Skocz do zawartości

Zdjęcie

Stargate SG-1: Sezon 7

• Zamknięty Temat jest zamknięty
130 odpowiedzi w tym temacie

#21 lawl

lawl

Szeregowy

• Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 24.08.2003 - |14:52|

Niestety po 8 sezonie na pewno się zakończy. Tendencja jest by zająć się sprawą każdego członka zespołu z osobna za chwilę pojawią się tok'ra ze specjalna bronia i po serialu. Jak nie ma Apophisa albo Anubisa to tak nudno. Ja z SG najbardziej uwielbiam odcinki gdzie walczą z gouldami. Zawsze jest szansa, że znów jakiegoś władcę galaktyki zrobią w trąbę. I jakoś wtedy zawsze Jack ma lepszy humor :)
lawl
  • 0
LAWL

#22 Domin

Domin

Curator of The Feeding Grounds

• Użytkownik
  • 74 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 24.08.2003 - |15:02|

hmm 711 byl najlepszym odcinkiem sezonu 7 jak dotad......ciekawe co bedzie w 712???? czy zrobia wjazd na planete tego super zolnierza????i co bedzie z tym urzadzeniem ????
Swoja droga to od dawna mialem wrazenie ze technologia Goua'ld jest oparta na technologi Ancients, teraz tylko jest na to dowod :rolleyes:
  • 0

#23 rexus

rexus

Starszy sierżant

• W tr. aktywacji
  • 885 postów

Napisano 24.08.2003 - |15:33|

hmm 711 byl najlepszym odcinkiem sezonu 7 jak dotad......ciekawe co bedzie w 712???? czy zrobia wjazd na planete tego super zolnierza????i co bedzie z tym urzadzeniem ????
Swoja droga to od dawna mialem wrazenie ze technologia Goua'ld jest oparta na technologi Ancients, teraz tylko jest na to dowod :rolleyes:

Domin podziwiam twój optymizm odnośnie tego odcinka - dla mnie był cholrernie nudny, zbyt schematyczny. Pozatym zą sie boje pomyślec co się stanie w kontynuacji. Może być ciekaie ale i raczej tego jetem pewien znowu zepsują dobry pomysł. Zaletą odcinków dwóczęściowych w SG-1 była ich mała przewidywalność choć z góry wiedziiśmy że musi się to dobrze skończyć. Teraz odrazu wiadomo co będzie w następnym.
  • 0

#24 PUPI

PUPI

Szeregowy

• Użytkownik
  • 61 postów
  • MiastoBydgoszcz

Napisano 24.08.2003 - |15:49|

Ja uważam 7 serię za tandetną. Wszystkie moje argumenty już padły więc nie będę powtarzał. Czarno widze przyszłość 8 serii.

jedynie mnie dziwi, co z tym Alkeshem na końcu się dziej ze słów sam można było wywnioskować że Jack przyleci nim na ziemi.

Też odniosłem takie wrażenie.
  • 0
"COM - TRAYA"

#25 AtroN

AtroN

Starszy kapral

• VIP
  • 251 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 24.08.2003 - |16:17|

Jestem na poziomie 710 i jak na razie, to kiszka bazyliszka. Zaczynam się nudzić i oglądam odcinki na raty. A to bardzo zły objaw. Przedtem nie wiedziałem kiedy mija 40 minut. Chyba 7 seria powinna być ostatnią.......... Szkoda.
  • 0
Ogniu, krocz za mną!

Dołączona grafika

#26 Tenchi

Tenchi

Fotoreporter

• VIP
  • 110 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 24.08.2003 - |16:51|

Witam wszystkich.

Obejrzalem jak dotąd siódmy sezon do 7x10 i musze przyznac ze na razie jest najgorszy ze wszystkich. Ciekawy jestem następnego odcinka, o którym większość mówi że jest dużo lepszy niż pozostałe. A na kolejne części długie oczekiwanie :(
  • 0
[www.hatak.pl]
Support & Programmer

#27 Thor

Thor

Starszy szeregowy

• VIP
  • 112 postów
  • MiastoCiechanów

Napisano 24.08.2003 - |16:56|

Trzeba pamietać że w tym sezonie dowiemy się sporo rzeczy o starozytnych ten odcinek mam nadzieje zapoczatkuje troche ciekawszych wontków i napewno bedzie wyprawa na planete Anubisa hihihiihihihi
  • 0
Sg1 - Far - B5 Rulezzzzzzzzz !!!!!!!!!!!!!

Come to me play with me can't You see i'm just the sex mashine !!

#28 rexus

rexus

Starszy sierżant

• W tr. aktywacji
  • 885 postów

Napisano 24.08.2003 - |16:58|

Chyba 7 seria powinna być ostatnią.......... Szkoda.

Powinna, i nie .... bo co z shipem (jak narazie czarno to widze) :P
  • 0

#29 jackert

jackert

Kapral

• Użytkownik
  • 189 postów
  • MiastoJelenia Góra

Napisano 24.08.2003 - |18:11|

... nie da się ukryć że większość odcinków obecnego sezonu jest co najwyżej poprawna... ale mam nadzieję że po zakończeniu inaczej na nie spojrzymy... :rolleyes:
  • 0

#30 lukair

lukair

Szeregowy

• Użytkownik
  • 43 postów

Napisano 24.08.2003 - |18:22|

to tylko test czy dziala forum.
  • 0

#31 Bayron

Bayron

Dezerter

• Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 24.08.2003 - |18:47|

Rzeczywiscie musze przyznac, ze s7 jest chyba najgorszym i najnudniejszym sezonem w historii SG1.
Miejmy nadzieje, ze lepsze okaza sie przyszle odcinki.

A teraz zostalo tylko czekanie na napisy do 7x11 :D
  • 0

#32 JoVisH

JoVisH

Starszy kapral

• VIP
  • 336 postów

Napisano 24.08.2003 - |18:51|

Taaaa... muszę się zgodzić z większością. 7 seria jest zdecydowanie najgorsza. Jeszcze raz potwierdza się fakt, że efekty specjalne nie zdołają ukryć mizerii scenariusza. A jak sobie pomyślę, że cała seria ma być na tym poziomie to już nie chcę żeby była 8 seria. Chcę StarGate Atlantis!
  • 0
"...something takes a part of me..."

#33 Uve

Uve

Szeregowy

• Użytkownik
  • 12 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 24.08.2003 - |19:47|

Najbardziej to sie chyba wkurzylem ta przerwa po 7x11, no i to ze po 11 odcinku pisze C.D.N ! nadeszla era komercj  :angry: i... czekamy na atlatisa  :)

Coz, ostatnie 2 sezony tez w polowie byly przerywane 2 czesciowymi odcinkami i na kontynuacje trzeba bylo czekac kilka miesiecy.
Nie zmienia to faktu ze 7 sezon nie zachwyca tak jak poprzednie. Ja jednak na 712 czekam z niecierpliwoscia.
  • 0

#34 SZOPEN

SZOPEN

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 111 postów
  • MiastoPolice koło Szczecina

Napisano 24.08.2003 - |19:57|

Właśnie zaliczylem :P dwa ostatnie odcinki 7 sezonu i nie zmienily one mojej opini, co do tego, że jak narazie jest to najsłabszy sezon serialu. Zdecydowanie odstaje od 5 i 6 sezonu.
  • 0
SETI@HOME POLICETEAM
www.policeteam.com

#35 hvolt

hvolt

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPruszków

Napisano 24.08.2003 - |20:26|

Po pierwszych dwóch odcinkach 7 sezonu myślałem, że to może być najlepszy sezon, ale niestety trochę słabiutko wypada na tle poprzednich, dla mnie najlepszy był 4 sezon, może druga połowa 7 zmieni moje zdanie...oby tak się stało.

Pzdr :rolleyes:
-----------------------
  • 0

#36 mojer

mojer

Szeregowy

• Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 24.08.2003 - |20:30|

Będąc na półmetku 7 sezonu stwierdzam że niestety jest to najsłabsza część SG. Nie było jeszcze odcinku w którym mogła zaprezentować się cała druzyna, zś pojedyńcze wstawki druzynowe to nie jest to co tygrysy lubią najbardziej:(
  • 0
- Panowie czas rozwalać rzeczy i ranić ludzi..
Operator systemów ofensywnych B1 sięgnął do przycisku odpalenia i zrzucił na ziemie kawałek piekła...

#37 Pidor

Pidor

Szeregowy

• Użytkownik
  • 18 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 24.08.2003 - |22:51|

Kiedy byłem w trakcie oglądania szóstego sezonu, byłem za tym aby serial trwał i trwał, bedąc w trakcie siódmego mam poważne co do tego wątpliwości. Jak na razie sezon bardzo odbiega poziomem od reszty, jak tak dalej pójdzie to boję się jak będą wyglądały nasze wypowiedzi w trakcie ósmego sezonu.....
  • 0

#38 jackert

jackert

Kapral

• Użytkownik
  • 189 postów
  • MiastoJelenia Góra

Napisano 25.08.2003 - |08:03|

...ale musicie przyznać że w ostatnim odcinku panowie odzyskali formę i chyba będzie już tylko lepiej... ;)
  • 0

#39 Ksyrax

Ksyrax

Kapral

• Użytkownik
  • 236 postów
  • MiastoGniezno

Napisano 25.08.2003 - |08:33|

Jestem na poziomie 710 i jak na razie, to kiszka bazyliszka. Zaczynam się nudzić i oglądam odcinki na raty. A to bardzo zły objaw. Przedtem nie wiedziałem kiedy mija 40 minut. Chyba 7 seria powinna być ostatnią.......... Szkoda.

Niestety ale muszę się z Tobą zgodzić Atron. Idzie na dno. Jeszcze trochę i sam zacznę sobie dzielić odcinek żeby go zobaczyć do końca. :P Do połowy... potem coś ze starszych odcinków a potem drugą połowę i wymęczone. Kurcze mam nadzieję, że jeszcze się poprawi no bo tak źle nie może być cały czas.
  • 0
Nic na świecie nie zostało tak sprawiedliwie rozdzielone jak rozum: każdy uważa, że otrzymał dostateczną porcję. Jacques Tati.

#40 Đexter

Đexter

Szeregowy

• Użytkownik
  • 15 postów
  • MiastoŚwinoujście

Napisano 25.08.2003 - |08:56|

kurcze no9 nie spodziewałem sie po Statgate, że tak obniżą loty... nieciekawie sdie porobiło... jeszcze nie widziałem 7x11 ale resztą to jest dno i tyle... moze dalsze odcinki wniosa cos ciekawszego.... miejmy nadzieje... :( ale na to musimy poczekac.... jak narazie mozna sie delektować pioprzednimi sezonami lub patrzyć na porażkę siódmego....
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych