Tak gral, ale z sumie niewielka role, zreszta bardzo nieprzyjemnego faceta.A ja jeszcze tego nie oglądałem :/. Kiedyś włączyłem pierwsze 5 minut, ale jakoś tak wyszło że zaniechałem oglądania... Po waszych komentach widzę jednak, że warto to nadrobić.
Aha, czy dobrze pamiętam, że tam gra David Schwimmer z "Friends"?
Band of Brothers (2001)
Rozpoczęty przez
mmisiek
, 27.11.2004 - |19:42|
24 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 05.03.2009 - |14:53|
I know what I like, and I like what I know.
Genesis
Genesis
Napisano 04.12.2009 - |22:54|
Kto nie oglądał niech żałuje, najlepsza produkcja mini-serialowa jak powstała. Książka na podstawie której powstał serial jest równie dobra, polecam.
Napisano 04.01.2010 - |15:08|
Serial P I Ę K N Y - pozycja obowiązkowa (coś czuję, że nadchodzi moment kiedy znowu będę "zmuszony" - po raz trzeci - do odświeżenia sobie wszystkiego - a przecież nadchodzi THE PACIFIC!).
Napisano 05.01.2010 - |12:51|
"In preparation for the March 14th premiere of The Pacific, HBO will be re-airing all ten parts of the Tom Hanks and Steven Spielberg epic miniseries, Band of Brothers, beginning tonight at 8PM."
Info z wczoraj ;]
Oczekując "The Pacific" przypomniałem sobie tę serię. Znowu zostałem powalony na kolana - świetne kino o wojnie, rodzeniu się przyjaźni podczas niej. Niby 10 odcinków, a zżyłem się z niektórymi postaciami bardziej niż z serii, które mają po 6 sezonów. Kto nie widział MUSI nadrobić tę zaległość!
Info z wczoraj ;]
Oczekując "The Pacific" przypomniałem sobie tę serię. Znowu zostałem powalony na kolana - świetne kino o wojnie, rodzeniu się przyjaźni podczas niej. Niby 10 odcinków, a zżyłem się z niektórymi postaciami bardziej niż z serii, które mają po 6 sezonów. Kto nie widział MUSI nadrobić tę zaległość!
Użytkownik Dżakas edytował ten post 14.03.2010 - |13:49|
Napisano 07.06.2010 - |12:45|
Kilka dni temu obejrzałem sobie całą serię po raz 3. I muszę przyznać, że jest to coś wyjątkowego wśród filmów i serilai na świecie. To jest po prostu coś genialnego. Nie widziałem do tej pory nic lepszego traktujacego o Drugiej Wojnie Światowej i nie tylko. Nie widziałem jeszcze The Pacific, ale czytając recenzje to chyba wypada gorzej. Jednak zasiąde do niego w tym tygodniu i wtedy będę miał porównanie, jeżeli można te 2 serie ze sobą porównać. BAND OF BROTHERS jak dla mnie numer 1 wśród seriali w ogóle, a wsród seriali wojennych tym bardziej. Gorąco wszystkim polecam. Kto jeszcze nie widział niech szybko to nadrobi.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »