Imdb taki faktycznie podaje. Może jest to jakaś przenośnia i mowa jest o tym nowym czarnym detektywie Mike'u Andersonie.
Odcinek 072 - S06E12 - This Is the Way the World Ends
Rozpoczęty przez
johnass
, 16.09.2011 - |14:44|
26 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 22.12.2011 - |13:00|
Napisano 22.12.2011 - |13:04|
Napewno przenośnia Zapewne chodzi o to że pojawi się osoba, która zacznie szpiegować i podejrzewać o coś Dexa, może to być Anderson (chociaż całkowity brak oznak ku temu) lub właśnie Debra. Zarys, mniejszy lub większy, scenariusza już napewno jest, w końcu zamówienie jest na 2 sezony, więc zapewne już mniej więcej wiedzą co i jak zechcą pokazać.
Napisano 22.12.2011 - |14:06|
Z wyglądu są do siebie podobni. No i coś dla niego powinni wymyślić bo póki co to tylko gdzieś przemyka w tle i jest typowym zapychaczem.może to być Anderson (chociaż całkowity brak oznak ku temu)
Napisano 22.12.2011 - |17:53|
ten serial konczy sie jak Prison Break, totalnym zidioceniem.
To byl najgorszy sezon Dextera, mozemy juz tylko oczekiwac ostatecznego skoku na kase...
To byl najgorszy sezon Dextera, mozemy juz tylko oczekiwac ostatecznego skoku na kase...
..::THE_FOE::..
foe (małpa) cinet (kropa) pl
foe (małpa) cinet (kropa) pl
Napisano 30.12.2011 - |23:07|
Ten z bólem jeszcze dało się obejrzeć, piąty sezon był gorszy.
Ogólnie to słabo, zresztą potwierdza to poprowadzenie wątku Gellara i jaką to niespodziankę twórcy nam zrobili Cała ta otoczka wokół Gellara i Travisa mnie śmieszyła, banał za banałem... Co mi się jeszcze nie podobało? Ano taki fakt, że z początku serialu twórcy olali postacie drugoplanowe i wypełniali całe sezony Dexterem, bo mieli mnóstwo pomysłów co do jego postaci i przemyśleń i teraz jak już im się postać Dextera wypaliła to pakują czas antenowy postaciami drugoplanowymi i ma mi niby na nich zależeć?
Wątek Dex/Debra jest dziwny, ale już teraz przewiduję, że go zepsują dlatego, że Dexter pociągnie spokojnie z 2 sezony jeszcze. Zresztą podejrzewam, że dlatego też wprowadzili ten dziwny wątek.
Ogólnie to słabo, zresztą potwierdza to poprowadzenie wątku Gellara i jaką to niespodziankę twórcy nam zrobili Cała ta otoczka wokół Gellara i Travisa mnie śmieszyła, banał za banałem... Co mi się jeszcze nie podobało? Ano taki fakt, że z początku serialu twórcy olali postacie drugoplanowe i wypełniali całe sezony Dexterem, bo mieli mnóstwo pomysłów co do jego postaci i przemyśleń i teraz jak już im się postać Dextera wypaliła to pakują czas antenowy postaciami drugoplanowymi i ma mi niby na nich zależeć?
Wątek Dex/Debra jest dziwny, ale już teraz przewiduję, że go zepsują dlatego, że Dexter pociągnie spokojnie z 2 sezony jeszcze. Zresztą podejrzewam, że dlatego też wprowadzili ten dziwny wątek.
Użytkownik cliffhanger edytował ten post 30.12.2011 - |23:10|
Napisano 04.01.2012 - |22:22|
Słaby sezon, fakt. Zakończenie dziwaczne - zapewne czeka nas jakieś głupawo-infantylne wytłumaczenie Dex'a przed siostrą. Jeszcze dwa sezony? - muszą się bardzo postarać.
Napisano 27.04.2012 - |18:00|
A mi tam się ten sezon podobał, jak zresztą każdy Dextera. Dziś go skończyłem i końcówka bardzo pokręcona.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych