Idealny za to jest "Mongoł", czyli niedoceniany Mariusz Jakus, samo jego pojawienie się na ekranie wzbudza lęk i strach.
W trakcie oglądania coś mi się wydawało - sprawdziłem i faktycznie Weronika Rosati gra trzeciorzędną rólkę (podtrzymywała Lenę po plaskaczu od Mongoła) coś "gwiazda" nie zaświeciła pełnym blaskiem:)
Napisano 27.05.2011 - |21:43|
III.07-13
znalazłem czas i obejrzałem wreszcie finał "Czasu Honoru", prawdziwie rozwalający, właściwie aż szkoda, że nie ma dalszego ciągu. Można by się przyczepiać do łatwości przeprowadzenia akcji w "Edenie", ale to raczej drobiazg. Trup słał się gęsto i do końca nie skończyło się happy endem, co mi się bardzo spodobało.
Dużo zwrotów akcji, sporo ciekawych bohaterów, intrygująca fabuła, bardzo dobrze jak na polską produkcję, tylko przyklasnąć - 8/10 za całość.
Napisano 18.09.2011 - |19:59|
IV.01
nikt pewnie nie ogląda, albo mało kto, ja jednak cały czas mam do tego serialu słabość, mimo wielu wad. Czwarty sezon to cały czas podtrzymywanie dobrego poziomu, takiego na II ligę amerykańską, dużo miłostek, w polskim wykonaniu nieprzekonujących, ale to raczej wina aktorów niż scenariusza.
Ogólnie ponownie akcja, mam nadzieję, że pójdzie ona w dobrą stronę i zaciekawi widza - 7/10.
Użytkownik johnass edytował ten post 30.09.2011 - |21:41|