Użytkownik garus edytował ten post 30.09.2010 - |10:03|
Odcinek 049 - S05E01 - My Bad
Napisano 30.09.2010 - |10:02|
Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:
showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali#22
Napisano 30.09.2010 - |12:11|
Odcinek świetny, widać że głównym motywem 5-sezonu będzie walka Dexa z samym sobą, aż w końcu wyląduję na krześle, bo szczerze mówiąc innego scenariusza sobie nie wyobrażam. A jeśli będzie inaczej, to cóż, pozostaję mi tylko uszanować wybór scenarzystów. 9/10
Napisano 30.09.2010 - |13:05|
Na szczęście niektórzy mają jeszcze głowę na karku i nie oczekują zbyt wiele po tym sezonie
Co ty za bzdury wypisujesz, jak można coś oglądać i nie oczekiwać że będzie fajne. Przecież to jest bez sensu. Ja jak coś oglądam to liczę, że powali mnie na kolana albo będzie przynajmniej dobre, a jak ma być kicha to sobie odpuszczam bo szkoda czasu. Zresztą po co tworcy mają produkować coś co będzie z góry słabe i jeszcze o tym oficjalnie mówić, przecież to od razu zniechęci widzów do oglądania i spadek oglądalności murowany.
Napisano 30.09.2010 - |13:14|
Co ty za bzdury wypisujesz, jak można coś oglądać i nie oczekiwać że będzie fajne.
Trochę dystansu nie zaszkodzi, bo jeśli uważasz, że bieżący sezon będzie lepszy od poprzedniego, to już powinieneś zaprzestać oglądania. A poza tym, dzięki temu wywiadowi wiem, że się nie rozczaruję i przyjmę zakończenie z zadowoleniem.
Napisano 30.09.2010 - |14:32|
Użytkownik delta1908 edytował ten post 30.09.2010 - |14:32|
Napisano 01.10.2010 - |10:00|
Co do nowego odcinka to jak dla mnie mocne 9/10. Aktorstwo z górnej półki. Dexter zdaje sobie sprawę jak bardzo jest ułomny uczuciowo. Te ostatnie powoli zaczynają się u niego pojawiać. Chyba nawet zaczyna sobie z tego zdawać sprawę i walczy z tym. Świedczy o tym jego ucieczka od najbliższych, zabójstwo w WC i późniejsza reakcja. Mimo że bardzo lubię ten serial chciałbym by ten sezon był ostatni. Dexter musi skończyć na krześle jako normalny człowiek. Innego końca sobie nie wyobrażam.
Napisano 21.08.2011 - |13:56|
Sceny z dreszczykiem to beznamiętne przekazywanie przez Dexa informacji o śmierci Rity i scena w kostnicy i wyznania Dexa - ciarki przechodziły.
Z minusów to zabicie tego kolesia na tej stacji, zaleciało amatorszczyzną, ciekaw jestem czy ten epizod będzie miał jakiekolwiek znaczenie - 9/10.
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych