Odcinek 017 - S02E07 - A Man Without Honor
Napisano 22.05.2012 - |15:56|
Rody tam spajają najmocniej po prostu.
Napisano 01.02.2013 - |22:47|
Nie mam najmniejszych wątpliwości że to świetny serial, który ogląda się w każdym momencie z dużym zainteresowaniem i ciekawością. Dla mnie odstępstwa od książki nie są żadną przeszkodą żeby GoT chłonąć.
Co do postaci to podoba mi się postać Ygritte, fajna, wyzwolona, wolna dziewczyna w parze z Jonem naprawdę wymiatają - i dużo humoru, i tajemniczości i napięcia seksualnego.
Dobrze wypada również Arya w pogawędkach ze starym Lannisterem, stąpa na krawędzi, mocno ryzykuje ujawniając powoli swoją tożsamość.
Quarth wypada najnudniej, ale mam nadzieję że po przejęciu władzy przez Xaro zacznie się wędrówka w stronę Siedmiu Królestw. Coś przybladł ostatnimi czasy Tyrion.
Na największego głupka i świra wyrasta Theon, który całkowicie przestał panować nad sobą.
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Napisano 30.04.2013 - |19:46|
Nie wiem o co kruszycie kopie. Książki nie czytałem zaś czyn Jaimego wydał mi się całkowicie naturalnym. I nie poruszajmy tutaj wątku co zrobi w następnym odcinku, ok?
No! A co do odcinka to oczywiście super był, trochę za mało impa było (moja ulubiona postać
). Zakończenie mocne (i świetna muzyka temu towarzyszy!), choć na początku nie skojarzyłem te dwa dyndające węgliki. Na początku myślałem, że to ktoś bardzo ważny lecz dopiero po zajrzeniu na forum wiem, że to dzieciaki. Tylko. (ależ to oglądanie "Gry..." zrobiło ze mnie niewrażliwca
)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »