Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jonas w Stargate Atlantis

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
74 odpowiedzi w tym temacie

#21 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 271 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 03.09.2003 - |16:12|

Zastanawia mnie tylko o co chodzi? :D
Musze was zasmucić że z tego co wiem nie ma ani jednej osoby potwierdzonej która by wystąpiła w Atlantis. Mocno prawdopodobne (ale tylko mocno prawdopodobne) jest że aktorka grająca w odcinku Stargate - The Lost City będzie główną postacią w Atlantis. Podobne spekulacje były o tym że Martouf (który z resztą umarł) też niby miał powrócić. Jest to niemal normalna plotka :-(
Oczywiście osobiście (tak jak większość) popieram by Jonas wystąpił w Altnatis :]
Log65: Happy camper

#22 mathix

mathix

Sierżant

• VIP
  • 686 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 03.09.2003 - |16:16|

No cóż... na dzieję można mieć cały czas.
  • 0
There are 10 types of people in this world.
Those who understand binary and those who don't.

#23 heban

heban

Szeregowy

• Użytkownik
  • 58 postów

Napisano 03.09.2003 - |19:02|

Niech wraca byl cool.
  • 0

#24 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 03.09.2003 - |20:41|

Zastanawia mnie tylko o co chodzi? :D
Musze was zasmucić że z tego co wiem nie ma ani jednej osoby potwierdzonej która by wystąpiła w Atlantis. Mocno prawdopodobne (ale tylko mocno prawdopodobne) jest że aktorka grająca w odcinku Stargate - The Lost City będzie główną postacią w Atlantis. Podobne spekulacje były o tym że Martouf (który z resztą umarł) też niby miał powrócić. Jest to niemal normalna plotka :-(
Oczywiście osobiście (tak jak większość) popieram by Jonas wystąpił w Altnatis :]

Niby jak Martouf miał wrócić???On zginął i tyle.Wyższy plan egzystencji nie wchodzi w rachubę.Wątpie,że larwa przetrwała,ale nic wykluczyć nie można.
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#25 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 271 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 03.09.2003 - |21:29|

Niby jak Martouf miał wrócić???

Sorki.. możliwe że ponownie moja stylistyka i składnia wypowiedzi zawiodła. Chodziło mi o przytoczenie plotki związanej z powrotem Martoufa (a w sumie chodziło o Lantasha) w przyszłym serialu. Teraz też kraży plotka (a w sumie życzenie) żeby Jonas się pojawił w Atlantis :

Tu zamieszczam fragment z gateworld tyczący się spekulacji ponownego wystąpienia Lantesha (tak pomyliłem go z Martoufem, Martouf był nosicielem... jednak wtedy jeszcze było to jednoznaczne że jak Lantesh to i Martouf)

Lantash is one character who Brad Wright intended to use in the hopeful Stargate SG-1 spin-off series. The executive producer and co-creator of the series told a GateWorld source at the 2001 Gatecon convention that he intends to include Lantash -- the Tok'ra symbiote of Martouf -- in the new series. But the character's fate in Season Five's "Last Stand" apparently changed those plans.

#26 Ksyrax

Ksyrax

Kapral

• Użytkownik
  • 236 postów
  • MiastoGniezno

Napisano 03.09.2003 - |21:42|

No tak ale z ostatniego zdania wynika, że jednak nie koniecznie. Bo jak wiemy nastąpiły zmiany dosyć poważne w "życiu" Lantasha B)
  • 0
Nic na świecie nie zostało tak sprawiedliwie rozdzielone jak rozum: każdy uważa, że otrzymał dostateczną porcję. Jacques Tati.

#27 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 271 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 03.09.2003 - |21:48|

No tak ale z ostatniego zdania wynika, że jednak nie koniecznie. Bo jak wiemy nastąpiły zmiany dosyć poważne w "życiu" Lantasha 

Hmmm... chyba już naprawdę nie wyraźnie piszę (ostatnio powstały trzy bliźniacze tematy o TV, a teraz ... to przez tę szkołe chyba!) A więc jeszcze raz...

Pogłoska o wystąpieniu Jonasa i wystąpieniu Lantesha jest mocno spekulacyjna. Ta pierwsza jest tak mocno spekulacyjna że nawet Gateworld jej nie podaje na stronie! A więc mamy tu takiej samej wagi sytuacje. I teraz jak właśnie wynika z przytoczonego tekstu w wyniku wydarzeń w serialu które wcześniej nie były uwzględniane ta pogłoska o wystąpieniu danej postaci zostaje obalona. A więc tak jak odwołano Lantesha, tak mogą odwołać Jonasa z Atlantis.
Jednak dalej z tym Jonasaem... nie wiem skąd ta informacje ponieważ słyszałem tylko takie życzenia ze strony fanów, a jeśli pamięć mnie nie myli żaden z producentów o tym nie mówił... Castor? wiesz coś o tym?

#28 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 03.09.2003 - |21:56|

Jednak dalej z tym Jonasaem... nie wiem skąd ta informacje ponieważ słyszałem tylko takie życzenia ze strony fanów, a jeśli pamięć mnie nie myli żaden z producentów o tym nie mówił... Castor? wiesz coś o tym?

Wiem tyle co ty - życzeniem wielu fanów jest regularny występ Jonasa w Stargate:Atlantis. Póki co z kręgu twórców i reżyserów nie wypłynęła żadna informacja o możliwym udziale Corina w Stargate:Atlantis.
  • 0

#29 jackert

jackert

Kapral

• Użytkownik
  • 189 postów
  • MiastoJelenia Góra

Napisano 04.09.2003 - |07:13|

...ale nie są to życzenia fanów tylko w Polsce stąd moja wielka nadzieja na spełnienie ich prośby... nieraz powracał bohater z zaświatów... a jak jeszcze rosła oglądalność :)
  • 0

#30 Maxim

Maxim

Szeregowy

• Użytkownik
  • 66 postów

Napisano 04.09.2003 - |07:44|

Jestem zdecydowanie za powrotem Jonasa do SG1.
Jego pojawienie się w serialu wniosło świeży powiew do ekipy bazy.
Na pewno byłoby to bardzo dobre dla polepszenia ogladalności serialu i może dla troche innego spojrzenia na pewne tematy.
Poza tym znane mi kobiety które oglądały kilka odcinków 6 sezonu twierdzą że jednak Jonas jest przystojniejszy od Daniela i napewno ściągnoł by trochę fanek do serialu.

Pzd :D
  • 0

#31 Mirax

Mirax

Szeregowy

• Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 04.09.2003 - |17:13|

Ja jestem jak najbardziej za. W końcu to zawsze jakiś łącznik (poza wrotami :D )między oboma serialami. A Jonas był praktycznie tylko w jednym sezonie, więc tym bardziej pasuje. Poza tym bardzo go polubiłam przez te parę odcinków, w których go widziałam (jestem na początku szóstego sezonu).

Więc z mojej strony jak najbardziej: tak!

I mam nadzieję, że informacja ta nie okaże się tylko zwykłą plotką.
  • 0

#32 emcist

emcist

Szeregowy

• Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 04.09.2003 - |19:48|

Jonas jest ok - dla mnie taki McGyver z innego świata, tylko z innymi metodami.
:D
  • 0

#33 rejm

rejm

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 19.09.2003 - |07:34|

Ja sądzę, że udział w Atlantiś się Nemecowi po prostu należy. Byłoby to zadośćuczynienie za to jak go potraktowali. Poza tym Jonas nie jest żołnierzem, a Atlantis ponoć nie ma być związane z wojskiem. Pasowałby wiec tam. Mimo to jednak przydałby się jeszcze jakis inny łącznik pomiędzy serialami.
  • 0

#34 hvolt

hvolt

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPruszków

Napisano 19.09.2003 - |08:59|

Jeżeli to jest prawda, że Jonas ma się pojawić w Atlantis to ja nie mam nic przeciwko, facet był spoko. :rolleyes:

Pzdr :P
--------------
  • 0

#35 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 19.09.2003 - |13:40|

Co by dała postać Daniela w Atlantis???

-Chęć oglądania i wmówienie sobie,że nadal oglądamy SG-1
-Powiązania z SG-1
-Serial nadal dobrze by się sprzedawał dzięki postaci Jonasa-dobrze znanej
-Rozkręcenie pewnych ciekawych wątków
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#36 adek1989

adek1989

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 20.09.2003 - |12:07|

STARGAT CENTERagruszowski@poczta.onet.pl

:huh: Nawet dobrze że Joans wystąpi w STARGATE ATLANTIS
  • 0

#37 SZOPEN

SZOPEN

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 111 postów
  • MiastoPolice koło Szczecina

Napisano 20.09.2003 - |12:17|

Ja jestem na 100% za powrotem Jonasa do SG1. Jakoś przez ten 5 sezon SG1 przypadł mi bardziej do gustu niż Daniel. Podobały mi się te jego usmieszki i irytacja Jacka.
  • 0
SETI@HOME POLICETEAM
www.policeteam.com

#38 Maciek

Maciek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 21.09.2003 - |15:20|

Fajnie by było ale na razie to tylko życzenia - ale nigdy nie wiadomo póki nie ma listy Cast serialu Atlantis
Pozdrowienia
  • 0

#39 rejm

rejm

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 04.10.2003 - |21:34|

Ludzie decydujący o serialu nie raz pokazali, że zależy im na kasie. Więc logiczbe jest, że powinni dać Jonasa do Atlantis jeśli fani będą sobie tego życzyć. Chyba, ze sam Nemec nie będzie chciał.
  • 0

#40 rexus

rexus

Starszy sierżant

• W tr. aktywacji
  • 885 postów

Napisano 11.11.2003 - |16:05|

Tak szukam swojego posta w tym temacie i oczom nie wierze :D

Nio to chyba po akcji savejonasqueen obecność Corina w SG Atlantis jest już pewna, tym bardziej ze jak już wspominał rejm producentom głównie chodzi o kasę, (co widać po sezonie 7) i na pewno cięgna po kure która może znosić złote jajka.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych