Użytkownik Macmax edytował ten post 19.09.2011 - |08:07|
Ringer
Napisano 19.09.2011 - |08:07|
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Napisano 19.09.2011 - |11:23|
Co do fabuły, to może troszkę za szybko siostrzyczka zniknęła, a druga przejęła jej rolę. Myślałem, że zniknięcie będzie gdzieś pod koniec pierwszego odcinka a tutaj zonk.
Zdecydowanie tego się spodziewałem. W serialach w USA zazwyczaj takie oczywiste oczywistości o których trąbi się w każdej zapowiedzi serialu dzieją się do pierwszej przerwy reklamowej
Co do samego pilota to jednak spodziewałem się trochę więcej. Momentami trochę przynudzało i faktycznie sam się zastanawiałem (jak jeden z przedmówców) czy nie pomyliłem seriali. Jednak, mimo wszystko, dam szansę i kolejne odcinki będę oglądał. Widać że chyba każdy z głównych bohaterów będzie miał jakieś swoje tajemnice, więc może być ciekawie. Oby się scenarzyści tylko w tym wszystkim nie pogubili.
Napisano 21.09.2011 - |16:01|
jak dla mnie zdecydowanie jest progres; bridget całkiem nieźle sobie radzi w nowej roli, pomimo kolejnych kłód, jakie rzucają jej pod nogi znajomi siobhan (oraz ona sama
raczej wietrzę cancela, chociaż cw zawsze może mnie zaskoczyć.
PS++$ PE- Y+ PGP--@ t++ 5+++ X+++ R tv- b+++ DI+ !D- G++ e(++++) h-- r+ x*>**
I always hope for the best. experience, unfortunately, has taught me to expect the worst.
Napisano 21.09.2011 - |16:22|
Po prostu przyznajcie, że gdyby nie SMG to pilot byłby zrównany z ziemią.
Użytkownik cliffhanger edytował ten post 21.09.2011 - |16:39|
Napisano 21.09.2011 - |17:44|
Lepiej niż w pilocie.
Można oglądać jako komedię: tekst "musisz myśleć za dwójkę", piła, dane z facebooka...
Głupie momenty oczywiście są: krew aż wypływa ze skrzyni (po takim czasie???), a potem skrzynia jak nowa. Albo Bridget całkowicie ubrana w środku nocy siedzi z Juliet i zero podejrzeń.
Wątki romansowe i "ćpanie jest be" są żenujące.
Andrew ma świetny akcent. Lubię jak importują aktorów do amerykańskich seriali.
Muzycznie też było lepiej.
Ciuchy mi się podobają
Pojawiła się nowa postać, facet z FBI po "deklaracji wojny" już na pewno nie odpuści, ciało zniknęło, Siobah się wkurzyła, i wiecie co? Jestem odrobinę ciekawa co dalej.
Zresztą poza SoA i tak nie ma teraz nic do oglądania z górnej półki.
Napisano 21.09.2011 - |18:19|
Napisano 21.09.2011 - |18:27|
5.5 - Californication, How I Met Your Mother, Sons of Anarchy, Dexter, Star Wars: Clone Wars, Fringe,
5.0 - Lost, Stargate SG1, Skins, House, Dark Blue, Warehouse 13, SG: Atlantis, Sons of Anarchy
4.0 - Prison Break, Vampire Diaries
Napisano 21.09.2011 - |21:13|
i zgodnie z moimi przypuszczeniami panom i paniom z CW puściły wodze fantazji i dostaliśmy szmirowaty odcinek, jak wspomniał kolega janek555, pełen baboli i historii rodem z najgorszych thrillerów, strasznie nie lubię jak ktoś robi widza w balona, a wszystkie sceny z zamordowanym wykonawcą były kpiną z nas oglądających No chyba, że tak jak pisze Kiara potraktujemy to wszystko jako komedię, wtedy idzie to jakoś przełknąć, ja kończę przygodę, bo dalej będzie pewnie tylko gorzej - 3/10.
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
Napisano 24.09.2011 - |13:20|
PS No ale niestety oglądalność serialu spadła do 2.1 mln.
Napisano 25.09.2011 - |12:11|
Chyba faktycznie zapowiada się cancel.
Napisano 12.10.2011 - |22:04|
Bardzo dobra wiadomość.
Napisano 13.10.2011 - |07:38|
Napisano 13.10.2011 - |10:36|
Napisano 13.10.2011 - |12:01|
Genesis
Napisano 13.10.2011 - |14:14|
"Ringer" i tak jest aktualnie chyba na 4 miejscu, wśród najchętniej oglądanych seriali CW. Zaraz za "The Vampire Diarsies", "The Secret Circle" i "Supernatural".
Użytkownik zagubiony4 edytował ten post 13.10.2011 - |14:15|
Napisano 15.10.2011 - |19:37|
Fajnie, że serial nabiera tempa i rozkręca się. Oby tak dalej.
Napisano 23.12.2011 - |15:13|
Oby tak dalej.
Napisano 23.02.2012 - |22:55|
Niezła sprawa z tym, że Bridget powoli łapie, że Shiboan jednak żyje, ale robi to coś za wolno. To jej dochodzenie całkiem interesujące. Cała sytuacja z tą fałszywą śmiercią Shiboan zaczyna się też powoli wyjaśniać.
W Serialu znacznie miej jest głupot i tekstów nie potrzebnych, lecz ich nie brakuje.
Moja ocena to takie 6|6.5/10.
PS "Ringer" 2 sezonu prawdopodobnie nie doczeka z powodu słabej oglądalności. Ale CW ma w najbliższym czasie dać znać scenarzystom i innym, aby napisali dobre zakończenie dla serialu w przypadku anulowania.
Napisano 12.05.2012 - |08:52|
Napisano 27.05.2012 - |17:50|
No i tak zakończyłem przygodę z jak się okazało w dalszych odcinkach, całkiem niezłym serialem.
W 2 połowie sezonu serial wyraźnie się zmienił. Odcinki przestały przynudzać, a wręcz zachęcały do oglądania kolejnych. 1x21 jako wstęp do finału naprawdę efektywny.
A sam finał 1x22 to już było WOW! Finał serialu (choć 2 sezon powinien powstać) był bardzo dobry i trzymający w napięciu. Wiele się wyjaśniło.
No i chyba najważniejsze. Bridget
Ostatnie minuty odcinka były zaskoczeniem i wielkim BUM, choć kiedyś musiało to nastąpić, czyli wyjście prawdy na jaw.
Wielka szkoda, że nie będzie 2 sezonu, nawet krótkiego. Pokazali by konfrontację 2 sióstr xD.
Za finał: 8/10
Za cały serial: 7=/10
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »