Skocz do zawartości

Zdjęcie

House of Lies

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
31 odpowiedzi w tym temacie

#21 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 01.02.2012 - |21:49|

"House of lies" dostało zamówienie od Showtime na 2 sezon!
  • 0

#22 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 02.02.2012 - |19:09|

Moim zdaniem właśnie o to chodzi w tym serialu. Udają genialnych żeby walnąć jakąś błyskotliwą gadkę i natrzepać kasiory na frajerach, a tak naprawdę guzik robią :).

+1
O to dokładnie mi chodziło, ta gadka to tylko mydlenie oczu by klient myślał jacy oni sa genialni.
  • 0

#23 sephia

sephia

Plutonowy

• Użytkownik
  • 353 postów
  • MiastoBielsko-Biała

Napisano 07.02.2012 - |23:31|

1x04

Ok, po takim odcinku i po takiej Kristen Bell, ten serial ma u mnie gigantyczny kredyt zaufania ^^
  • 0

#24 Macmax

Macmax

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 696 postów
  • MiastoWrześnia

Napisano 11.02.2012 - |22:21|

I.04
odcinek wcale nie był jakiś [beeep]iaszczy, ale popatrzeć sobie na roznegliżowaną Kristen Bell zawsze warto :) w wolnej chwili będę oglądał, choć nic mnie do tego serialu nie ciągnie, bez akcji, z drętwym humorem, a i dramat z tego żaden.
  • 0

6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair,  Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails

#25 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 14.03.2012 - |22:43|

Taki sobie ten serial, moim zdaniem za bardzo próbuje na siłę pokazać jaki to on fajny jest, a tak naprawdę nie jest. Znając z doświadczenia jak Showtime potrafi zepsuć seriale w dalszych sezonach i gdzie ich bohaterzy kończą to aż strach pomyśleć o przyszłości Marty'ego Kaana.
  • 0

#26 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 19.06.2012 - |15:41|

Finał dobry. Jak z resztą cały sezon. Serial choć może dla niektórych nie największych lotów, ale całkiem dobrze się oglądało. Szczególnie Kristen Bell w nowej roli jest świetna. Do tego teksty Clyde do Doug'a nie raz mnie powaliły. Don Cheadle to po porostu zamiata w serialu.

Spokojnie czekam na 2 sezon.
  • 0

#27 Macmax

Macmax

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 696 postów
  • MiastoWrześnia

Napisano 11.08.2012 - |15:39|

Słaby serial, z drętwą akcją i jeszcze bardziej drętwymi dialogami, ostatni epizod odrobinę lepszy, ale całość nudna i męcząca. I żeby jeszcze chociaż tej naszej Kristin więcej pokazali, to praktycznie nie ujrzymy niczego czego byśmy już wcześniej nie widzieli.
  • 0

6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair,  Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural

#28 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 15.11.2012 - |11:41|

W grudniu tego roku HBO rozpocznie emisję tego serialu. Dokładna data nie jest znana. Polski tytuł brzmi: "Kłamstwa na sprzedaż"...
A już 13 stycznia 2013 na Showtime PREMIERA 2 sezonu!
  • 0

#29 Macmax

Macmax

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 696 postów
  • MiastoWrześnia

Napisano 27.02.2013 - |12:51|

II.01-04

sam sie sobie dziwię że ten serial oglądam, nie kupuję tego humoru, ale robię to pewnie ze względu na aktorstwo Dana Cheadle'a i Kristen Bell. Pierwsze trzy epizody drętwe jak cały pierwszy sezon, za to w czwartym spotkała mnie bardzo miła niespodzianka bo odcinek naprawdę śmieszny z Mattem Damonem w roli głównej.

• 0

#30 johnass

johnass

odznaczony Generał

• Moderator
  • 5 203 postów

Napisano 19.03.2013 - |00:25|

Ja chyba odpuszczę po 2x7. Tak go sobie oglądałem bardziej z przyzwyczajenia, ale stwierdziłem, że jakoś w ogóle mnie do niego nie ciągnie i specjalnie nie interesują mnie dalsze losy bohaterów... Raczej lepiej obejrzeć w tym czasie coś innego.

#31 Grzebul

Grzebul

Sierżant

• VIP
  • 741 postów
  • MiastoTrójmiasto

Napisano 19.03.2013 - |14:25|

Sam się zbieram po 3-4 tygodnie do każdego odcinka :D

Mam mieszane uczucia, z jednej strony bardzo mi się podoba scenariusz/dialogi - wszystko co związane z ich pracą, finansami, przekrętami. Z drugiej serial jest dość męczący, strasznie udziwniony seksualnie, no i jak widzę tego czarnego tranwolka to się jakoś dziwnie czuję...

• 0

#32 gangamstyle7

gangamstyle7

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 17.05.2015 - |13:44|

Wszyscy by tak chcieli nic nie robić  i jeszcze żeby im za to płacili. Dla mnie w serialu jest fajne to, że zawsze dzieję się coś nowego.

• 0

To jasne, że zależy nam na wzięciu pożyczki Warszawa www.dobrekredyty.com.pl, która nie jest wysoko oprocentowana - chcemy wziąć ją w uczciwej firmie, która będzie traktowała nas w poważny sposób. Dlatego też pożyczka w banku nie jest złym rozwiązaniem.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych