Skocz do zawartości

Zdjęcie

Blade: Trinity (2004)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
23 odpowiedzi w tym temacie

#21 wolfkiller

wolfkiller

Kapral

• Użytkownik
  • 159 postów
  • MiastoBydgoszcz

Napisano 16.10.2005 - |23:52|

Wampiry- kupa kasy sztaby nałkowców i nic nie potrafiły zdziałać zarówno względem siebie jak i Blade'a. Nasza wesoła gromadka młodzieży- wirus, broń itd, łuk u naszej rodaczki Białej był komiczny ze względu na wydajność nieporęczność , idc tym tropem ktoś mógł się posługiwać włuczni lub proc, no już była by lepsza kusza :). Blade był faktycznie jak Terminator, gdzie wcześniej taki nie był, wampiry były żenujce, wcześniej im "dorównywał" jedynie Blade z pośród śmiertelników, teraz ich rozwalał jkby chodziło o manekiny. Drake był OK, pomysł na wroga podobnego do Blade był niezły, był jakby jego odbiciem w krzywym zwierciadle, ale to sie nie kleiło, jeśli wampiryzm to wirus to czym był Drake, bo miał immego wirusa bo byl inny i podobnosie z ztym urodził, taki mały mutant :) Z tego co wiem nie bedzie 4 bo i z kim miałby walczyć nasz bahater? rozwalił pierwowzór najpotężniejszego z potężnych, sam stajc się "koron stworzenia" co zreszt przyznał mu sam protoplasta. Ostatnio obejrzałem Extendet ver Underworld i film był o niebo lepszy i sensowniejszy, podobnie jak rozszerzony Riddick(kronika), w którym tłumacz to i owo w przeciwienstwie do kinówki, wiec może w rozszerzonej wersji Blada 3nity bedzie coś lepiej poukładane :)
  • 0
[url=http://www.stargatewars.com/recruit.php?uniqid=zv1160731286[/url]

#22 wolfkiller

wolfkiller

Kapral

• Użytkownik
  • 159 postów
  • MiastoBydgoszcz

Napisano 22.11.2005 - |01:58|

No i obejrzałem rozszerzoną wersję i poza niezrozumiałą końcówką niczym się nie różni w stosunku do orginału :( .W kinówce powiedziane jest że Drake zrobił mały prezent Bladeowi w postaci imitacji jego ciała przez co Blade ógł uciec czy niewiadomo co ale było jasne że Dracula kopnął w kalendarz a Blade kontynuje misję. W rozszerzonej wersji w prosektorium Blade(czy Drake, sam nie wiem) wstaje i wpiepsza (przykeczapia :) ) lekarzom i detektywowi i tyle. Nie wiem czy to była nieudolna próba zapowiedzi 4 i ostatecznej walki z Drakem czy co????? Może ktoś to zrozumiał jakoś inaczej?
  • 0
[url=http://www.stargatewars.com/recruit.php?uniqid=zv1160731286[/url]

#23 eXPrezes

eXPrezes

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 128 postów

Napisano 14.12.2005 - |14:33|

No to jeszcze jedna krytyka ode mnie. Dwie perwsze czesci mi sie podobaly i nie sadzilem, ze mozna tak spaprac czesc trzecia :/ Film nie jest juz taki mroczny, dialogi oklepane i w wielu miejscach przynudza. Dodam jeszcze, ze nie warto sie sugerowac trailerami. Ja zrobilem ten blad, obejrzalem trailery i po tym co zobaczylem, mialem nadzieje, ze mam po prostu inny gust niz recenzenci i film mi sie spodoba... Nic bardziej mylnego. Trailery sa tak zrobione, ze film zapowiada sie z 10 razy lepszy niz faktycznie jest... Nie warto.
  • 0
"No power in the 'verse can stop me" - River Tam (Firefly)

#24 Alfa

Alfa

Szeregowy

• VIP
  • 71 postów
  • MiastoWągrowiec

Napisano 10.04.2006 - |17:43|

Film zrobił na mnie pozytywne wrażenie.
Widziałem wszystkie 3 części.
Z jedną rzeczą przesadzili w Trinity, psy wampiry to już lekka przesada.
Czyz nie :)

-------------------
Pozdro "Alfa"
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych