Lights Out
Napisano 21.01.2011 - |11:22|
Co do samego odcinka to obejrzę wieczorem i się wypowiem.
Napisano 22.01.2011 - |21:02|
W pilocie świetny był patent przy rozmowie z córką i przebitkami z jego akcji
No i te upokarzające fuchy jak konferansjer bingo czy występ u króla dywanów... Ładne to było.
Pewnie cała akcja będzie się toczyć w kierunku rewanżu z Reynoldsem i coś czuję, że w finale nie poznamy odpowiedzi, żeby zmotywować stację do zamówienia drugiej serii. Co zapewne nie nastąpi i pozostanie ogromny niedosyt jak po Terriers :/ Obym się mylił.
Napisano 22.01.2011 - |21:28|
Napisano 22.01.2011 - |21:30|
Napisano 22.01.2011 - |22:17|
Drugi odcinek Lights Out równie dobry co pierwszy, a może nawet ze względu na ciekawą końcówkę jeszcze lepszy, świetna główna rola męska, McCallany, nie znałem go wcześniej, a tutaj jakby się urodził dla tej roli - 9/10.
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Napisano 22.01.2011 - |22:37|
Kolejny świetny odcinek, a już król dywanów rozwalił mnie na łopatki
Coś mi się wydaje, że nasz czempion pogrąża się coraz bardziej. Ten cały Brennan chce go chyba w jakiś sposób wykorzystać.
Co do zakończenia serialu to myślę, że nasz mistrz skończy na cmentarzu. Jeszcze nie wiem w jaki sposób tam wyląduje, ale coś mi się tak wydaje. Albo skończy na ringu podczas walki z tym murzynem albo podczas jakiejś akcji z Brennanem.
Odcinek 8/10. No i końcówka zapowiada jakieś wieksze perypetie w kolejnych epizodach.
Użytkownik delta1908 edytował ten post 27.01.2011 - |23:04|
Napisano 27.01.2011 - |22:47|
Napisano 28.01.2011 - |00:34|
Napisano 31.01.2011 - |00:56|
Ciekawy odcinek. Trochę więcej było o światku bokserskim. Pokazane były mechanizmy załatwianie walk, nie wiadomo ile jest w tym prawdy, ale oglądałem z zaciekawieniem. Ciekawe też jak Johnny załatwił walkę Omarowi, bo był już na kolanach podczas tej rozmowy z murzynem (czyżby zajmował pozycję ?
Co do końcówki to było przesądzone, że Omar walkę przegra. Dodam tyulko, że kolo jest strasznie irytujący i chyba nasz mistrz powinien mu udzielić jakiejś srogiej lekcji pokory.
Jak dla mnie ten serial to cały czas mocne 8/10 i obok Spartacusa najlepsza tegoroczna premiera. Może w kwietniu coś ten duet przebije, ale to się jeszcze okaże bo The Walking Dead też było zapowiadane na megahit, a wyszło średnio. Więc póki co kwietniowymi superprodukcjami się nie podniecam.
Napisano 31.01.2011 - |22:21|
Serial trzyma poziom.
Coś czuję, że załtwienie walki Omarowi przez Johnneg'o wyskoczy później jak królik z kapelusza.
Napisano 01.02.2011 - |00:50|
Napisano 03.02.2011 - |12:58|
yungar to jasne, że Barry'emu chodziło o walkę Lightsa z Reynolds'em. Tyle tylko, że nie wiadomo co z ustawieniem walki Omara, tak miało być? Czy też jednak zgubiła go lekkomyślność?
Co do końcówki to było przesądzone, że Omar walkę przegra.
A ja wcale taki pewien nie byłem, myślałem, że wszystko jest ustawione tak jak chciał Johnny
ogólnie odcinek nieco słabszy od poprzednich, ale chciejmy żeby wszystkie takie były, dużo boksu, różnych rozgrywek poza ringiem, dość powolne tempo, całość jednak zakończona świetnym finałem:) I cały czas coś złego dzieje się z Patrickiem, czuję że skończy się to wszystko jego śmiercią na ringu... - 8/10.
Użytkownik Macmax edytował ten post 03.02.2011 - |13:01|
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
Napisano 03.02.2011 - |19:01|
Użytkownik kyrcer edytował ten post 03.02.2011 - |19:02|
Napisano 04.02.2011 - |12:52|
Napisano 04.02.2011 - |13:28|
Kilka linków z oglądalnością:
http://tvbythenumber...-out-more/81255 - odc. 4
http://tvbythenumber...eady-more/80305 - odc. 3
http://tvbythenumber...d-up-more/79406 - odc. 2
http://tvbythenumber...sh-0-more/79026 - odc. 1
Użytkownik delta1908 edytował ten post 04.02.2011 - |13:37|
Napisano 06.02.2011 - |00:02|
Napisano 07.02.2011 - |00:00|
Jest na prawdę nieźle. Po pierwszych trzech odcinkach było bardzo dobrze, ale brakowało tego o czym ma być ten serial czyli boksu, a nie tylko gadania o nim. Ten odcinek nam to dał. Powiem, że taka walka w klatce była nawet lepsza niż zwykły pojedynek bokserski. Tak dla ścisłości to patrząc realnie to nie widziałem chyba jeszcze takiego pojedynku w realnym świecie, w którym bokser wygrałby z zawodnikiem MMA, no ale cuda się zdarzają
Oprócz tego otrzymaliśmy w tym odcinku również sporą dawkę dramatu. Podobają mi się relacje między Patrickiem a jego żoną. No i Johnny powoli pogrąża wszystkich. Ciekawe jak długo pozwolą mu jeszcze zarządzać kasą bo coś mu chyba to za dobrze nie wychodzi. Chociaż kolo brnie dcały czas do przodu jak nie drzwiami to oknami.
Ogólnie jest bardzo dobrze, za odcinek nadal 8/10.
Napisano 07.02.2011 - |12:21|
Oj te naiwne żony
Johny przegina ostro i dziwię się Patrickowi że jako starszy brat trochę "przymyka oko" na wybryki młodszego. Mam młodszą siostrę - gdyby /hipotetycznie/ zaczęła "świrować" to od razu byłaby ostro przeczołgana.
Walka - fakt, niby kolo "był" światowej klasy zawodnikiem MMA ale boksera powinien załatwić - to wg mnie "zgrzyt", bubel w scenariuszu, zwycięska walka owszem ale z kimś innym - chyba że zaczynamy budować kult "supermena".
Permanentne zainteresowanie Brennana losem Patricka wysoce podejrzane.
Napisano 08.02.2011 - |20:14|
Warto oglądać choćby dostała cancela jak Terriers.
Ostatni odcinek Stossel był akurat o sporcie w tym MMA, które dużo stanów zakazało a statystyki pokazują że bardziej urazowe występy pomponiar przed meczami.
Użytkownik Quendi edytował ten post 08.02.2011 - |20:15|
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych
Napisano 10.02.2011 - |08:18|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »