Skocz do zawartości

Zdjęcie

[Poznań] 18.12.2004

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
117 odpowiedzi w tym temacie

#21 MrSatan

MrSatan

Wielki Organizator

• VIP
  • 119 postów
  • MiastoNorthampton

Napisano 21.11.2004 - |12:49|

Ja byc tak zachwycony i urzeczony i wdzieczny i taki ucieszony, ze az mowic zabraklo.

Bardzo dziekowac za checi wszystkiem i sie juz doczeknac nie moznie kiedy sie zjawnie. Beda duzo browarzu pic i duzo wspominac.

Dzieki wszystkim i do zobaczenia
  • 0
[img]http://http://forum.gwrota.com/public/style_images/7_7_new_skin_venom_kolor.gif[/img]

#22 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 24.11.2004 - |14:12|

Nie wiem jak wam to powiedzieć , ale zlot nie odbędzie się w Stajence :| . Stwierdzili, że nie oplaca im się rezerwowanie. Powiedzieli, że jeśli bardzo nam zależy mogą nam wynająć dół Stajenki ale by nas to kosztowało jakieś 500 złotych :| .
Teraz jestem w trakcie poszukiwań lokalu zastępczego ale nie wiem czy znajde lokal gdzie nie będzie trzeba płacić za rezerwacje :( .
Jeśli ktoś ma jakieś sugestie to chętnie posłucham :] .
Może napiszcie ile byście byli skłonni dać na rezerwacje w razie czego :> będe wiedziała powyżej jakiej kwoty muszę odrzucić lokale :| .
  • 0

Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"

#23 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 24.11.2004 - |18:14|

A ja mówię, damy radę bez rezerwacji...
Jak zaczniemy w stajence koło 13 to potem najwyżej nas wyproszą i pójdziemy gdzie indziej :D
Nie ma sensu płacić, będzie dobrze :D
  • 0
Master of possimpible ;)

#24 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 27.11.2004 - |17:26|

Jest propozycja lokalu ;] mam nadzieje, że każdy chętny wyrazi tu swoją opinie :) .
Kawiarnia nazywa się "Atmosfera" jeżeli byśmy tam chcieli spędzić zlot to dostali byśmy na jakieś 20 osób całą salke na górze.
Jest oczywiście mały haczyk, przed rozpoczęciem zabawy trzeba im wpłacić 600 złotych :> lub więcej. 600 zeta to minimum, żeby im się opłacało wynajmować. Ale to nie są pieniądze na rezerwacje, tylko za te pieniądze możemy jeść i pić więc nie będzie to wyrzucenie pieniędzy na rezerwacje, ale na jedzenie i picie :] .
Jeżeli na zlot przyjdzie 20 osób to na łebka wyszło by jakieś 30 zeta. Jeśli będziecie za tym dowiem się więcej szczegółów.
Jeszcze bede szukać czegoś innego lokalu ale poprosze opinie na temat tego :] .
  • 0

"Cząstka Przeznaczenia"

#25 Klorel

Klorel

Organizator

• VIP
  • 195 postów

Napisano 27.11.2004 - |18:04|

Więc może ja pierwszy B) .

Propozycja ciekawa i 30pln na łebka to w sumie nie jest dużo zważając na to, że to kasa na "przejedzenie" i "przepicie", ale trzeba by jeszcze, tak jak sugeruje saggi, poszukać innych lokali - może będzie jakiś bez wpłacania czegokolwiek ;) .
W każdym razie ja jestem gotowy wpłacić tę kasę jeśli tak zdecyduje większość z uczestników grudniowego zlotu :] , bo pojawię się an 1000% :hyhy: .
  • 0
CO CIĘ NIE ZABIJE, TO CIĘ WZMOCNI.

#26 Grzesiu

Grzesiu

Sierżant sztabowy

• Tauri Graphics
  • 1 079 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 27.11.2004 - |19:17|

To ja tez troszke dopowiem w tej sprawie :) Policzcie sobie sami (ostatni zlocik): zapiekanka "zlotowa" - 9zl + piwko w Brovarii - 7zl + soczek / piwko w Stajence - 4.50zl to juz jest 20zl. Oczywiscie w miare kolejnych piwek / soczkow / zapiekanek koszty rosna.
Tutaj za 30 zl mamy obiadek, deserek (szarlotka i murzynek wygladaly naprawde smakowicie), i moze nawet kolacyjke :) Niedobadalismy tylko czy to ma byc dokladnie 600zl, czy minimalnie 600zl (chociaz pewnie jest to ta druga mozliwosc :( )
Ja jestem za :)
Z drugiej strony zawsze mozemy zaalkowac sie w Stajence i nie dac sie z tamtad usunac :hyhy:
  • 0
Okładki DVD - Szukasz okladek do seriali i filmow? Znajdziesz je tam!

Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty

Dołączona grafika

#27 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 28.11.2004 - |11:25|

Druga propozycja jest taka, żeby pójść do Stajenki i namówić ich żeby te 500 zeta które od nas chcą przeznaczyć na przepicie :] . To znaczy zrobilibyśmy tak jak proponuja w tej kawiarni, że my im damy te 500 złotych ale za to będziemy sobie pić co chcemy, jak wykożystamy budżet to nasze ;] a jak nie to nasza strata, a Stajenka i tak te 500 zeta będzie mieć :) . W czwartek się dowiemy czy się na to zgodzą. A wy prosze piszcie mi tu swoje opinie bo nie wiem czy wogóle próbować czy nie :| .
  • 0

"Cząstka Przeznaczenia"

#28 Zibi

Zibi

Fotoreporter

• VIP
  • 415 postów
  • MiastoŚwiebodzin

Napisano 28.11.2004 - |14:54|

Witam
Ja powiem krótko, zawsze za :D :D :D, Poprzednicy juz to dobrze uzasadnili :)
  • 0

#29 hvolt

hvolt

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPruszków

Napisano 30.11.2004 - |19:43|

A ja mówię, damy radę bez rezerwacji...
Jak zaczniemy w stajence koło 13 to potem najwyżej nas wyproszą i pójdziemy gdzie indziej  :D
Nie ma sensu płacić, będzie dobrze  :D

Też uważam, że nie ma co kombinować, poprostu trzeba wcześniej się umówić i od razu walić do Stajenki. Tak czy inaczej na pewno wyjdzie OK. :clap:

Pozdrawiam :lol:
-----------------
  • 0

#30 Ksyrax

Ksyrax

Kapral

• Użytkownik
  • 236 postów
  • MiastoGniezno

Napisano 01.12.2004 - |11:11|

A więc w końcu mogę się zadeklarować ze swoim przyjazdem. Długo to trwało bo troszeczkę były "drobne kamyczki na drodze" ale chyba wszystkie usunąłem :P . Więc mogę napisać, że wybieram się na zlocik. Jeżeli chodzi o propozycję lokalowe to pomysł ze stajenką i wydaniem tam całej rezerwowej kasy uważam za najlepszy gdyż po 1 mamy miejsce zaklepane a po 2 Stajenka wie że zarobi swoją kasę więc wszyscy powinni być szczęśliwi.
Do zobaczenia w Poznaniu.
  • 0
Nic na świecie nie zostało tak sprawiedliwie rozdzielone jak rozum: każdy uważa, że otrzymał dostateczną porcję. Jacques Tati.

#31 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 271 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 01.12.2004 - |18:04|

Gdziekolwiek, jakkolwiek.... aczkolwiek :D podoba mi sie pomysł przejęcia bazy naszym oddziałem specjalnym szturmowym. "Najpierw strzelać, kwiatki wysyłać później".... ja tylko cytuje: "Enemis, Jack"
Log65: Happy camper

#32 fugiel

fugiel

Szeregowy

• Użytkownik
  • 54 postów
  • MiastoJaworzno

Napisano 01.12.2004 - |22:47|

Jak mi się udo to i ja zawitom do Poznania wtedy :D . Wszystko w rękach mojego kierownictwa niestety :(
  • 0

#33 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 02.12.2004 - |15:46|

Dzięki krasomówczym zdolnościom KAYRONA mamy trzy lokale do wyboru :) :

CACAO - miły lokalik, ma sale na dole i drugą salke na górze, która byłaby nasza. Fajne stoliki i niskie kanapki tworzą sympatyczny klimat. Musimy jednak wpłacic 250 złotych, oczywiście jest to do naszego wykożystania. Cena jest bardzo niska :) gdzie indziej chcę 500 złotych i więcej :) zresztą i tak my to wszysto wykorzystamy :> . Lokal ma jeden mały minus - nie ma tam TV. W tym lokalu chcą żeby pieniądze wpłacic 2-3 dni prze imprezą więc w razie czego, jeśli go wybierzemy, to moge iść zapłacić ale jako biedny student będe musiała was poprosić o przelanie na konto małego co nieco :> .

ATMOSFERA - kawiarnia o której już pisałam :) wtedy od szefa usłyszałam że 600 złotych jeśli na cały dzień chcemy sale na górze tylko dla siebie, teraz mówił coś o 20 złotych od łebka, ale wszystko jest jeszcze do dogadania. Trzy dni przed samą imprezą trzeba się najpóźniej zdecydować. Plusem jest to, że nie trzeba wpłacać kasy kilka dni wcześniej, można w dni imprezy tuż przed jej rozpoczęciem. Lokal zkłada się z małej salki na dole, i dużej (ewentualnie dla nas) na górze. Są tam kolumny które można odłączyć i ewentualnie podłączyć do sprzętu który przyniesiemy ze sobą i wykorzystać, minus taki, że też nie ma TV, ale z salą możemy robić wszystko co jej nie zdewastuje :] więc własny sprzęt możem znosić i podłączać jak chcemy. Pieniądze które wpłacimy mamy oczywiście do wykorzystania ale reszty w razie czego nie zwracają. Poniewarz zapłacić można w dniu imprezy zrobiłoby się zrzutke na dworcu lub w samym lokalu przed rozpoczęciem imprezy zapłacilibyśmy i już o nic nie trzebaby się było martwić :) .

STAJENKA PEGAZA - Wszystkim dobrze znany lokal, więc nie będe się o nim rozpisywać :) . Szef stwierdził, że możemy zarezerwować, najpóźniej tydzień przed trzeba im dać kase, ale możemy za nią dostać albo beczke piwa, albo za te 500 złoty pić. Jest to kasa na wykożystanie ale musi być zapłacona wcześniej. jeżeli wybierzecie ten lokal poprosze was o wpłate kasy do 10.12, żebym mogła iść i zapłacić, później ewentualnie podam konto :> .

Proszę o bardzo szybką decyzje, w ciągu 2-3 dni żebym wiedziała co dalej. Jeśli wybierzemy lokal 2 nie ma problemów kasowych, ale jeśli 1 a zwłaszcza 3 to czasu jest mało, żebyście zdążyli mi wpłacić tą kase :) więc decydować się.

:clap: :clap: :clap:
  • 0

"Cząstka Przeznaczenia"

#34 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 02.12.2004 - |16:20|

Stajenka...
  • 0
Master of possimpible ;)

#35 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 02.12.2004 - |16:28|

No to jest jeden glos :> 121277 i Zoi są podobno za Atmosferą, ale niech to jeszcze tu napiszą potem będe zliczać głosy ;] ci co się nie wypowiedzą nie będą mogli narzekać jesli im lokal nie będzie odpowiadał. Mi obojęntne, wszędzie jest fajnie. Kayron głosowal na Cacao. Będe brała pod uwagę tylko głosy napisane w tym temacie bo się pogubie :> . Do 5.12 czekam potem będe zbierać od was kase :> i jak uzbieram to pójde zarezerwować.
  • 0

"Cząstka Przeznaczenia"

#36 Klorel

Klorel

Organizator

• VIP
  • 195 postów

Napisano 02.12.2004 - |16:29|

W całej rozciągłości :hyhy: zgadzam się z kwiatkiem :clap: :]

Użytkownik Klorel7 edytował ten post 02.12.2004 - |16:29|

• 0
CO CIĘ NIE ZABIJE, TO CIĘ WZMOCNI.

#37 Zibi

Zibi

Fotoreporter

• VIP
  • 415 postów
  • MiastoŚwiebodzin

Napisano 02.12.2004 - |16:56|

Ja oczywiscie solidarnie za meska wiekszościa wybieram stajenke :D
  • 0

#38 hvolt

hvolt

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPruszków

Napisano 02.12.2004 - |19:18|

STAJENKA!!!
  • 0

#39 Geri

Geri

Szeregowy

• Użytkownik
  • 24 postów
  • MiastoPecna

Napisano 02.12.2004 - |20:16|

U mnie krucho z kasą- zwłaszcza teraz przed świętami. Trudno mi głosować, bo nie widziałam osobiście Atmosfery i nie znam ich menu. Toteż nie wiem na co mam się nastawić. Najbardziej podoba mi się cena J, te 20 PLN . Co do stajenki, nadal nie rozumiem po ile przyszłoby nam się składać, nie wiedząc tak do końca ile kto wypije. Podoba mi się Stajenka, ale niech mi proszę ktoś wyjaśni jak będzie wyglądał system składek, żeby się później nie okazało ,że przyjdzie mam płacić np. ok. 30 zł na łepka ,a niewiasty spożyją podczas tego biesiadowania zaledwie 3 herbaty po 2,50 zł- bo wtedy , przykro mi to mówić, ale byłaby to lekka przesada.
Ja bym wolała tak, jak Kwiatek kiedyś mówił: iść do Stajenki na żywioł i już. W końcu ile ludzi tak jak my siedzą tam ponad 10 godz.? nawet jeśli ktoś tam będzie już siedział to po godzinie się zmyje i będziemy mieć miejsce; a do tego czasu jakoś się pomieścimy.
No, ale skoro mam się wypowiedzieć na każdy z proponowanych pubów.... cóż, lokal Cacao uważam raczej za doskonałe miejsce na randkę. Choć wcale nie wykluczam, iż wszyscy zlotowicze są zakochani.... w Gwiezdnych Wrotach! J Podają tam doskonałą czekoladę na gorąco (polecam tę z cynamonem!). Szezlongi natomiast wbrew oczekiwaniom nie są wygodne. Ale i tak, pub ma swój niepowtarzalny urok. Nie co dzień w końcu ma się okazje sączyć pyszna gęstą czekoladę i spoglądać na dzieła artystów wiszące na ścianachJ

Po zastanowieniu jednak:
Oddaję głos na Atmosferę, chociaż wolałabym iść do Stajenki.
Saggi, Moja Droga, wyjaśnij mi tylko ile miałabym zapłacić za Stajenkę, a wtedy podam ostateczną decyzję.
  • 0
"Everywhere I go, all the places that I've been
Every smile is a new horison on the land I've never seen
There are people around the world - different faces, different names
But there's one true emotion that reminds me
We're the same..."

#40 MrSatan

MrSatan

Wielki Organizator

• VIP
  • 119 postów
  • MiastoNorthampton

Napisano 02.12.2004 - |22:26|

No ja powiem stajenka zdecydowanie ale jak trzeba bedzie to sie z wami spotkam nawet na dwrocu w KFC.
  • 0
[img]http://http://forum.gwrota.com/public/style_images/7_7_new_skin_venom_kolor.gif[/img]

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych