny Władca został pokonany lub te, gdzie Gauldowie nie mogą jeszcze dotrzeć.[/quote']
Staraj się czytać dokładniej.
[quote]a wrot moze prowadzą do zaledwie 1/10 z nich.[/quote]
Zgadza się, Wrota prowadzą do światów, gdzie są warunki atmosferyczne odpowiednie dla form życia oddychających tlenem i azotem. Nie ma powodu, aby planety z inną atmosferą nie mogły rozwinąć życia. Dopóki używamy tylko Wrót nie możemy ich znaleźć. (Tylko niech nikt mi nie wyskakuje tutaj z Prometeuszem. Jestem świadom jego istnienia)
[quote]Przypomnijcie sobie pierwszy odcinek o Tolanach. Ich druga planeta (drugi dom) leżała daleko poza sytemem wrót , a jednak w naszej galktyce.[/quote]
A tutaj sobie troszkę zaprzeczasz.
[quote]Dlczego inne rasy nie walczą z guldzikami[/quote]
[quote name='mathix' date='6.09.2003 |16:25|']Asgardczycy nie prowadzą z nimi walk tylko się układają[/quote]
[quote]Dlaczego Asgard wpieprza się do naszej glaktyki - o co im naprawde chodz[/quote]
A ładnie to tak na każdego narzekać?
[quote]Dlaczego opór głównie stawiją ci słabiej rozwinięci. Dlaczego Tok'Ra zawarli sojusz z Taur'i a z innymi rasami[/quote]
Bo Gauldowie głównie dla słabszych stanowią zagrożenie.
[quote]Dlaczego wiekszoś spotkanych ras to humanoidy (Unas i Reatu to wyjatki)[/quote]
Ej... Unas nie jest humanoidem?
[quote]Pytania można mnożyć[/quote]
To prawda. A odpowiedz jest prosta.
[quote]Otóż możliwe jest istnienie rasy bardzo zaawansowanej, która na całe te wojny prowadzone z Goa'uld patrzy jak na rozrywkę. A poza tym to mają to gdzieś, bo są tak zaawansowani, że nawet im się walczyć nie chce. Coś jak ludzie jak widzą parę walczących owadów[/quote]
Tollanie już tego próbowali.
[quote]Galaktyka jest olbrzymia czego dowodem moze być wiele ras które nawet nie słyszały o "władcach galktyki" co moze swiadczyc ,ze goauldowie są daleko od nich więc w rzeczywistoiści moze to nie oni są władcami galaktyki tylko jeszcze inna rasa nie napotkana?[/quote]
N.p. Ashenowie?
Ale poniewarz nie znam angielskiego, to może kto inny to wyjaśni? Inna rasa Władcami Galaktyki? No to Gauldowie na pewno by onich usłyszeli.
Użytkownik M.M edytował ten post 06.09.2003 - |20:58|

Logowanie »